Gestapo-ul Europei şi mişcarea plăcilor tectonice ale U.E.

de Maria Diana Popescu
 

Iranul şi China au trecut la executarea bancherilor corupţi, colaboratori ai Wall Street-ului, a judecătorilor, poliţiştilor şi procurorilor corupţi, consemnează Nesaranews. Political Vel Craft scrie că Ungaria a obligat bancherii corupţi să-i părăsească teritoriul. Islanda a arestat, în 2012, toţi bancherii aserviţi lui Rothschild şi Rockefeller, vinovaţi de prăbuşirea sa economică. O revoluţie fără arme a reuşit schimbarea miraculoasă a destinului Islandei.

Presa occidentală păstrează tăcere asupra evenimentelor de acest gen. Astfel de ştiri ar da curaj naţionaliştilor din ţările europene, în lupta pentru eliberare de sub tirania financiară a organismelor mondiale.

Euroscepticismul manifestat la alegerile din 2014 pentru Parlamentul European a lovit în plex U.E. şi poate conduce, în viitorul apropiat, la mişcarea plăcilor tectonice ale bătrânului continent, provocând un cutremur cu magnitudini dramatice în existenţa organismului comunitar. Numărul deputaţilor europeni ostili faţă de instituţiile U.E., hotărâţi să boicoteze actualul sistem european, este mai mare ca niciodată.

Aproape 200 de eurodeputaţi nu simpatizează cu politicile de austeritate ale U.E. şi vor o schimbare radicală în strategia haşurată până acum de Parlamentul de la Strasbourg. Victoriile câştigate de Ukip în Marea Britanie, Zorii aurii în Grecia, Frontul Naţional în Franţa, FPO în Austria, Partidul Popular în Danemarca şi Suedia arată neîncrederea şi ruptura unor importante segmente de populaţie ale acestor state faţă de instituţiile lor politice şi, mai ales, faţă de cele europene. Parlamentul European se va sprijini, în mare parte, pe Germania, cu cea mai mare echipă de europarlamentari, dar care, evident, uimeşte cu primul şi singurul deputat neonazist.

U.E. luptă împotriva statelor naţionale şi pentru cedarea suveranităţii acestora

Popoarele Europei au început să conştientizeze că aproape totul e putred în politica Uniunii Europene şi a marilor Puteri de la „Masa Rotundă”, locul unde sunt şcoliţi agenţii „iluminaţilor”, ca apoi să revină în ţările lor, slugi instruite, în poziţii vitale de putere. Popoarele Europei au înţeles că U.E. luptă împotriva statelor naţionale şi pentru cedarea suveranităţii acestora. Au început să conştientizeze că propriile state nu sunt conduse de cei votaţi să le servească interesele, ci de un labirint de grupuri secrete, care au în mâini controlul global. Pe acest fond de necontestat au venit victoriile zdrobitoare ale naţionaliştilor, extremelor drepte şi ale stângii. Popoarele au înţeles, în sfârşit, că sunt controlate prin manipulări academice de către grupuri restrânse şi ascunse, care au în stăpânire clasele politice, sistemele sociale şi economice, banii planetei, mânuind cu profesionalism şantajul, ameninţările şi chiar eliminarea din scenă, prin asasinare, a celor ce nu mai doresc să lucreze pentru ei (vezi şirul bancherilor şi al şefilor unor bănci celebre, morţi în condiţii suspecte), a celor care se opun sistemului.

Popoarele au înţeles că aceste grupuri meschine au în stăpânire sistemul de educaţie, sistemul medical – sănătatea omenirii fiind ameninţată continuu de politicile criminale ale companiilor farmaceutice, de noile vaccinuri şi medicamente, special fabricate şi puse pe piaţă pentru a declanşa îmbolnăvirea, unele chiar cu efect letal întârziat. Menţinerea unei populaţii bolnave cronic este extrem de profitabilă financiar pentru cei care controlează piaţa medicamentelor.

