Fundația Keshe invită liderii lumii pe 2 și 3 august 2017 la Haifa, pentru a colabora la realizarea Planului de pace pentru omenire

Continuând Programul pentru pace planetară, Fundaţia Keshe a lansat o nouă acţiune intitulată „Blueprint for Peace for Humanity” (Planul de pace pentru omenire) şi îi invită pe toţi liderii lumii pe 2 și 3 august 2017, la Haifa, pentru a pune bazele unei colaborări în vederea împlinirii celui mai frumos ideal al oamenilor, şi anume Pacea Planetară.

Genialul savant iranian Mehran Tavakoli Keshe, inițiatorul acestui program,  consideră că este o şansă unică pentru modificarea în bine a cursului omenirii şi face apel la o cât mai numeroasă participare pentru succesul deplin al acestei acţiuni.  Cu toții și fiecare în parte putem contribui la succesul acestei acțiuni care este spre binele nostru, al tuturor.

Școala noastră de yoga s-a alăturat acestui efort planetar. Vom realiza un program de meditații de susținere și de binecuvântări, la unison, program care va fi anunțat pe site-ul yogaesoteric.net.
Vă invităm să participați în număr cât mai mare. Fiecare gând benefic al nostru îndreptat către Pace, fiecare intenție benefică sunt importante!

 

yogaesoteric
27 iulie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More