Genocid. Foame. Corupţie. Acesta este adevărul despre ceea ce se petrece în India sub masca virusului covid-19 și a presupusei pandemii!

Indienii s-au infectat DUPĂ injectarea cu serurile experimentale!!!

Înainte de a începe vaccinarea anti-covid-19, India a avut timp de un an doar 10 cazuri de covid / milion.
La data de 11 martie 2021, un procent de 1% indieni erau injectați. Efecte: 12 indieni/milion au făcut gripa!
La începutul lunii mai s-a ajuns la 6%. Efecte: 273 de cazuri / milion!
A nu se scăpa din vedere procentul infectaților la suta de locuitori – adică 0,00273%!!! – și nici raportarea acestuia la 1.366 miliarde locuitori!

Acest infim procent este specific pandemiei? Nu. Se moare însă de foame! În 2021! Se moare de foame din cauza psihopaților aflați în fruntea guvernelor, țărilor, justiției și sănătății! Planeta s-a transformat într-un uriaș cimitir!

Se moare de foame și pentru că nu sunt primiți bolnavii adevărați în spitalele goale! Unii indieni și-au anunțat amicii din alte țări descriindu-le realitatea și i-au rugat să nu creadă NIMIC din ceea ce văd/citesc în media occidentală. Sunt șocați de grosolănia minciunilor relatate motiv pentru care au postat/trimis diverse filmulețe/poze pentru a demonstra odioasa manipulare a „epidemiei indiene” care de fapt ascunde moartea prin inaniție regizată de guvern și acoliții lui!

Mesajul disperat al unui indian:

Vă scriu despre genocidul care are loc acum în India. Milioane au murit deja de foame în timpul carantinei în curs. Guvernul și mass-media mint și fac să pară că virusul ar fi cauza. Este minciună!

Deși anul acesta nu a fost impus un blocaj național, multe state se află fie în carantină totală, fie sub restricții severe. Majoritatea orașelor, inclusiv Pune, unde locuiesc, au fost închise de câteva săptămâni.

Restaurantele, magazinele, sălile de sport, teatrele… practic totul este închis. Orașele sunt orașe fantomă. Chiar și așa-numitele companii «esențiale» sunt deschise doar până la 11 dimineața. Practic avem doar o oră pentru a cumpăra mâncare și apoi timpul ne-a expirat.

Călătoriile inter-statale și chiar inter-districte sunt interzise. Polițiștii așteaptă la toate intersecțiile majore pentru a ne întreba de ce călătorim în aer liber sau pentru a ne amenda dacă nu purtăm mască.

Comunitatea medicală de aici este, de asemenea, complice la genocid, mințind că spitalele sunt pline și îndepărtează persoanele cu boli autentice, care au nevoie de îngrijire imediată. Guvernul a creat chiar și un deficit de butelii de oxigen.

Spitalele alungă oamenii cu boli autentice, susținând că nu există paturi goale. Cei foarte puțini care reușesc să se interneze sunt supuși mai întâi unui test RT-PCR sau li se refuză tratamentul. Am experimentat și eu aceasta.

De anul trecut există un ordin guvernamental prin care nu putem fi supuși niciunei proceduri medicale fără testul PCR. Din păcate, a fost nevoie să fac o procedură anul trecut. Nu am avut timp să folosesc dreptul comun sau orice altă tactică, deoarece am suferit mult. În cele din urmă, nu am avut altă opțiune decât să fiu practic violat pe craniu.

Dar situația mea nu este nimic în comparație cu cea a săracilor. Milioane au murit deja de foame. Cei mai afectați sunt muncitorii migranți și cei din zonele rurale. Majoritatea întreprinderilor angajează muncitori migranți și, cum totul este închis, nu există locuri de muncă, nici venituri și nici mâncare. Ca urmare, milioane mor acum de foame și malnutriție.

Vă rugăm să utilizați platforma dvs. pentru a evidenția crimele împotriva umanității care au loc în această țară. Lumea trebuie să cunoască adevărul și gravitatea situației de aici și nu minciunile media și ale guvernanților noștri!

Citiţi şi:
Infectările cresc după vaccinare. Studiu de caz: Seychelles, țara cu cei mai mulți vaccinați din lume, reimpune restricții din cauza explodării numărului de cazuri
Vaccinezi mai mult, crește numărul cazurilor de covid și mortalitatea

 

yogaesoteric
6 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More