Grădinițele «de gen neutru» din Suedia îi învață pe băieței să poarte rochii

 

Foarte multe grădinițe suedeze finanțate de guvern sunt „de gen neutru” și îi învață pe copii să-și nege înclinațiile naturale către activități masculine sau feminine, cerându-le în schimb să desfășoare activități care sunt asociate de obicei sexului opus.

„O nouă abordare a genului a devenit obișnuită de acum în grădinițe înainte de înscriere”, relatează New York Times într-un articol dedicat acestor școli. Educatorii suedezi „fac tot ce stă în puterea lor” pentru a demonta copiilor conștiința de gen.

Încă din 1998, programa școlară de stat a cerut profesorilor „să combată șabloanele tradiționale despre genuri și rolurile lor”.

La începuturile acestui masiv experiment social, „Băieții și fetele din grădinițe erau separați pentru o parte a zilei și îndemnați să facă acțiuni asociate sexului opus. Băieții își masau unii altora picioarele. Fetele erau scoase la plimbare în zăpadă, în picioarele goale, sau puse să deschidă larg ferestrele și să țipe.”

În prezent, grădinițele folosesc o largă varietate de tehnici pentru a elimina genul din orele de clasă, făcându-le pe fete să se comporte ca băieții și invers. Grădinițele îi împiedică pe copii să se joace doar cu unii băieți sau fete. Băieții sunt trimiși într-o bucătărie de joacă în timp ce fetele sunt puse să exerseze cum să strige „Nu!”. Grădinițele au acum și câte un „specialist de gen” în cadrul personalului, căruia îi pot fi semnalate probleme ca, de exemplu, băieți care refuză să danseze sau să picteze sau copii care desenează gene lungi doar chipurilor de fete.

Băieții pot purta rochii iar profesorii sărbătoresc de fiecare dată când o fată devine mai puțin feminină. Unui băiat de trei ani, pe nume Otto, nimeni nu i-a spus până la această vârstă, inclusiv „bunicii, îngrijitorii sau alți copii de vârsta lui” că băieții nu poartă rochii. Mama lui „ar vrea ca aceasta să continue cât se va putea de mult”.

O educatoare se bucura foarte tare cum lecțiile ei au schimbat o fetiță foarte feminină într-una despre care părinții se plângeau că a devenit acasă „foarte sfidătoare si obraznică”.

O tânără aspirantă la postul de educatoare, în vârstă de 26 de ani, a declarat pentru New York Times că „se enervează” când își vede prietenii că-și îmbracă copii în bleu sau în roz. În acele momente se simte „responsabilă” să le spună că, îmbrăcând fetele în roz și băieții în albastru, fac o teribilă „greșeală”.

Pe măsură ce nebunia transgender a luat amploare, fostul analist al serviciilor secrete Stella Morabito a scris în mod repetat că de-sexualizarea completă a societății va crește foarte mult puterea guvernelor.

„Dacă veți aboli distincția între sexe în lege, puteți aboli și recunoașterea de către stat a legăturilor biologice de familie iar statul va putea reglementa relațiile personale și își va putea consolida puterea așa cum nu a mai făcut-o vreodată până acum”, a explicat Morabito în Public Discourse în 2016.

Ea continuă: „Într-o societate de-sexualizată prin lege, îți va recunoaște statul relația ta în calitate de soț sau soție? Mamă sau tată? Fiică sau fiu? Toți acești termeni sunt legați de sex. Un sistem care nu recunoaște existența bărbatului și a femeii va putea foarte ușor să ignore descendența oricărui copil. Ai putea fi recunoscut drept «gardianul legal» al copilului tău, dar asta numai dacă statul este de acord cu acest aspect. Oricine altcineva va putea fi paznic al copilului tău dacă statul decide că așa e «mai bine pentru copil». Într-un asemenea scenariu, nimic nu poate împiedica statul să distrugă relația mamă-copil după cum are chef.

Într-un asemenea scenariu, statul controlează toate relațiile personale chiar de la sursă: familia biologică. Abolirea autonomiei familiei va fi completă, pentru că familia va înceta să mai fie un acord din oficiu. «Familia» va fi orice va vrea statul să fie. În lumea de-sexualizată de politici de gen, toate relațiile personale vor ajunge să fie controlate și reglementate de stat.”

Potrivit New York Times, au existat și „proteste ocazionale” din partea tradiționaliștilor în privința grădinițelor „de gen neutru”, dar cele mai mari două partide din Suedia sprijină această abordare a „genului neutru”.


Citiți și:

Suedia – copii de grădiniță scoși la parade gay. Asta se pregătește oare și în România?

Ideologia drepturilor copiilor – instrument de distrugere a familiei (I)
Scopurile ONU pentru omenire vizează copiii ca «agenţi ai schimbării»

 
yogaesoteric
16 octombrie 2018

 

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More