Iohannis ține partea transsexualilor

 
Președintele Klaus Iohannis nu este de acord cu prevederile proiectului de lege adoptat de Parlament prin care se interzice discutarea în școli și universități a așa-numitei teorii a identității de gen, care este promovată frenetic de progresiștii neomarxiști. Șeful statului a contestat la CCR legea prin care educaţia sanitară poate fi predată doar cu acordul părinţilor. 

Inițiativa PSD și PNL prin care predarea educației sexuale în școli este eliminată, fiind înlocuită cu „educație sanitară” pentru care este nevoie de acordul expres al părinților, a fost adoptată de Parlament în 3 iunie. Sesizarea de neconstituţionalitate a fost depusă de preşedintele Iohannis în 24 iunie, motivând că legea nu defineşte noţiunea de „educaţie sanitară”, astfel că nu rezultă ce reprezintă aceasta.

Legea privind predarea „educaţiei sanitare” în şcoli va fi analizată de Curtea Constituţională pe 16 septembrie.

Cu alte cuvinte, președintele Iohannis sprijină categoric îndoctrinarea copiilor din România cu tâmpeniile monumentale ce sfidează atât legile bunului-simț, dar mai ales pe cele ale științei. Așa-zisa teorie a identității de gen susține că sexul biologic, adică acela cu care te naști, nu are nimic cu sexul de care aparții în conştiinţa ta, atâta câtă e! Potrivit acestor inepții, e perfect normal să umbli cu barbă și mustață și să te crezi domnișoară! Și să pretinzi și celor din jur să te trateze ca pe o femeie. Totodată, pentru acești dezaxaţi e perfect normal să te simți uneori femeie, alteori bărbat, în funcție de cum te trezești dimineața. Iar președintele consideră și el că e foarte bine ca elevii din România să audă astfel de tâmpenii de mici, eventual la vestitele ore de educație sexuală pe care propagandiștii LGBT și USR-iștii se chinuie să le introducă în școli. Să afle și Georgel că e absolut firesc să vină la școală în fustiță și să spună că el de acum este Simona!

Oricâte fraze pompoase ar arunca președintele cu apărarea drepturilor și libertăților, miza acestei acțiuni este îndoctrinarea copiilor cu niște „idei” care-l sfidează pe Bunul Dumnezeu, sfidează legile naturii și biologia!

Iohannis a fost deranjat şi de proiectul inițiat de un parlamentar PMP, care a fost votat în 17 iunie de Senat, cu sprijinul larg al PNL, care s-a abținut. Textul modifica Legea Educației și a fost votat cu un amendament care spune că sunt interzise „activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași”.

Acest amendament a fost introdus de senatorul PMP Vasile Cristian Lungu, absolvent al Seminarului Teologic din Zalău și licențiat în Psihologie Specială în SUA, la Universitatea „Loyola”.

Reacţiile președintelui sunt în ton cu protestul desfăşurat la Cotroceni, inițiat de Antonella Lerca Duda, care se prezintă drept femeie transgender, pe scurt un bărbat cu toate organele din dotare care se pretinde femeie. Acesta se prezintă drept militantă pentru drepturile omului și a înființat organizația SWC (Sex Work Call). SWC a fost creat de, și pentru, lucrătoare și lucrători sexuali în România – drept grup de suport, și pentru a-și revendica drepturile, și pentru a lupta împotriva stigmei și marginalizării.

Dacă este să ne luăm după ce pretenții aiuritoare emit acești trans, pe viitor un bărbat din România n-ar avea dreptul să refuze prestația unui „lucrător sexual” din această categorie pe motiv că una a plătit și alta a descoperit când prestatoarea și-a dat jos lenjeria intimă! Pentru că nu poți să discriminezi. Dacă omul zice că e femeie așa trebuie să fie considerat, chit că are tot ce e necesar pentru a fi bărbat!

Cam așa ar vrea președintele Iohannis să crească și copiii din România!

Citiți și:

Transsexualismul aplicat copiilor este fără îndoială un abuz – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. «Ideologia gender le face rău copiilor»

Transgender este o boală mintală și ar fi necesar să fie tratată ca atare

Gelu Vișan: Statul paralel și maimuțoiul Iohannis

yogaesoteric

25 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More