Graficul INSP care demonstrează că vaccinații se infectează în procent mai mare decât nevaccinații. Dr. Geanina Hagimă: denumirea de „vaccin anticovid” este necesar a fi rectificată în „vaccin procovid”

Notă: În săptămâna 17-23 octombrie 2022, peste 60% dintre cei îmbolnăviți de covid erau vaccinați iar 48,1% dintre decese – deci aproape jumătate din numărul celor decedați – au fost la persoane vaccinate. Acest procent depășește cu mult procentul persoanelor vaccinate din România. Practic, aceasta dovedește că la ora aceasta se îmbolnăvesc și mor vaccinații.

Minciuna oficială continuă. prezintă Rapoartele săptămânale ale INSP (Institutul Național de Sănătate Publică) sunt prezentate în mod netransparent, menit să inducă panică.

În mod logic, raportul ar fi necesar să conțină:
– numărul săptămânal de teste pozitive, la persoane vaccinate și nevaccinate,
– numărul săptămânal de decese prin covid la persoane vaccinate și nevaccinate,
– vârsta persoanelor decedate prin covid la persoanele vaccinate și nevaccinate,
– intervalul de la vaccinare până la decesul prin covid,
– situația testelor pozitive, a persoanelor simptomatice și a deceselor prin covid în România raportate la milion de locuitori, comparativ cu alte state, ținând cont și de rata de vaccinare; astfel se poate observa eficiența vaccinării, pentru a se hotărî dacă se mai impune sau nu continuarea testării, a vaccinării.

Însă, în aceste rapoarte INSP observăm cum datele sunt expuse astfel încât să creeze panică, să dezinformeze (https://insp.gov.ro/download/CNSCBT/docman-files/Coronavirus%20nCoV/analiza_cazuri_confirmate_covid-19/Raport-saptamanal-EpiSaptamana43_2022.pdf) :

-·datele săptămânale referitoare la numărul de teste pozitive și de decese sunt prezentate cumulativ din anul 2020!!! Pentru a afla numărul săptămânal de testări pozitive sau decese este necesar să faci efortul de a deschide două astfel de raportări consecutive și să faci diferența între numerele prezentate în cele două rapoarte.

-·deși în ultimul an majoritatea testelor pozitive de covid au fost detectate la persoane vaccinate, în raportul săptămânal se pot observa afirmații de felul „40,8% din cazurile confirmate – înregistrate la nevaccinați”. Dacă raportul se dorea unul corect, transparent era normal să afirme că 59,2% dintre cazurile confirmate au fost la VACCINAȚI!!!

-·mai mult, pentru persoanele testate pozitiv se afirmă: „dintre cei vaccinați care s-au îmbolnăvit, 41,2% erau fie imediat după vaccinare, fie la mai mult de 6 luni de la ultima doză”. Nu era logic să se afirme că, de fapt, 58,8% dintre cei vaccinați care s-au îmbolnăvit erau în perioada de până la 6 luni în care vaccinul ar fi fost cazul să ofere imunitate??? De ce există atâta disperare de a nu face transparentă și ușor de perceput informația, mai ales că aceste instituții ar fi necesar să acționeze pentru binele cetățeanului???

-·în raport, lipsa de transparență continuă și în ce privește numărul de decese. Se fac afirmații de felul „80,1% din decesele înregistrate – la persoane nevaccinate”, fără a se prezenta numărul de decese săptămânale (pentru a-l afla, este cazul a fi efectuată diferența dintre numerele din două rapoarte consecutive); nu se prezintă procentul de decese covid din numărul de decese săptămânale din toate cauzele (pentru a avea o idee clară despre impactului real al bolii covid). NU se prezintă vârsta celor decedați prin covid la persoanele vaccinate și nevaccinate și nici intervalul de la vaccinare.

Probabil datorită acestor rapoarte sunt așa de dezorientați și angajații Ministerului Sănătății care comandă în neștire vaccinuri anti-covid…….

Totuși, analizând chiar și aceste raportări defectuoase, făcând efortul de a crea tabele Excel, de a face diferențe și de a calcula valorile săptămânale din datele cumulative și procentele prezentate, am obținut concluzii în urma cărora se impune schimbarea denumirii de vaccinuri anti-covid în vaccinuri pro-covid.

