Singurul europarlamentar care pune punctul pe „i” în Afacerea Davos

Mislav Kolakusic nu este un europarlamentar oarecare. A fost judecător în Croația și cunoaște fenomenul corupției la firul ierbii.

Admit că m-a surprins cu câtă limpezime și-a exprimat opinia în legătură cu „fenomenul Davos”. Este unul dintre foarte puținii politicieni din Europa și din lume care are curajul de a explica argumentat ceea ce mulți știu, văd, simt, dar se feresc să o spună. Unii de teama de a nu fi catalogați drept „conspiraționiști”, alții din motive ce țin strict de oportunism, de cariera politică. De bani, în esență.

Am considerat că merită să revin asupra intervenției lui Kolakusic, pe care am tradus-o în română pentru un public cât mai larg. Să sperăm că și alți politicieni de la Bruxelles, de la București sau de aiurea îi vor urma exemplul. Avem nevoie ca de aer de lideri curajoși, de elite din rândul patrioților, nu de marionete corupte, șantajabile, speriate de bombe.

Așadar, iată transcrierea:

„Săptămâna aceasta [16-20 ianuarie 2023] are loc la Davos, în Elveția, o reuniune a așa-numitului Forum Economic Mondial, cea mai periculoasă asociație internațională din lume. Asociația este formată din corporații, miliardari, lobby-iști și politicieni aleși cu banii lor, iar fondatorul ei este celebrul Klaus Schwab. Nu există un pericol mai mare pentru statul de drept, pentru democrații și piața liberă decât această sectă, ale cărei interese financiare private sunt mai presus de interesele umanității.

Este cea mai mare organizație de conspiratori din lume, conectată în rețea. Ea creează toate agendele la care am fost martori în ultimele decenii: războaie, pandemii și politici ale așa-numitei tranziții verzi, ceea ce are ca rezultat sărăcirea și suferința a miliarde de oameni din întreaga lume, în opoziție cu îmbogățirea enormă a «elitelor».

Acolo se creează idei nocive, ulterior elaborate în detaliu de către mass-media și politicienii pe care organizația îi deține. Acest grup afirmă el însuși că lumea globalizată este cel mai bine guvernată de corporații multinaționale, guverne și organizații ale societății civile auto-selectate. Ideea lor este: noi ne-am ales singuri, nu participăm la alegeri democratice, dar noi conducem. Ar mai fi de adăugat ceva?

Forumul Economic reprezintă, prin definiție, cel mai mare creator de corupție din lume. Un loc în care cei care dețin mii de miliarde de euro se întâlnesc cu cei care dețin puterea politică în țări din întreaga Europă și din întreaga lume. În fiecare an, zeci de șefi de state participă la Davos pentru a primi ordinele pe care trebuie să le execute în următorii ani.

Ceea ce fac cu plăcere, pentru că știu că, fără această sectă, cariera lor politică nici măcar nu ar exista.”

Autor: Adrian Onciu

Citiți și:
Top 10 cele mai înfiorătoare și distopice tendințe vehiculate de Forumul Economic Mondial (WEF)
Putin și Xi Jinping, ținte ale Davosului! George Soros cere lichidarea lor
Un mare infecționist francez, discurs în Parlamentul European: „S-au produs crime împotriva umanității!”

 

yogaesoteric
19 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More