Genocidul Big Pharma din ultimii 3 ani sau despre cum am copiat modelul francez de „eutanasie pasivă”
În contextul pandemiei, la data de 29 martie 2020, guvernul francez a emis un decret care autoriza utilizarea medicamentelor de îngrijire paliativă, este informația prezentată într-un scurt videoclip publicat pe Twitter de Virginie Joron, membră a Parlamentului Europen, care face parte și din „Comisia specială privind pandemia de covid-19: învățămintele desprinse și recomandări pentru viitor”. Scurtele secvențe publicate de ea urmăresc să aducă în lumina adevărului intențiile macabre ale guvernului francez din perioada pandemiei.
Ținta unora dintre medicamentele „minune” autorizate cu acest prilej au fost vârstnicii care erau considerați ca având mult prea puține șanse la o bună calitate a vieții. Medicamentele care erau utilizate ca tratament paliativ pentru ei au fost introduse în protocolul de „eutanasie” asistată.
Printre acestea, Rivotril și Midazolam. Ele fac parte din bine-cunoscuta clasă a benzodiazepinelor, fiind utilizate ca sedative.
„La Buzancais, această decizie nu a fost bine primită de personalul medical”, ni se spune în introducerea micului documentar.
„Este un sedativ care îi ajută să fie calmi”, să se relaxeze, declară un cadru medical din acea zonă. „Este utilizat pentru a-i ajuta să plece mai repede, fără suferință. Când am primit aceste directive, am fost șocați să ne gândim că nu le dăm vârstnicilor nicio șansă de a ieși din această situație. Asta a fost furia noastră. Prima mea reacție a fost: ni se cere să facem o eutanasie pasivă a rezidenților noștri.”
Doi rezidenți vârstnici ai spitalului au primit injecții cu Midazolam. Familiile acestora au fost informate. Dar, în loc să le curme suferința, îngrijitorii ar fi preferat să poată avea mai multă grijă de bătrânii bolnavi. În alte zone, unii oameni au trecut foarte greu prin această situație.
Un medic angajat la un azil public de vârstnici a spus:
„De fapt, acestea sunt niște injoncțiuni paradoxale. Nu am dreptul să prescriu niciun medicament care ar putea vindeca oamenii dacă au fost afectați de aceasta. Pe de altă parte, am voie să-i fac să plece cu blândețe, așa cum se spune. Să privești pe cineva cum se sufocă până la moarte este insuportabil. Vă puteți imagina imensa suferință. Noi punem capăt suferinței oamenilor, așa că eu o numesc eutanasie. Sunt încă șocată”, a declarat unul dintre medicii care se împotrivesc directivei în vigoare. Întrebată apoi care sunt motivele îngrijorării, aceasta a răspuns că ideea în sine de a pune un medic să eutanasieze pacienți încă viabili. „Că au îndrăznit să ne ceară să le facem injecții pacienților noștri pentru a-i omorî”.
Un triste souvenir qu’il ne faut pas oublier sans compter ceux que l’on a trié. #Covid_19 https://t.co/dM79vpWnKL
— Virginie Joron (@v_joron) October 30, 2022
Dar Franța nu este singura țară care propune aceste măsuri. România a decis și ea introducerea codeinei – un opioid – în protocolul pentru îngrijirea pacienților ce necesită tratament paliativ, tot cu ocazia pandemiei din anii trecuți. Unul dintre exemple ar fi chiar Nurofen Plus sau combinația toxică de codeină și ibuprofen. Cu toate că au existat riposte din partea unor cadre medicale, pe pagina oficială a Nurofen a apărut în acea vreme un anunț în care se transmitea că, sub toate dovezile, tratamentul nu este unul dăunător organismului.
În ciuda acestor declarații false, la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, Agenția Europeană a Medicamentului a constatat că această combinație de substanțe poate cauza decesul. Redăm mai jos constatările agenției:
„PRAC – Comitetul de farmacovigilență pentru evaluarea riscului – a recomandat o modificare a informațiilor pentru medicamentele cu codeină și ibuprofen, pentru a include un avertisment cu privire la efectele nocive grave, inclusiv decesul, în special atunci când sunt administrate pentru perioade prelungite.
Codeina cu ibuprofen este o combinație de două medicamente, un opioid (codeină) și un antiinflamator (ibuprofen), care sunt utilizate pentru a trata durerea. Utilizarea repetată de codeină cu ibuprofen poate duce la dependență (adicție). Comitetul a analizat mai multe cazuri de toxicități renale, gastrointestinale și metabolice care au fost raportate în asociere cu cazuri de abuz și dependență de combinațiile de codeină cu ibuprofen, unele dintre acestea fiind fatale.”
Agenția a constatat, de asemenea, că medicamentele ce au în compoziție cele două substanțe pot afecta diferite funcții ale organismului, cum este funcția renală, care ulterior poate produce complicații, prin scăderea potasiului din sânge.
„PRAC – Comitetul de farmacovigilență pentru evaluarea riscului – a constatat că, atunci când sunt administrate în doze mai mari decât cele recomandate sau pentru o perioadă prelungită de timp, codeina cu ibuprofen poate provoca leziuni la nivelul rinichilor, împiedicându-i să elimine în mod corespunzător acizii din sânge în urină (acidoză tubulară renală). Funcționarea defectuoasă a rinichilor poate provoca, de asemenea, niveluri foarte scăzute de potasiu în sânge (hipokaliemie), care, la rândul său, poate provoca simptome precum slăbiciune musculară și amețeli. Prin urmare, acidoza tubulară renală și hipokaliemia vor fi adăugate la informațiile despre produs ca noi reacții adverse.”
Citiți și:
Eutanasia a devenit un program oficial în sistemul medical canadian, denumit asistență medicală la moarte (MAID)
Belgia continuă eutanasierea (uciderea) pacienților bolnavi mintal, considerând că moartea îi va scăpa de «suferința insuportabilă și inutilă»
Acum şi oamenii se eutanasiază, nu-i aşa?
yogaesoteric
19 februarie 2023