Iată argumentele:

în mod sistematic, din raportările săptămânale din anul 2022 rezultă că testele covid pozitive raportate au fost mai multe la persoanele vaccinate decât la cele nevaccinate. În plus, analizând datele raportate săptămânal din anul 2022 de la 1 ianuarie până la 30 octombrie, rezultă că 50,76% dintre testele covid pozitive au fost la persoane vaccinate.

51,72% dintre testele covid pozitive la persoanele vaccinate au fost în perioada de până la 6 luni de la vaccinare, adică perioada în care, teoretic, vaccinul ar fi fost necesar să fie eficient, să împiedice infectarea. Din aceste cifre rezultă că vaccinul nu doar că nu împiedică infectarea, ci chiar o favorizează.

-·se observă că vaccinul nu previne nici decesele prin covid, așa cum s-a promis inițial.

În 2022, în rapoartele săptămânale, procentul din decese prin covid al persoanelor vaccinate a variat între 7,2-48,1%. Procentul de decese al persoanelor vaccinate din totalul deceselor prin covid, în anul 2022 (până la 30 octombrie 2022) a fost, în urma prelucrării datelor din rapoarte, de 21% – procent deloc mic. Din păcate, nu se oferă nicio informație despre vârsta decedaților prin covid, vaccinați și nevaccinați, și nici despre intervalul de la vaccinare.

Daca analizăm numărul anual de teste pozitive și de decese covid în anii 2020-2022, avem alte dovezi că vaccinarea nu numai că nu împiedică boala și consecințele ei, ci le amplifică.

(Surse: https://ourworldindata.org/, https://www.worldometers.info/coronavirus/country/romania/, https://vaccinare-covid.gov.ro/comunicate-oficiale/, https://insp.gov.ro/centrul-national-de-supraveghere-si-control-al-bolilor-transmisibile-cnscbt/infectia-cu-noul-coronavirus-sars-cov-2/raportare-saptamanala-vaccinare-impotriva-covid-19/)

  Doze vaccin administrate anual Teste covid pozitive Decese covid Exces de mortalitate
2020 10.289 636.201 15.767 35.530
2021 15.839.807 1.174.141 42.985 72.658
2022 1.049.051 1.810.342 8.454 10.100

În 2022, cea mai mare parte a dozelor administrate au fost pentru rapel 1 (doza 3) – 616.686 doze și rapel 2 (doza 4) – 21.353 doze, fiind mai puține doze utilizate pentru prima și a doua injectare – 411.012 doze.

Din luna aprilie 2022 a scăzut semnificativ numărul de doze de vaccinuri anti-covid administrate (între 31 dec. 2021 – 27 martie 2022 s-au administrat 915.581 doze și între 28 martie – 30 oct. 2022 s-au administrat 133.470 doze), moment din care se constată scăderea numărului de teste covid pozitive și scăderea deceselor prin covid (https://www.worldometers.info/coronavirus/country/romania/).

Dacă analizăm datele raportate de alte țări, mult mai vaccinate decât România, concluzia că vaccinurile anti-covid se cuvine a fi redenumite vaccinuri pro-covid se întărește.

În plus, după reducerea semnificativă vaccinării covid și a altor măsuri restrictive, se observă în România și o scădere importantă a excesului de mortalitate prin toate cauzele.

Modul de prezentare a datelor de către INSP și nu numai este încă o dovadă că în această perioadă nu s-a dorit o informare corectă, obiectivă, pentru a se putea lua decizii în cunoștință de cauză, ci s-a semănat panică, dezinformare, cu consecințe grave și de durată asupra trupurilor și conștiințelor românilor.

Autor: Dr. Geanina Hagimă

Citiți și:
Pandemia Vaccinaților: Vaccinurile NU împiedică infectarea ci o favorizează (Studiu)
Biroului Național de Statistică din Marea Britanie: 91% dintre decesele covid din primele cinci luni ale lui 2022 sunt în rândul vaccinaților

 

yogaesoteric
29 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More