Terapia cu ozon este eficientă în cazul pacienților de Covid-19, spun medicii spanioli

 

În Spania, una dintre țările care a fost mai grav afectată de pandemie, se folosește cu succes terapia cu ozon în cazul celor infectați cu noul coronavirus.

Clinica Nuestra Señora del Rosario din Ibiza a dat un comunicat de presă în care menționează că tratamentul cu ozon este o armă eficace în cazurile grave de Covid-19.

„Starea multor pacienți care erau pe punctul de a fi intubați și conectați la ventilatoare s-a ameliorat datorită tratamentului cu ozon. Nu doar că nu au mai fost necesare procedurile de terapie intensivă, dar nu au mai avut nevoie nici de oxigen, după doar câteva ședințe.”

Medicii din clinica spaniolă au spus că se văd îmbunătățiri după doar câteva ședințe de tratament. Terapia cu ozon îmbunătățește oxigenarea țesuturilor și reduce inflamația.

Această metodă de tratament a dat rezultate și în anumite spitale din Italia și China. Pacienților care aveau probleme respiratorii li s-a administrat terapie cu ozon și doar 3% dintre ei au mai ajuns la terapie intensivă.

Clinica din Ibiza este singura de pe teritoriul Spaniei care folosește această metodă, dar reprezentanții ei spun că au rezultate spectaculoase. „Este necesar să spunem lumii că terapia cu ozon s-a dovedit a fi foarte eficientă în cazul pacienților infectați cu Covid 19 și ar fi bine să fie adoptată la nivel global”, a spus Alberto Hernández, unul dintre medicii de la această clinică.


Citiți și:

Un medic chinez susține că a găsit tratamentul pentru bătrânii bolnavi de coronavirus. În câteva zile s-au vindecat
Virgiliu Gheorghe: Vitamina C sau despre cum să tratăm coronavirus Covid-19

Didier Raoult savantul francez care a găsit un remediu pentru Covid-19: «Vaccinurile nu sunt întotdeauna soluția cea mai bună!»

 

yogaesoteric
9 iulie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More