Franța săracă a declarat război dictaturii financiare Rothschild

 

Unii vorbesc deja despre o primăvară franceză care s-ar putea răspândi în toate țările occidentale. Mișcarea „vestele galbene”, timidă la început, a căpătat o dimensiune neașteptată la Paris când demonstranții, deși puțini în acel moment, au decis să ocupe simbolic Champs Elysées.

Această parte a capitalei franceze reprezintă tot ceea ce francezii de jos urăsc: puterea banilor, pe care Francois Hollande promisese să o combată, dacă ar fi fost ales. Dar, predecesorul lui Emmanuel Macron și-a temperat rapid entuziasmul odată instalat la Elysée. Pentru că puterea financiară, în țările industrializate care domină lumea, este departe de a fi o țintă ușoară pentru liderii politici ale căror cariere sunt făcute și desfăcute de interesele celor foarte bogați

Ridicarea extremei drepte în majoritatea țărilor europene va provoca, în cele din urmă, un cutremur care le-ar putea duce la revenirea în anii 1930 care au precedat cel de-al Doilea Război Mondial. Ingredientele pentru o revoltă generală și apariția regimurilor naționaliste sunt reunite și apar primele simptome ale unei sciziuni între conducători și populație.

Emmanuel Macron a fost adus la putere de către Rothschild, o entitate ultrabogată cu naționalități multiple care modelează politica țărilor în funcție de conjunctură. Rothschild-zii sunt cei care dictează foaia de parcurs președintelui pe care l-au impus. Ei sunt cei care l-au făcut pe Nicolas Sarkozy – președinte al dreptei – să se alinieze la politicile războinice ale Washingtonului, care au dus la asasinarea liderul libian Muammar Gaddafi, pentru a putea profita de bogățiile subterane ale acelei țări. Ei sunt, de asemenea, cei care l-au făcut pe François Hollande, președintele stângii, să facă același lucru în Siria, singura țară care, până la distrugerea sa, ar putea încă să-i creeze probleme Israelului. La fel este și în cazul implicării armate în nordul statului Mali, unde resursele naturale trebuie să rămână în mâinile „familiei conducătoare” din cea de-a Cincea Republică.

Rothschild-zii l-au sponsorizat pe tânărul Emmanuel Macron pentru a face treaba murdară de a sărăci segmente întregi ale societății franceze și a-i îmbogăți pe cei deja bogați, prin eliminarea impozitului pe capital și creșterea taxelor în detrimentul celor cu venituri mici.

Democrația occidentală de fațadă ce constă în a lăsa plebea să vorbească liber, ascunde însă o dictatură deghizată, a cărei putere reală este concentrată în mâinile bancherilor speculanți și ale magnaților dezinformării, cele două categorii fiind adesea legate de alianțe din interes, așa cum se petrecea în cazul monarhilor.

Citiți și:

Analiză. De unde a pornit mişcarea «vestelor galbene» şi unde va ajunge. Riscă să răstoarne sistemul constituţional din Franţa?

«Vestele galbene» şi decesul falsei democraţii

Franța: secretele teribile din spatele lui «Rothschild» se manifestă prin Macron

 

yogaesoteric
16 februarie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More