Prinţul Andrew al Marii Britanii acuzat de abuz sexual asupra unei minore!

O sclavă sexuală a așa-zișilor „iluminaţi” face dezvăluiri incendiare despre reţeaua sataniştilor şi a violatorilor de rang înalt!

Scandal în lumea reptiliană a așa-zișilor „iluminaţi”: o femeie din SUA susţine că, în perioada când era minoră, a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu Ducele de York la Londra, New York şi în Caraibe. Cu o astfel de acuză sare în aer lumea așa-zișilor „iluminaţi”, adică cea a sataniştilor, pedofililor şi a violatorilor de rang înalt.

Cităm din ştirea publicată pe site-ul Evenimentul Zilei:

„Femeia care a depus o plângere în SUA în care apare și numele prințului Andrew și care afirmă că a servit ca sclavă sexuală când era minoră, a anunțat sâmbătă că nu se va lăsa «redusă la tăcere», informează France Presse.

Ea afirmă în plângerea sa că a fost forțată, pe când era încă minoră, să «întrețină relații sexuale» cu Ducele de York la Londra, New York și în Caraibe în cadrul unor orgii realizate cu alte tinere minore.

Cunoscută doar sub pseudonimul «Jane Doe #3», ea a spus că a acționat la ordinul lui Jeffrey Epstein, un bancher bogat de pe Wall Street, prieten apropiat al prințului Andrew. Epstein a fost condamnat în 2008 pentru că a apelat la serviciile unor prostituate minore.

Nu a fost precizată nicio dată, însă «Jane Doe #3» afirmă că a fost sclava sexuală a lui Jeffrey Epstein între 1999 și 2002.

Femeia îl menționează, de asemenea, în plângerea sa pe Alan Dershowitz, care este unul dintre avocații lui Epstein și unul dintre cei mai cunoscuți juriști americani.

«Nu vreau să mă las intimidată și redusă la tăcere», a reacționat imediat femeia, într-un comunicat transmis publicației The Guardian.

Nu este pentru prima dată când numele prințului Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a și al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, este citat în acest caz.

Într-un comunicat transmis de Palatul Buckingham se precizează că «orice acuzație conform căreia au fost comise acte inadecvate cu o minoră» este «categoric falsă».”

Numai scriitorul britanic David Icke, care a vorbit despre ritualurile de sacrificii umane, de pedofilie şi tot felul de abuzuri sexuale, puse în aplicare de membri casei regale britanice alături de alţi membri ai diverselor organizaţii sataniste, spune că totul începe în sfârșit să iasă la suprafaţă.

În timpul actului sexual, mai ales la momentul orgasmului, are loc fuziunea a două câmpuri de energie, fapt care este o modalitate comună de posedare a oamenilor. Când o persoană posedată întreţine un contact sexual cu cineva, se deschide o conexiune energetică pentru partenerul respectiv care este pasibil de posedare. Acesta este motivul pentru care așa-zișii „iluminaţi” încurajează libertinajul sexual. Sexualitatea în sine nu are nimic rău. Este chiar ceva minunat, şi fără sexualitate nu am fi prezenţi aici.

Dar, cunoaşterea planurilor ascunse este esenţială pentru evitarea unor consecinţe nedorite. Unii oamenii spun că „extratereştrii” i-au răpit sau au apărut în dormitoarele lor și i-au forţat să aibă relaţii sexuale cu ei – în unele cazuri acești „extratereştri” sunt cel puţin entităţi „demoniace” din altă dimensiune. Este de asemenea posibil ca entităţile „demoniace” din a patra dimensiune să aibă un trup fizic şi să aibă contacte sexuale cu o femeie care poate fi şi ea posedată de o entitate similară. Iată ce se petrece în ritualurile satanice din operaţiunile puse la cale de așa-zișii „iluminaţi”.

Reptilienii şi alte entităţi demoniace sunt obsedate de sex, deoarece astfel li se permite să posede victima şi să „vampirizeze” forţa ei vitală. Stările provocate de droguri şi alcool deschid oamenii faţă de posibilitatea de a fi posedaţi; la fel şi în cazul fricii şi al depresiei profunde. Aceste stări fac legătura între persoană şi dimensiunile demoniace. Înţelegem acum mai bine dorinţa așa-zișilor „iluminaţi” şi a stăpânilor lor reptilieni ca oamenii să consume cât mai multe droguri şi alcool. Sexul cu o persoană posedată de demoni, după ce a consumat o cantitate mare de droguri sau alcool, este o deschidere a uşii pentru demoni şi o invitaţie adresată lor.

