Fundația Gates finanțează un tatuaj de identificare pentru a-i urmări pe cei vaccinați

 

Tatuajul invizibil reprezintă un tipar compus din cristale semiconductoare minuscule ce strălucesc atunci când sunt expuse la lumină infraroșie. Tiparul va fi imprimat în piele odată cu vaccinul prin intermediul unor micro-ace dizolvabile realizate dintr-un amestec de polimeri și zahăr.

Cercetătorii MIT au descoperit o metodă inovativă, și pentru mulți tulburătoare, de a-i depista pe cei care nu au fost vaccinați – elaborând o cerneală ce poate fi introdusă în piele odată cu vaccinul, și care este vizibilă numai sub aplicarea unei lumini infraroșii speciale.

„În zonele în care carnetele clasice de vaccinări (de hârtie) sunt adeseori pierdute sau nu sunt folosite iar bazele de date electronice lipsesc, această tehnologie poate face posibilă detectarea rapidă și anonimă a istoricului de vaccinări a unui pacient, pentru a ne asigura că fiecare copil este vaccinat”, a declarat într-un comunicat cercetătorul MIT Kevin McHugh.

Cercetarea a fost finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates – de fapt proiectul a fost demarat în urma unei cereri directe din partea fondatorului Microsoft, ce a fost implicat în proiecte controversate de eradicare a poliomielitei și rujeolei prin vaccinări la nivel mondial.

Sistemul a fost testat pe șobolani, tiparele rămânând detectabile la nouă luni după injecție, și pe cadavre umane, tiparele persistând după simularea a cinci ani de expunere solară.

„E posibil ca această abordare să dea naștere unor noi modalități de stocare de date, ce pot îmbunătăți acordarea serviciilor medicale, în special în țările în curs de dezvoltare”, a spus profesorul MIT și autorul Robert Langer.

Ridicată în slăvi de vaccinişti, metoda implică serioase probleme de etică.

Fundația Bill si Melinda Gates a atras critici dure în urma unui proiect de vaccinare din India în anul 2009.

În decursul anului, în mai multe școli din Telangana s-au studiat efectele vaccinului HPV, ce a fost administrat la mii de fete cu vârste între 9 și 15 ani. Subiectelor li s-a administrat vaccinul HPV în trei ture sub observarea oficialilor din partea departamentului de sănătate. Dintre cele 16.000 de fete ale districtului, multe s-au îmbolnăvit după câteva luni, și până în 2010 cinci dintre ele au murit.

Un comitet ce a investigat studiile din India a emis un raport în 2013, constatând că formularele de consimțământ n-au fost completate corespunzător, fiind încălcate flagrant normele medicale – în multe cazuri copiii și-au dat amprenta pentru consimțământ fără să aibă idee despre natura bolii sau a vaccinului. În alte cazuri, formularele de consimțământ lipseau.


Citiţi şi:

Bill Gates cu o nouă demență: inventează un CIP RFID pentru controlul nașterilor

Mark Zuckerberg investeşte 5 miliarde de dolari într-un implant în creier ce poate întrerupe de la distanţă mişcările unei persoane… 

 

yogaesoteric
22 februarie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More