Vaccinezi mai mult, crește numărul cazurilor de covid și mortalitatea

Generalul francez Dominique Delawarde a întocmit recent un raport ce prezintă situația pandemiei din întreaga lume, cu statistici, profesionist, pe continente și țări. Documentul este un exemplu de luciditate într-un ocean de isterie și interese financiare.

Raport al situației covid în lume la data de 8 mai 2021

Rezumat: După ce s-au menţinut pe un platou în săptămâna dintre 24 aprilie și 1 mai, cifrele săptămânale privind infectarea (-5%) și decesele (-5%) au început să se inverseze la nivel global.

Această evoluție contrastează, însă, de la o țară la alta. India, unde situația se degradează în continuare, contabilizează doar ea singură 29,4% dintre decesele săptămânii trecute de pe mapamond, însă, în ciuda acestui fapt, rata mortalității la un milion de locuitori, în săptămâna care s-a scurs, rămâne mult inferioară ratei mortalității din Franța, deși Parisul demarează o relaxare progresivă… (India, în ultimele 7 zile: 0,019 decese la mia de locuitori; Franța, în ultimele 7 zile: 0,024 decese la mia de locuitori).

Este, deci, necesar să relativizăm, ceea ce nu fac niciodată politicienii și presa centrală occidentală, care dramatizează totul și mizează pe frică pentru a impune opiniei publice reguli și legi care să faciliteze guvernarea lor și, speră aceștia, realegerea lor.

Situația din America Latină (Mexic, Columbia, Peru, Ecuador, Chile) începe să se amelioreze. Situația Africii, nevaccinate sau foarte puțin vaccinate, rămâne bună și stabilă. Pierderile Americii de Nord și Europei, care au plătit deja cele mai grele tributuri epidemiei, se diminuează sensibil.

Pe planul vaccinării, se observă clar că programele masive de vaccinare aplicate în anumite țări sunt urmate toate, fără excepție, de o explozie a numărului de infectări și decese (de covid). De altfel, după mai multe luni de observație (între 4 și 5 luni în funcție de țară), se dovedește că numărul de efecte secundare grave și de morți, înregistrate în 4 luni, este mult superior față de ceea ce se aștepta. Vom vedea asta mai departe. Aceste fapte nu pot decât să impună o analiză atentă.

Continuarea, aici. Cei care nu știu franceza pot să folosească traducerea automată, textul este clar și perfect inteligibil. 

Citiţi şi:
De ce vaccinarea în masă în plină pandemie creează un monstru de nestăpânit. Apelul integral, tradus de ImunoMedica, al somității mondiale Geert Vanden Bossche
De ce numărul de teste pozitive a explodat în ţările cu ratele cele mai mari de vaccinare (Israel şi Marea Britanie)?
Scrisoarea generalului francez Dominique Delawarde către prietenii săi

 

yogaesoteric
23 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More