Globalistul Klaus Schwab: Nimeni nu va fi în siguranță atâta timp cât toată lumea nu este vaccinată

Vorbind la agenda Davos din acest an, fondatorul și președintele Forumului Economic Mondial (WEF), Klaus Schwab, a declarat că „nimeni nu va fi în siguranță” până când „toată lumea nu este vaccinată” anti covid-19.

Omul din spatele „The Great Reset” intenționează să folosească pandemia pentru a introduce o nouă eră în care elita globală păstrează controlul total asupra umanității.

Unul dintre motivele pentru care Schwab și semenii săi ar dori să vaccineze cât mai mulți oameni este să implementeze un sistem de supraveghere în stilul Big Brother echipat cu cea mai recentă tehnologie de supraveghere.

WEF al lui Schwab scrie: „Confruntate cu o recesiune profundă, guvernele din întreaga lume iau în considerare utilizarea pașapoartelor imunitare pentru a permite revenirea unui anumit nivel de normalitate”.

Fostul congresman american Ron Paul avertizează împotriva unei astfel de schimbări, spunând:
Marea resetare va extinde dramatic starea de supraveghere prin urmărire în timp real. De asemenea, va impune ca oamenii să primească certificate digitale pentru a călători și chiar tehnologie implantată în trupurile lor pentru a le monitoriza.”

Sistemul de urmărire și monitorizare ar putea fi folosit pentru a-i reduce la tăcere pe cei care exprimă puncte de vedere politice «periculoase», cum ar fi faptul că marea resetare încalcă drepturile noastre date de Dumnezeu la viață, libertate și căutarea fericirii”, a adăugat Ron Paul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More