Multe boli şi decese sunt provocate de aceste atacuri demoniace şi orice dialog despre lupta cu partea noastră întunecată este, deseori, o luptă cu posedarea demonică sau cu influenţa unui comportament malefic. Susținerea și chiar supraviețuirea celui care caută să demaşte aceste orori se bazează pe un spirit puternic şi protecţia unor forţe spirituale care doresc eliberarea omenirii. Accesarea acestei protecţii este posibilă printr-o simplă invocare a ei. Forţa iubirii nu se impune oamenilor, deoarece ar fi o încălcare a liberului arbitru. De aceea, ea trebuie chemată.

Pedofilii posedaţi de diavoli

David Icke:
„Înţelegerea naturii unei astfel de posedări poate explica multe dintre evenimentele teribile care murdăresc această planetă. În cele din urmă oamenii încep, foarte încet, să înţeleagă oarecum proporţiile nefaste ale pedofiliei şi ale abuzului faţă de copii, deşi Fundaţia pentru Sindromul Falsei Memorii încearcă cu disperare să distragă atenţia publicului. Proporţiile acestui fenomen sunt însă mult mai mari decât se poate imagina. Actele sexuale cu minori reprezintă o parte a modului de operare a așa-zișilor «iluminaţi» încă din vechime. Abuzarea satanică a copiilor este un aspect al aceleiaşi agende. Actul sexual creează o conexiune energetică între cele două părţi, indiferent care sunt ele, şi permite entităţilor demoniace (călăul) să preia controlul asupra victimei. Controlul mental bazat pe traumă implică şi posedarea demoniacă de către entităţi din alte dimensiuni.

Aceste fiinţe, provenite deseori din a patra dimensiune reptiliană, doresc să absoarbă energia copiilor înainte de pubertate, deoarece este încă «pură» şi astfel mult mai utilă. De aceea, ele posedă oamenii şi stimulează în ei dorinţa sexuală pentru copii. Când o persoană posedată are contact fizic cu un copil, entitatea din a patra dimensiune absoarbe energia copilului şi realizează conexiunea energetică ce permite controlul copilului de către aceasta. Sexul anal este şi el menit să creeze o reacţie a copilului, numită şoc vasovagal. Durerea şi energia intră pe coloana vertebrală a copilului şi explodează în creier, crescând ritmul în care mintea «se împarte» în compartimente sau bariere amnezice. Aceşti vampiri energetici şi controlori mentali şi-au intensificat operaţiunile în ultimele zeci de ani, rezultând astfel o creştere corespunzătoare a pedofiliei.

Iată de ce mulţi dintre descendenţii așa-zis „iluminaţi” ca George Bush, Henry Kissinger etc. întreţin relaţii sexuale cu copii. Pretutindeni în lume ajung în atenţia publicului ştiri despre cercuri pedofile care reprezintă numai o parte a abuzurilor ce continuă nestingherite. În Secretul Suprem am scris despre abuzul copiilor care avea loc în unele case din nordul Ţării Galilor, iar după publicarea acestei cărţi şi lupta de ani de zile din justiţie, dusă de câţiva oameni cu bun simţ, a fost forţată o anchetă guvernamentală care a dezvăluit abuzul masiv şi sistematic al copiilor timp de peste 30 de ani.

Totuşi, ca întotdeauna, peştii cei mari sunt protejaţi de sistem, iar cei mici plătesc consecinţele. Iată de ce faimoşi pedofili ca Bush, Ted Heath sau politicianul şi omul de afaceri britanic McAlpine, scapă legii (vezi Secretul Suprem pentru amănunte sau pagina mea web, care dezvăluie activitatea pedofilă a elitei). Reptilienii şi alte specii ne-umane au răpit copii timp de mii de ani la o scară incredibilă. În fiecare an numai în America dispar în jur de 2000 de copii, din care mulţi ajung în culte satanice sau baze subterane.”

Satanistul Aleister Crowley sublinia de ce sacrificiul uman este important pentru aceste minţi perverse şi de ce copiii sunt deseori victime sacrificiale, în cartea sa Magic Theory And Practice (Teoria şi practica magiei negre) (Dover, USA, 1929), pag. 94 şi 95:
„Există o teorie a vechilor magicieni care susţine că fiecare fiinţă vie este un depozit de energie care variază cantitativ, în funcţie de mărimea şi sănătatea sa, şi calitativ, în funcţie de caracterul său moral şi de modul său de a gândi. La moartea acestei fiinţe, energia este eliberată instantaneu. De aceea, pentru cea mai spirituală experienţă, trebuie aleasă victima cu cea mai mare şi cea mai pură forţă. Astfel, cea mai satisfăcătoare şi potrivită victimă o reprezintă un băiat perfect inocent şi foarte inteligent.”

Citiți și:
Este mult mai rău decât credeţi. Unde ajung copiii ce sunt răpiţi de sistem? Norvegia este doar un vârf de iceberg…
Investigație în curs în Norvegia: Rețea imensă de pedofili
Operaţiunea Franklin – cercul politicienilor pedofili

yogaesoteric
17 iunie 2017

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More