Gândește urgent, România!

 

Asistăm neputincioși cum ne schimbăm în rău, fără să ne dăm seama, în puncte de rating, în eșantioane cu marje de eroare, în înghițitori de senzațional ieftin, mizerabil, în spectatori catatonici ce sunt incapabili să mai înțeleagă, să compare și să gândească.

Propaganda lor – a celor cu batistuțe colorate în pieptul sacoului mereu altul la ceas de seară, a pastorilor cu ochelari cu rame groase sprijiniți inteligent pe nasul care miroase foarte bine unde sunt banii, a celor unsuroși și zgomotoși care au explicații zilnice pentru fiecare ordinărie economică din această țară, a bloggerilor bicicliști sau a analiștilor de duzină, a jurnaliștilor și a universitarilor, toți cu norme întregi, generos plătite de autorii acestui viclean măcel spiritual – este necesar să ne dăm seama că este arma supremă cu care ne vor supune într-un final, întocmai ca pe niște vite, cu numere galbene, capsate în urechi, pline de balegă, murdare, dar bune de muls în fiecare dimineață.

Neomarxismul lor violent, maniera halucinantă în care ne spun zilnic că lumea noastră nu ne mai aparține pentru că noi, vezi Doamne, nu știm ce să facem cu ea, ofensiva împotriva icoanelor și a crucilor noastre vechi din lemn de nuc, distrugerea insidioasă a școlilor, siluirea familiei biblice pe care o înțelegem și o prețuim așa cum ne-a fost dată de bunul Dumnezeu, tranzacționarea pământurilor noastre, a istoriei, a steagului și a identității noastre naționale, toate, absolut toate vor avea un singur final! Cel în care vom sfârși anesteziați și încolonați într-un fără egal simulacru de globalism canceros, satanic, care va ucide și ultima fărâmă de „noi”, mai repede decât ne putem astăzi închipui.

Propaganda, manipularea abjectă, diviziile de români care ucid zilnic spirite ale altor români pentru un amărât de pumn de arginți și incapacitatea noastră de a reacționa personal sau colectiv la această sintaxă modernă de anexare identitară, sunt inamicii desăvârșirii noastre ca nație în această distopie contemporană în care unii sunt mai egali decât ceilalți, iar singurul aspect care mai contează sunt banii.

Nimic, absolut nimic nu va mai putea repune în drepturi acest popor dacă astăzi continuăm să tăcem cu toții complice și nu urmărim să ne împotrivim acestei deșănțate propagande de adormire colectivă, de anulare treptată a identității noastre naționale.

Nu ne vor împușca, spânzura, schingiui sau tortura! Va fi și mai rău! Ne vor găsi alt nume, așa cum făceau stăpânii cu sclavii lor, aspect ce va desăvârși trecerea în neființă a ceva ce astăzi din ce în ce mai puțini români pot înțelege.

Gândește urgent că România este baricada pe care o vom apăra cu toată ființa noastră în fața propagandei satanice care ține în genunchi acest popor. Vă chemăm tocmai de aceea pe toți cei care citiți aceste rânduri în spatele baricadei… sau în fața ei! Oriunde veți dori să fiți, dar numai să fiți! În picioare, spunând! Fără teamă, fără ipocrizie, cu bună credință și cu respect de Dumnezeu.

Cât din ce-am scris aici, ai fi scris și tu? Un cuvânt? Mai multe? Atunci este bine! Cuvintele nu știu să se scrie, așa cum vioara nu știe să cânte, iar dalta nu știe să cioplească. Oamenii scriu cuvinte! Tot ei le citesc și apoi le înțeleg, apoi le spun mai departe, așa cum se pricep, așa cum unii pot, așa cum simt!

Mai rămâne de spus doar atât: Noi, românii, avem mare nevoie de țara noastră așa cum e ea. România, ca să ne poată iubi și apăra, are urgent nevoie de curajul și dragostea fiecăruia dintre noi.


Citiți și:
Propaganda progresistă și specularea spiritului de turmă
Ideologie neo-marxistă şi propagandă – Presa mainstream publică mai multe ştiri false decât orice alt site

 

yogaesoteric
25 octombrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More