Globalizarea a murit și Davos 2023 a fost înmormântarea ei

Atacul neoconservatorilor asupra Rusiei și Chinei are un motiv de argint. Au ucis globalismul. Rusia, China și țările dependente de energia rusă și de bunurile și finanțarea chineză au fost tăiate din efortul WEF de a unifica lumea sub hegemonia SUA.

Globalismul nu a fost niciodată altceva decât o modalitate pentru Washington de a exploata restul lumii. Forumul Economic Mondial este un club de elită care intenționa să dicteze regulile Washingtonului restului lumii. Washingtonul ar conduce sub pretextul „globalismului”.

Klaus Schwab, în vârstă de 80 de ani, va dispărea în curând și WEF-ul odată cu el. Bill Gates ar putea încerca să mențină WEF-ul pentru propria sa agendă bolnavă, dar astăzi SUA este o forță considerabil mai mică pe scena mondială decât a fost în timpul președinției lui Reagan.

Washingtonul este un sistem atât de consangvinizat încât consecința este prostia. Oamenii capabili să gândească în afara narațiunilor oficiale pur și simplu nu sunt acceptați. Nu mai este posibil ca leadershipul bazat pe realitatea obiectivă să prindă rădăcină la Washington.

În SUA, toate elementele necesare pentru o societate liberă au fost demontate. Legiferarea a trecut de la Congres la agențiile de reglementare ale ramurilor executive, care decid reglementările prin care se implementează legea.

Judecătorii sunt numiți pentru cauzele pe care le servesc – de exemplu, avortul sau dreptul la viață – și nu pentru cunoașterea legii și angajamentul față de regulile constituționale. Agențiile de securitate sunt politizate și servesc interese personale în loc de securitatea țării.

Educația constă în îndoctrinare anti-albă, anti-americană, cum ar fi Proiectul 1619 și Teoria rasei critice. Sistemul școlar din SUA, inclusiv universitățile, îi învață pe tineri că albii sunt rasiști vinovați de asuprirea „oamenilor de culoare”.

În fața acestei dogme conducătoare, susținerea neoconservatorilor că America, ca și Israelul, este țara aleasă, atât excepțională, cât și indispensabilă – Poporul Ales al lui Dumnezeu – nu are sprijin în tineretul îndoctrinat. În mod clar, pretențiile neoconservatoare sunt în contradicție cu educația pe care o primesc tinerii.

Cum intră o țară în război, așa cum intenționează neoconservatorii, cu țări puternice din punct de vedere economic și militar, cum ar fi Rusia și China, când sistemul educațional al țării le învață pe tinerele generații că țara lor este rasistă până la rădăcini?

Cine va lupta pentru America rasistă, exploatatoare, în afară de complexul militar industrial și de securitate al cărui buget este în joc? Oamenii pot fi constrânși la serviciul militar, dar dacă inima lor nu este în el, de cât de multă luptă sunt capabili?

Cu antrenamentul de „sensibilitate”, refuzul promovării heterosexualilor albi în timp ce se realizează „paritatea” de gen și rasă, subordonarea bărbaților heterosexuali albi față de ofițerii de culoare, transsexuali, homosexuali și femei a scos sufletul din armata SUA.

Armata SUA este o organizație divizată de Politica Identității în loc de a fi o forță unificată și acum se confruntă cu două puteri în ascensiune care au scăpat de demoralizarea armatelor lor prin politica trezirii (woke).

Rușii și chinezii devin din ce în ce mai puternici, în timp ce ruina își arată capul peste tot în Occident. Infrastructura de sprijinire a „diplomației prin constrângere” a Washingtonului se erodează. Prăbușirea dominației occidentale ne-ar putea salva de Armaghedonul nuclear.

Citiți și:
Singurul europarlamentar care pune punctul pe „i” în Afacerea Davos
Vestea bună: globalizarea a murit! Vestea proastă: se pregătește ghetoizarea lumii
Klaus Schwab, la Summit-ul Guvernului Mondial: Trebuie să stăpânim lumea!

 

yogaestoteric
22 aprilie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More