Vampirii moderni: Tratament cu sânge tânăr pentru a alunga moartea. Încă o teorie a conspirației devine realitate!

Omul modern se teme de moarte. O dovedește eficiența dictaturii covid, care, prin teroare, i-a transformat pe oameni într-un amestec bizar de cârtițe pitite sub pământ și sclavi dispuși să se supună la orice pentru a-și prelungi netrebnica viață.

Prelungirea vieții cu orice preț este visul elitelor planetare, disperate că au prea mulți bani și prea puțin timp la dispoziție să-i cheltuiască.

Așa se face că în ultimul deceniu, cercetările în domeniul transumanismului au explodat. Cu ajutorul tehnologiilor moderne se urmărește preschimbarea omului într-un aparat cu suflet. Prin înlocuirea părților anatomice cu membre și organe artificiale, prin conectarea lor la creier și sporirea capacităților senzoriale și cognitive cu ajutorul inteligenței artificiale, omul viitorului este gândit ca un monstru nemuritor.

Frankenstein a fost mic copil.

Însă transumanismul nu este nici pe departe singura cale concepută pentru a prelungi viața omului.

Se vorbește tot mai mult, în ultima perioadă, despre o rețea globală de consumatori de adrenocrom.

Potrivit Dex, acesta este „un produs de oxidare a adrenalinei, de culoare cărămizie, cu acțiune hemostatică și tonifiantă asupra pereților vaselor sangvine”.

În conformitate cu o serie de informații, catalogate de presa oficială drept „teorii ale conspirației”, ar exista o rețea mondială de indivizi foarte bogați care apelează la tratamentul cu adrenocrom. Acesta ar fi procurat prin prelevări de sânge de la copii, torturați înainte pentru sporirea concentrației de adrenalină.

Iată, însă, că, pe acest fond „conspiraționist”, apar informații cât se poate de oficiale, în presa corporatistă.

Un articol din 7 aprilie 2021 al Newsweek poartă titlul: „Poate sângele de la persoanele tinere să încetinească îmbătrânirea? Sillicon Valley a pariat miliarde că Da”.

Pe scurt, firma spaniolă de produse farmaceutice Grifols a încheiat faza a doua a testelor clinice care demonstrează că sângele luat de la persoane tinere poate fi folosit în tratarea pacienților de Alzheimer și Parkinson.

Cu alte cuvinte, se încearcă folosirea sângelui tânăr pentru a opri procesele de îmbătrânire și a trata bolile asociate cu bătrânețea.

Potrivit revistei americane, a cărei seriozitate stângistă nu poate fi pus la îndoială, numeroase fonduri de investiții contribuie financiar la proiectul Grifols, sumele fiind de ordinul miliardelor de dolari.

Un test anume i-a entuziasmat pur și simplu pe oamenii de știință: studiul arată că sângele tânăr introdus la șoarecii bătrâni este capabil să revitalizeze celulele bătrâne și să le redea rozătoarelor vitalitatea și energia din tinerețe.

Experimentul este încă în curs (la fel ca și vaccinurile anticovid) și departe de a fi definitivat, însă, la auzul rezultatelor miraculoase ale testelor de până acum, cercetătorii sunt deja asaltați de solicitări din partea pacienților cu Alzheimer pentru a se trece imediat la experimentele pe oameni.

Deși în fază experimentală, ideea îngrijorează până și Newsweek, care formulează o întrebare cutremurătoare:

Tinerii săraci vor fi nevoiți să își vândă sângele miliardarilor bătrâni? Pilulele magice anti-îmbătrânire vor deveni apanajul bogătașilor de pe Park Avenue sau de la Hollywood, la fel ca liftingul facial, implanturile de păr și injecțiile cu botox?

Vom fi obligați noi, ceilalți, iobagii săraci, să-i privim cum întineresc, în timp ce vom fi lăsați să ne veștejim și să murim?

Citiți și:
Raymond Kurzweil: „Oamenii vor deveni hibrizi până în 2030”
Fost ofițer CIA, interviu cutremurător despre pedofilie, copii dispăruți și uciși și ‘Deep State’
„Vaccinurile” cu ARNm, eugenia și tendința spre transumanism

 

yogaesoteric
31 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More