O tânără de 18 ani din Texas a murit subit în somn. Adolescenta era vaccinată cu trei doze anti-covid

O mamă îndurerată din Texas caută răspunsuri și dreptate în urma morții subite a fiicei sale de 18 ani, care a murit în somn, relatează Gateway Pundit.

Kayla Rose Lumpkins, în vârstă de 18 ani, s-a culcat și nu s-a mai trezit. Mama ei, Renee Greer, a mers să o trezească a doua zi și a descoperit că aceasta murise.

Tocmai începuse facultatea. Era atât de fericită. S-a dus la culcare. A doua zi dimineață am găsit-o decedată în patul ei. Dormea în aceeași poziție în care o făcea întotdeauna”, a scris Renee într-un grup de Facebook.

Sunt în stare de șoc total. Ea nu era bolnavă. Se purta ca și cum ar fi fost normală. Suntem devastați. După cum majoritatea dintre voi știți, mi-am pierdut mama în decembrie 2021. Încă mă străduiesc să mă vindec de asta, dar fata de 18 ani?!!! Simt că viața mea s-a terminat”, a scris Renee.

Potrivit lui Renee, fiica ei a fost sănătoasă din punct de vedere fizic până în momentul în care a primit doza de rapel:

A avut două [vaccinuri]. Apoi a avut un al treilea, ca măsură de siguranță, cu 7 luni înainte [de 8 septembrie]. Vă spun tuturor, era sănătoasă. Cu programul ei nebunesc; cor, teatru, echipa de majorete, antrenamente de dimineață, repetiții, spectacole în pauza meciurilor de fotbal, piese de teatru, concerte, excelând la cursurile ei de credite duble de onoare, și tot ceea ce făcea, nu avea cum să fie bolnavă. Dacă ar fi fost, nu ar fi putut să facă asta. Încă aștept să aflu ceva”, a spus ea.

S-a făcut o autopsie. Așteptăm să aflăm ceva. Durează până la 90 de zile. Suntem la jumătatea drumului”, a adăugat Renee.

Într-o postare ștearsă ulterior, Renee a mărturisit că ea crede că fiica ei a murit din cauza vaccinului experimental anti-covid și a promis că îşi va face un scop în viaţă din a-i face pe oameni să conştientizeze gravitatea acestei situaţii.

Iată câteva fraze din postările ei:

Bună ziua tuturor, sunt mama lui Kayla Lumpkins. Am postat ieri despre cum fiica mea absolut sănătoasă și atletică s-a culcat pe 8 septembrie și nu s-a mai trezit. Acum cred cu adevărat 100% că a fost din cauza [vaccinului].

Încă mai este nevoie să aștept până când vor veni ultimele două teste. Dacă aș începe cu acuzații acum, aș fi întrebată instantaneu ce a găsit medicul legist. Dar, în adâncul sufletului meu, știu ce s-a petrecut.

Intenționez să vorbesc pe podcasturi și pe orice alt forum pe care pot. Fiica mea NU va fi murit în zadar. Voi face din această tragedie scopul meu în viață, pentru a răspândi toate cunoștințele pe care le pot împărtăși, pentru a-i trezi pe oameni. Kayla ar fi vrut ca eu să urmăresc să salvez cât mai multe vieți posibil.

Totuși, am nevoie de ajutor. Fiica mea a fost incinerată. Am avut încredere că medicul legist își va face treaba. Sper din tot sufletul ca acesta să fie cinstit și să nu încerce să ascundă unele elemente. Din cauza a ceea ce s-a petrecut, nu mai am încredere deloc în nimeni implicat în acest proces. Această situație a fost creată intenționat pentru lume.

În ceea ce o privește pe Kayla, nu cred că pot obține țesuturi din singurele două probe care au fost trimise pentru cele două teste necesare. Așa că, în ceea ce privește aflarea agenților patogeni pentru teste etc., este probabil o cauză pierdută. Nu știam nimic despre toate acestea. Retrospectiva este 20/20.

Deci, ce să fac acum? Există vreun demers medical pe care aș mai putea să îl fac în acest moment? Ceva cu îmbălsămătorul? Ceva cu persoana care a examinat-o? Când această parte a călătoriei mele se va termina, voi începe să anunț pe toată lumea ce s-a petrecut. Nu mă refer doar la acest grup. Mă refer la toți cei care vor asculta și la cei care nu vor asculta. Nu-mi mai pasă. Nu-mi pasă ce cred oamenii despre mine. Pur și simplu nu-mi pasă.

Întreaga mea lume s-a prăbușit. Slavă Domnului că-l am pe fiul meu. Dacă nu era el, jur că mi-aș fi dorit să mor în aceeași zi în care a murit și ea. Este atât de dureros. Deci, ce să fac?

Această întrebare este pentru oamenii de pe acest forum care au pierdut pe cineva în același mod ca mine. Ce măsuri ați luat? Am planuri de a face un fel de platformă online pentru a răspândi ceea ce s-a petrecut cu Kayla și cu ceilalți.

Am nevoie de idei și sfaturi pentru a merge mai departe. Apreciez faptul că toată lumea îmi dă o mână de ajutor. Acțiunile voastre sunt foarte amabile. Am nevoie pur și simplu de cunoștințele voastre pentru a trece la pasul următor. Vă rog să mă ajutați.

Citiţi şi:
Nou studiu olandez dezvăluie legătura dintre rata mai mare a vaccinărilor și rata ridicată a mortalității
De ce vaccinurile covid pot fi mortale?

 

yogaesoteric
19 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More