Visul lui Bill Gates: vaccinarea obligatorie la nivel mondial!

 

Bill Gates, tătucul vaccinurilor dubioase – cele care ar fi necesar, în viziunea lui, să diminueze populația mondială – ocupă un loc central în gestionarea actualei pandemii. Declarațiile sale referitoare la situaţia ce confirmă planurile malefice globaliste ale acestuia, sunt camuflate sub aparența bunelor intenții umanitare. „Situaţia nu se va întoarce cu adevărat la normal până când nu vom avea un vaccin care să ajungă, practic, la întreaga lume”, a afirmat Gates la Fox News.

Nu întâmplător, tocmai o companie finanțată de Bill Gates a dezvoltat un vaccin împotriva coronavirusului! Este o banală coincidență?

Tot o coincidenţă este şi faptul că la 18 octombrie 2019, John Hopkins Center for Health Security în colaborare cu World Economic Forum și Fundația Bill & Melinda Gates au prezentat la New York un eveniment denumit Event 201 în care s-a simulat o pandemie de coronavirus pornită din China și apoi răspândită în toată lumea pentru a demonstra care sunt costurile economice și de vieți umane legate de infecția cu acest tip de virus? La summit au participat 15 lideri de multinaționale, de guverne și sănătate publică. După trei luni a explodat pandemia coronavirus la Wuhan!

Iată ce spunea acționarul șef (Bill Gates) al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) în urmă cu zece ani (2010): „Astăzi lumea are 6,8 miliarde de oameni și ar putea creşte până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficientă cu noile vaccinuri, cu asistență medicală, cu serviciile de sănătate și control al reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la sută!”

Genocidul legal organizat de acesta s-a soldat numai în India cu distrugerea vieților a aproximativ 47.500 de copii, rămași paralizați ca urmare a campaniei de vaccinare anti-poliomielită cu vaccinuri administrate oral, desfășurată de „bunul samaritean” Bill Gattes.

Celebritățile studiourilor cinematografice Bollywood au fost angajate pe bani mulți de Fundația Gates, fiind folosite pentru a îndemna publicul să accepte vaccinările anti-poliomielită, cele care au provocat tragedia zecilor de mii de copii nenorociți pentru tot restul vieții.

Împotriva Fundației Bill și Melinda Gates a fost intentat, în al doilea deceniu al mileniului trei, un proces penal pe rolul Curții Supreme din India. Probabil s-a ales praful de el, India fiind printre cele mai corupte țări din lume. Probele din dosarul respectiv demonstrau complicitatea dintre Program for Appropriate Technology in Health (PATH) și Global Alliance for Vaccine and Immunization (GAVI – Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), principala mașinărie de lobby și de corupere a guvernelor, întru otrăvirea populațiilor. GAVI reunește guvernele țărilor în curs de dezvoltare și donatorii – Organizația Mondială a Sănătății, UNICEF, Banca Mondială, industria farmaceutică a vaccinurilor, agenții de cercetare, societatea civilă cu falangele Soros, Fundația Bill & Melinda Gates și alți „filantropi”. Toate aceste organizații, cu activități suspectate ca fiind genocidare în numele „salvării vieții” și pentru stoparea bolilor sunt finanțate cu miliarde de dolari de Bill, asasinul ce locuieşte în conacul Xanadu 2.0 cu vedere la lacul Washington din Medina.

Vă mai mirați acum de ce erau/sunt raportați toți decedații ca fiind morți din cauza coronavirusului? Aveau nevoie să fie un număr cât mai mare de victime pentru ca oamenii de pe tot globul să accepte vaccinarea obligatorie fără să se revolte.

Apăruse chiar un soi de „concurs” sinistru european al numărului de morți, câștigat cu brio de Italia, care a raportat toate decesele bolnavilor cronici în ultimul stadiu ca fiind cauzate de coronavirus.

Este clar că se executa o comandă dată la vârful piramidei globale. Edificatoare în acest sens a fost și declarația celui botezat de părinți cu un diminutiv – Nelu (Nelu Tătaru), nenea ăla cu un moț tapat vâlvoi în frunte care, cică, este ministrul Sănătății: „Eu am solicitat ca în fiecare județ toate decesele pe care le avem să fie considerate ca deces suspect coronavirus și să avem în continuare o evaluare a lor completă”. Cum adică, toți decedații sunt modificați în victime ale coronavirusului? Sunt băgați la bilanțul acesta macabru și morții rezultați din accidente rutiere, sinucideri sau crime?

Într-un interviu realizat de reporterul CNN Sanjay Gupta cu Bill Gates, în februarie 2011, acesta a afirmat următoarele:
Dr. Sanjay Gupta: Zece miliarde de dolari în următorii 10 ani pentru a face «anul vaccinurilor». Ce înseamnă asta exact?
Bill Gates: În acest deceniu, credem că se pot realiza progrese uimitoare atât în ceea ce priveşte inventarea de noi vaccinuri, cât și în asigurarea distribuirii lor către toţi copiii care au nevoie de ele. Nu mai avem nevoie decât de vreo șase sau șapte – și atunci ai avea toate instrumentele pentru a reduce mortalitatea infantilă, a reduce creșterea populației și a influenţa în consecinţă orice altceva – stabilitatea, mediul – care beneficiază de asta.”

Bill Gates a declarat că fundația sa finanțează construcția de fabrici care vor produce șapte vaccinuri împotriva coronavirusului. Fundaţia a declarat că alocă miliarde de dolari în acest scop.

Pentru ca tabloul să fie complet, nu putem să nu îl menţionăm, în final, pe cel care gestionează criza COVID-19 în SUA, doctorul Anthony Fauci, care afirmase inițial că această epidemie este un fleac. Tot el a prezis această pandemie, exact ca Bill Gates, în 2017.

În 2017, la forumul privind pregătirea împotriva pandemiei, la Universitatea Georgetown, Fauci a făcut o declarație cum că administrația Trump nu va avea probleme doar cu amenințările mondiale în materie de sănătate, ci şi că se va confrunta cu o epidemie de boală surpriză! Acest om a putut fi văzut în compania, precum și în parteneriate de afaceri cu Bill Clinton, Obama și, desigur, Bill Gates.


Citiţi şi:
Filantropia Bill Gates este de fapt genocid mascat: 30.000 de fete indiene au fost folosite pe post de cobai pentru testarea unui vaccin anti-cancer
Lumea ca o puşcărie și «profeții»: Gates şi Rockefeller au prevestit pandemia, iar Pentagonul anarhia urbană! Obiectivul vizat este dictatura globală
Congresul SUA a negociat 100 de miliarde de dolari pentru Bill Gates pentru urmărirea efectelor «pandemiei» cu șase luni înainte de apariția ei pe pământ american!

 

yogaesoteric
25 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More