FSB ar fi interceptat un transport de adrenocrom îndreptat către Statele Unite

Forțele Speciale Ruse din Ucraina au interceptat un tractor-remorcă frigorifică care transporta adrenochrom rafinat din Ucraina către Varșovia, Polonia, unde transportul ar fi fost încărcat în avioanele care se îndreptau spre Statele Unite, a declarat un agent rus FSB, Andrei Zakharov, pentru Real Raw News.

După cum s-a raportat în luna ianuarie, FSB a susținut că producătorii de adrenochrom „Deep State” din Statele Unite au devenit atât de fricoși de represaliile militare, încât s-au înființat în țările Europei de Est, în special în Ucraina, simpatizanți cu regimul criminal Biden.

În ianuarie, Spetznaz (unități militare speciale rusești) a salvat 50 de copii întemnițați și slăbiți dintr-o „fermă de adrenochrom” de lângă Shostka, Ucraina. Răpitorii lor au drenat trupurile fragile de sânge și lichid suprarenal, încât supraviețuirea lor depindea de a fi ținuți într-o comă indusă medical, hrăniți intravenos. Zaharov a spus că cinci dintre cei 50 de copii au murit din cauza rănilor suferite în captivitate.

Sub ordinele lui Putin, FSB a lansat de atunci o inițiativă pe scară largă pentru a urmări și elimina producătorii, vânzătorii, cumpărătorii, intermediarii și toți cei implicați în producția și exportul unui cocktail farmaceutic pe care Putin l-a numit „opera diavolului”.

Zaharov a spus că președintele rus a format un „grup de lucru pentru adrenochrome” format din agenți speciali și a ales Spetznaz pentru a face față crizei în creștere. Grupul de lucru a obținut o victorie la începutul lunii februarie, capturând un vehicul cu 18 roți plin cu adrenochrom rece care ar fi putut ajunge pe țărmurile Statelor Unite. Interceptarea a avut loc de-a lungul P94 – o șosea care se întinde din sudul Ucrainei până la Brest, un oraș de graniță și un punct de control cu puncte de ieșire spre Varșovia, Polonia – și a inclus cel puțin o duzină de agenți Spetznaz și FSB.

Zaharov nu a spus cum au aflat despre transport sau de ce echipa a confiscat camionul pe autostradă, nu la punctul de plecare, dar a spus că un document de însoțire a mărfii menționa că încărcătura camionului ar fi constat în penicilină și alte antibiotice injectabile. Principalele exporturi ale Ucrainei sunt produse agricole, nu medicamente.

Dacă noi măcelărim cetățeni ucraineni, așa cum spune Zelenski, de ce ar trimite medicamente în afara țării? Nu are niciun sens. Remorca nu avea medicamente, ci doar otravă adrenochrome”, a declarat Zakharov.

Spetznas au ținut șoferul și pe un pasager sub amenințarea armei în timp ce au inspectat camionul. Potrivit lui Zakharov, grupul operativ era instruit să identifice vizual adrenochrome-ul fără teste de laborator. Fie că este o perfuzie sau o injecție, lichidul este ușor vâscos, scânteiază atunci când este expus la lumina soarelui și are o nuanță roșie aproape imperceptibilă, a declarat Zakharov.

El a adăugat că grupul de lucru a prelevat mostre pentru analize chimice înainte de a incendia TIR-ul.

Documentul menționa că transportul urma să fie dus la Aeroportul Internațional din Varșovia și încărcat la bordul unui avion de marfă Atlas Air cu destinația Dover AFB, în Delaware.

Citiți și:
Vampirii moderni: Tratament cu sânge tânăr pentru a alunga moartea. Încă o teorie a conspirației devine realitate!
Fost ofițer CIA, interviu cutremurător despre pedofilie, copii dispăruți și uciși și ‘Deep State’

 

yogaesoteric
1 aprilie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More