Ghislaine Maxwell, șefa rețelei de pedofilie a miliardarului Epstein, aflată în arest, ameninţă cu dezvăluiri

 
Ghislaine Maxwell, zisă „Madama”, o veche asociată a lui Jeffrey Epstein, a fost arestată în New Hampshire în data de 2 iulie, potrivit unui anunț făcut de FBI.

Ea a fost acuzată de multă vreme că era cea care îi procura copile minore lui Epstein, notoriu pentru înclinațiile sale pedofile. Ghislaine era poreclită „Madama”.

Una dintre victimele lui Epstein, Virginia Roberts Giuffre, susține că Maxwell i-a aranjat să aibă o partidă de sex cu prințul Andrew al Marii Britanii, la casa ei din Londra.

Giuffre și-a sprijinit afirmațiile cu o fotografie cu ea, Maxwell și Andrew, făcută cu acea ocazie. Prințul a negat acuzația.

O altă victimă, Sarah Ransome, a descris-o pe Maxwell drept „angajata cu funcția cea mai înaltă” a rețelei de trafic sexual a lui Epstein. Ea superviza și antrena recrutori, dezvolta planuri de recrutare și contribuia la acoperirea activității pentru ca autoritățile să stea departe de rețeaua Epstein.

Maxwell a fost acuzată de multe femei că le-a recrutat pentru a-i oferi lui Epstein masaje, în timpul cărora erau obligate să facă sex.

Documentul mai cuprinde printre capetele de acuzare incitarea de minore pentru a călători și a se deda la acte sexuale ilegale, transportul de minore pentru a participa la acte sexuale ilegale etc.

Epstein, cunoscut pentru relațiile sale în rândurile elitei mondiale, pe care le aducea pe o insulă proprietatea sa, ori le plimba cu avionul său personal, poreclit „Lolita”, în alte locuri de desfrâu cu minore, a fost condamnat în anul 2008 pentru că a solicitat o prostituată minoră, de 14 ani.

Printre apropiații lui Epstein se număra și fostul președinte Bill Clinton, care, potrivit documentelor de bord, a călătorit de nenumărate ori cu „Lolita”.

Pedeapsa primită de Epstein nu doar că a fost foarte scurtă, dar îi permitea să lucreze la biroul firmei sale și să fie liber 72 de ore la fiecare sfârșit de săptămână.

După mai bine de zece ani, Epstein a fost din nou acuzat de către procurorii federali, în vara lui 2019, murind în mod suspect, spânzurat, la scurt timp, pe 10 august, în celula sa, deși era deținut într-o închisoare de maximă securitate.

Misterul morții lui Epstein a fost amplificat de evoluția bizară a evenimentelor în ceea ce o privește pe „Madama”, pe care autoritățile nu puteau, chipurile, să o găsească, deși New York Post a prezentat o fotografie cu ea în fața unui Burger In-o-Out, ținând în mână „The Book of Honor: The Secret Lives and Deaths of CIA Operatives” („Cartea de Onoare: Viețile și morțile secrete ale agenților CIA”).

În tot acest timp, avocații lui Maxwell s-au aflat în permanent contact cu justiția federală.

Vor urma dezvăluiri?

Ghislaine Maxwell are o prezentare secretă a casetelor cu practici sexuale extreme ale lui Jeffrey Epstein și va folosi înregistrările ca poliță de asigurare pentru a se salva, a dezvăluit cotidianul britanic Daily Mail.

Când oficialitățile au percheziționat casa lui Epstein din New York după arestarea sa în iulie trecut, au găsit acolo mii de fotografii porno care includ imagini cu fete minore și un seif plin cu DVD-uri etichetate „fete nude”, potrivit autorităților.

Un fost prieten al lui Maxwell a explicat: „Ghislaine a fost întotdeauna la fel de vicleană ca ei. Nu avea cum să fie cu Epstein în acei ani și să nu aibă nicio asigurare.

Vraful de casete sexuale pe care Ghislaine le-a subtilizat, ar putea ajunge biletul ei de ieșire din închisoare, dacă autoritățile sunt dispuse să negocieze. Ea are copii la tot ce a avut Epstein. Acestea ar putea implica niște persoane importante.

Dacă Ghislaine cade, ea îi va târî după ea pe toți.”

Fostul prieten a continuat: „Nu numai că lui Epstein i-a plăcut să se înregistreze cu fete minore, ci a vrut să se asigure că are ceva la mână asupra bărbaților bogați și puternici care profitau de generozitatea lui bolnavă.”

Închisă în prezent la Metropolitan Detention Center din Brooklyn, Ghislaine Maxwell a cerut să fie eliberată pe cauțiune de 5 milioane de dolari, de teama coronavirusului.

Citiţi şi:


Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale aristocraților? (I)

Ce fel de lume și de reţele de putere ascund acuzaţiile de pedofilie și hărțuire sexuală aduse unor actori celebri și producători influenţi?

yogaesoteric

25 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More