«Genialul» Pasteur – dezvăluiri tulburătoare despre vaccinuri

 

Înainte de a muri, Pasteur a lăsat instrucţiuni precise familiei sale și anume de a nu permite nimănui să consulte, şi deci de a nu da publicităţii după moartea sa, cele 10.000 de pagini cu notele de laborator scrise de el de-a lungul anilor. Abia în 1975, după moartea nepotului său, aceste note au fost în sfârşit făcute publice.

Un istoric de la Universitatea Princeton, Profesorul Geison, a scris un studiu asupra notelor de laborator ale lui Pasteur, studiu care a fost pus la dispoziţia The American Association for the Advancement of Science din Boston în 1993. Doctorul Geison concluziona astfel: „Pasteur a publicat foarte multe date frauduloase şi se face vinovat de un mare număr de «înşelăciuni ştiinţifice», violând regulile medicinei, ştiinţei şi eticii profesionale”.

La fel ca şi Koch, Pasteur era foarte motivat financiar. În cursa pentru vaccinul contra antrax, de exemplu, Pasteur nu a făcut niciun studiu pe animale, trecând direct la vaccinarea oamenilor. De asemenea, la ora actuală se ştie că Pasteur a furat formula vaccinului de la un coleg de breaslă, pe nume Toussain. Incapabil să dovedească furtul, Toussain, a făcut un şoc nervos, şi a murit câteva luni mai târziu.

Dar să mai aruncăm o dată o scurtă privire asupra „respectabilului” domn Pasteur, şi punctual să mai spunem că:
– Pasteur nu a avut niciun fel de studii de medicină sau psihologie; el era doar chimist.
– Pasteur mai degrabă a creat o boală pe nume „hidrofobie” decât să fi găsit leacul pentru ea.
– Pasteur a iniţiat oribila practică a vivisecţiei cu experienţe dezgustătoare pe animale; sute de mii de animale au fost inutil omorâte în experimente atroce doar în numele „ştiinţei”, nu numai la Institutul Pasteur dar practic în tot „Imperiul medical” care experimentează cele mai elucubrante teorii în laboratoarele sale din întreaga lume, până în zilele noastre, din păcate.
– Pasteur a fost mai degrabă direct răspunzător de moartea a sute de persoane cărora li s-au administrat vaccinuri neverificate şi indirect răspunzător de moartea a mii de persoane cărora li s-au aplicat procedurile „pasteuriene”, decât să fi fost el însuşi un „salvator al omenirii”.
– Pasteur poate fi văzut astăzi mai degrabă ca un bun negustor, decât ca un savant, dacă este să ne gândim numai la nenumăratele rapoarte şi date falsificate, care nu aveau la urma urmei decât scopul de a vinde cu un bun profit propriile medicamente şi vaccinuri.
– Terapia pasteuriană administrată pentru o boală pe care de fapt nu o avea, l-a ucis pe Alexandru, regele Greciei.
– Pasteur nu a studiat şi cercetat cazuri concrete, persoane bolnave, ci a introdus şi practicat ideea inducerii bolii prin administrarea de material morbid (infectat) subiecţilor sănătoşi.

Robert Koch a fost concurentul şi contracandidatul lui Pasteur în cursa de descoperire a cauzei antraxului, precum şi a găsirii unui remediu contra acestuia. La vremea respectivă antraxul făcea ravagii în rândul vitelor din Europa.

Ambele vaccinuri create atât de Pasteur cât şi de Koch contra antraxului au fost „erori colosale” care au costat viaţa a mii de animale din aproape toată Europa (mai ales Italia şi Germania), animale pe care s-au testat vaccinurile respective. Aici ar mai trebui spus că ambii, atât Pasteur cât şi Koch au făcut tot posibilul pentru a ascunde şi falsifica rezultatele acestor eşecuri.

Koch a trecut la crearea primului vaccin contra tuberculozei, vaccin denumit Tuberculin. Din nefericire, rata mortalităţii a fost cu mult mai mare în rândul acestor pacienţi vaccinaţi decât în rândul celor care nu fuseseră „fericiţi” de către Koch cu epocala sa descoperire. Tuberculin pur şi simplu nu funcţiona, ba chiar se pare că mai mult dăuna. În schimb lui Koch nu i-a dăunat deloc, ba chiar se pare că a funcţionat foarte bine înţelegerea pe care a făcut-o cu Guvernul Prusiei, care-i dădea dreptul unic de vânzare lui Koch în schimbul împărţirii pe din două a profitului realizat.

Un merit nu i se poate nega însă lui Koch. A pus bazele unei foarte rentabile simbioze dintre medicină, politică şi marketing, simbioză care funcţionează în zilele noastre poate mai bine decât oricând înainte.

Iar tuberculoza? Din boala numărul 1 în America la începutul secolului XX, datorită condiţiilor de igienă şi salubritate din ce în ce mai bine puse la punct, şi a construirii de case moderne, cu multă lumină şi căldură, tuberculoza practic a dispărut, nemaireprezentând astăzi decât un pericol pentru ţările subdezvoltate. Deci nu vaccinul, ci igiena şi dezvoltarea tehnologică au învins tuberculoza.

Pasteur a fost decorat de către împăratul Franţei. Prin aceasta, poziţia sa ca om de ştiinţă a fost puternic consolidată, deşi era doar un simplu chimist, şi nicidecum biolog, medic sau psiholog.

Desigur că la vremea respectivă existau foarte multe întrebări care-şi aşteptau răspunsul: ce este viaţa şi moartea, din ce cauză se alterează, fermentează sau intră în putrefacţie materiile organice, este ceva în aer sau în organism care produce aceste efecte, ce efecte pot avea substanţele chimice etc.?
Pentru prima oară în istorie, aceste întrebări erau în centru atenţiei şi se căuta răspunsul la ele. Iar oportuniştii şi indivizii lipsiţi de scrupule care vroiau să facă avere, au sesizat momentul prielnic, desigur. Unul dintre ei se numea Louis Pasteur! Iar politica nu se schimbă. Dacă se întrezăreşte posibilitatea unui câştig, atunci Pasteur este genial.

Cum se face oare că „descoperirile” nu se produc decât atunci când este un interes financiar în spate? Şi cum se face că atunci când o descoperire poate pune în pericol anumite interese, ea nu se mai… descoperă? Nicola Tesla? Motorul cu apă? Energia liberă (energia focarului zero)? Există de mult, dar …

„Dacă vaccinurile nu s-ar fi putut vinde în masă cu un foarte bun profit, teoria lui Pasteur ar fi căzut de mult în obscuritate şi uitare!” – E. Douglas Hume

Citiți și:

Dr. Johann Loibner – Originea şi istoria vaccinurilor (I)

Dr. Nicolae Paulescu: «Fără Dumnezeu, viaţa nu poate fi explicată»

Logica profitului bate logica medicală? O nouă isterie a epidemiei de gripă, pentru că există prea puţini «clienţi» pentru vaccinul antigripal? 

 

yogaesoteric
24 noiembrie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More