Revolte sociale în Europa următorilor ani şi Gestapo-ul democrat

Popoarele Europei au înţeles că Uniunea Europeană a ales calea unui totalitarism care se doreşte o religie ateistă, nihilistă, ce urmează să devină obligatorie pentru toţi. Prin votul dat naţionalismului, europenii vor să pună capăt agresiunilor care se desfăşoară sub ochii noştri şi prin ignoranţa noastră. Partidele naţionaliste şi extremiste au câştigat teren în toată Europa, iar victoria lor periclitează interesele globaliştilor. Aceste partide cer în mod expres renunţarea la U.E., ieşirea din „Casa lui Rothschild”, dând astfel o lovitură zdrobitoare Noii Ordini Mondiale, sufocantă pentru continent, dar şi celui mai „grandios” şi mai „democratic” proiect din istoria modernă a omenirii, aşa cum este caracterizat de antideclaraţii lideri ai continentului, în realitate, opera elitei financiare oculte. În Norvegia, ţară care a refuzat în mod repetat intrarea în Uniune, cetăţenii au un nivel de trai extrem de ridicat, în comparaţie cu cetăţenii statelor membre. Speriaţi şi indignaţi, liderii de la Bruxelles prevăd revolte sociale în Europa următorilor ani, motiv pentru care au şi găsit antidotul: Gestapo-ul democrat, o armată de jandarmi ai Europei, care să intervină în „misiuni de securitate, supraveghere şi ordine publică, în gestionarea traficului, controlul frontierelor şi activităţii de intelligence, protejarea persoanelor şi a bunurilor, în ghilimele, şi menţinerea ordinii în caz de manifestaţii publice”. Ultima misiune însemnând, probabil, masacrarea celor care îndrăznesc să protesteze în stradă pentru o viaţă demnă.

Nici Washington-ul, nici Bruxelles-ul nu doresc rezolvarea conflictelor

Jose Manuel Barroso a cerut forţelor europene să fie unite în faţa ascensiunii partidelor extremiste şi eurofobe. Însă, euroscepticii din forul legislativ european vor cutremura sistemul, impactul undelor de şoc va zgudui nu doar ţările lor de provenienţă, ci întreaga Europă, incluzând şi România, unde, dincolo de celebrele scandaluri politice şi de corupţie ale acestui sfert de veac, dincolo de exerciţiul experimental al „democraţiei”, dincolo de porumbeii ieşiţi din gura autorităţilor de la Bucureşti, există o realitate cruntă: România trăieşte cea mai dramatică perioadă din istorie, ai căror eroi demagogi au fost capabili de orice matrapazlâc pentru câştigarea votului, sărăcirea poporului român şi sporirea averilor personale. Violenţa nu e o soluţie pentru rezolvarea conflictelor interne, dar trebuie să înţelegem, până nu e prea târziu, că această clasă politică merită luată de guler şi dată afară până la ultimul membru. Trezirea noastră la realitate, ca popor, presupune conştientizarea prăpastiei în care se zbate România, sub ochii fiarelor de pradă globaliste. Washington-ul şi Bruxelles-ul doresc rezolvarea conflictelor doar în interesul lor. Pe pagina Institute for Political Economy, Paul Craig, fost asistent al secretarului de stat responsabil cu Trezoreria în administraţia Reagan, afirmă că, Washington-ul împinge lumea spre război: „Rusia este împânzită de coloana a cincea a Washington-ului. Dacă guvernul lui Putin stă deoparte în timp ce lupta Ucrainei ruseşti este înăbuşită, prestigiul lui Putin se va prăbuşi, iar Washington-ul va răsturna guvernul rus, punând în acţiune sutele de ONG-uri finanţate de Washington, pe care guvernul rus a avut nebunia să le tolereze.” Gând la gând cu adevărul enunţat de Craig.

Sursa: agero-stuttgart.de

Citiţi şi:
Gestapoul UE este deja pregătit să intervină pentru «protejarea persoanelor și a bunurilor și menținerea ordinii în cazul unor revolte sociale»
Dincolo de aparenţe, este evident că Uniunea Europeană este deja vârful de lance pentru instaurarea sinistrei «Noi ordini mondiale» (I)
Turnul Babel revine

 

yogaesoteric
31 iulie 2015


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More