Generaţia 5G

Un număr tot mai mare de oameni se întreabă: „De ce ne tot grăbim spre 5G?” şi „Avem nevoie cu adevărat de această tehnologie?”. Nu ne mai este suficient să mâncăm bio, să bem apă purificată, să inspirăm aer curat, să facem exerciţii şi să dormim suficient pentru a rămâne sănătoşi. Este necesar, de asemenea, să reducem la minimum expunerea noastră la efectele nocive ale poluării electromagnetice.

Cartea dr. Joseph Mercola Pericolele nebănuite ale câmpurilor electro-magnetice, efecte dăunătoare ascunse şi modalităţi de protecţie, telefoane mobile, WiFi, 5G abordează marile probleme legate de câmpurile electro-magnetice, efectele lor asupra sănătăţii oamenilor, precum şi modalităţi de reducere a expunerii la câmpurile electro-magnetice.

Dr. Joseph Mercola este medic şi este considerat în SUA drept un revoluţionar care a răsturnat complet jocul în domeniul sănătăţii naturale. El a fost prezentat pe mai multe canale de informare din Statele Unite cum ar fi: revista Time, Los Angeles Times, CNN, Fox News, ABC News, TODAY, s.a. Este fondatorul site-ului www.mercola.com, site care este cel mai vizitat de pe web, din ultimii 15 ani, pentru sănătate naturală.

Câmpurile electro-magnetice (EMF – de la electromagnetic fields, în eng.) reprezintă o ameninţare enormă pentru sănătatea personală şi publică. „EMF sunt invizibile ochilor noştri şi există într-un spectru de frecvenţe diverse, care include undele radio şi TV, microundele, lumina vizibilă, lumina ultraviolet, razele X şi elementele radioactive. Unele surse de EMF sunt naturale, cum ar fi lumina soarelui, în timp ce altele sunt produse de om – cum ar fi energia folosită de cuptoarele cu microunde pentru a găti.

EMF au nişte efecte fiziologice nefaste, care pot fi demonstrate, dar foarte puţini oameni admit aceasta pe de-a-ntregul. Am fost ademeniţi inconştient într-un fals simţ de siguranţă de o industrie care urmăreşte să ne menţină în întuneric, întocmai ca în vremurile de început ale fumatului” – afirmă dr. Mercola.

În mod curios, „guvernele par extrem de dispuse să le permită companiilor de tehnologie să facă aproape orice vor – inclusiv să cheltuiască munţi de bani pentru a descuraja legiuitorii de a mai adopta legi care să reglementeze o industrie care face să devină din ce în ce mai greu pentru noi să înţelegem care sunt pericolele, şi cu atât mai mult să le evităm.”

Aproximativ „3% din populaţie prezintă electrohipersensibilitate, ceea ce implică simptome concrete cum ar fi: dureri de cap, insomnie, oboseală, palpitaţii cardiace, senzaţii de furnicături ale pielii, când sunt expuse la EMF. Restul dintre noi nu putem simţi EMF, dar aceasta nu înseamnă că EMF la care suntem expuşi nu ne fac rău”.

Industria wireless şi agenţiile guvernamentale vor să credem că din punct de vedere ştiinţific, totul este clar ca lumina zilei şi că expunându-ne la radiaţii suntem în siguranţă. Însă efectele dăunătoare ale EMF se concretizează în multe afecţiuni a căror incidenţă creşte mereu, cum ar fi: infertilitatea prin scăderea numărului de spermatozoizi, deficienţele de somn, anxietate, depresie, boală Alzheimer şi cancer.

Este adevărat, telefoanele mobile şi WiFi-ul oferă multă utilitate şi confort, dar pe măsură ce societatea adoptă tot mai multă tehnologie wireless, suntem scăldaţi din ce în ce mai mult în intensităţi mari ale EMF.

5G face ca expunerile noastre la EMF să crească exponenţial! Odată cu aceste expuneri cresc şi implicaţiile asupra sănătăţii şi mediului. Pentru a transmite şi primi semnale, tehnologia 5G va avea nevoie de cât mai multe antene. Practic noi vom vieţui într-un ocean de EMF. Aceste noi EMF „nu au fost niciodată testate pentru siguranţa pe termen lung asupra oamenilor, ca să nu mai vorbim de microbi, insecte, animale şi plante”.

Citiţi şi:
Cine se află în spatele sacrificării umanității prin tehnologia 5G?
Pericolele frecvențelor 5G și ce puteți face pentru a le evita
Societatea civilă din Craiova s-a pronunțat ferm împotriva implementării tehnologiei 5G

 

yogaesoteric
9 iulie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More