GRATUITĂŢI pentru Tabăra spirituală yoghină de vacanţă Costineşti 2019

 

În cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă de la Costineşti (1 august – 5 septembrie 2019) se va oferi gratuitate totală (pentru participare, cazare şi masă) pentru 14 persoane (7 femei şi 7 bărbaţi) care sunt înscriși la cursurile Școlii noastre de yoga şi care în prezent au o situaţie materială și financiară dificilă (sunt şomeri, pensionari etc.).

Cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie printr-o cerere care va fi depusă personal sau trimisă prin instructor, la Biblioteca MISA, până marți, 2 iulie 2019. La această cerere se vor anexa documente recente care atestă situaţia materială dificilă a persoanei respective. (Vă rugăm să menționați în cerere şi un număr de telefon la care puteţi fi contactaţi.)

Subliniem că această oportunitate este oferită numai cursanților școlii noastre de yoga.

Cele 14 gratuităţi vor fi oferite prin tragere la sorţi. Prin acest gest creştinesc, organizatorii Taberei spirituale yoghine de vacanţă Costinești 2019 vor să ofere celor ce vor fi desemnați în urma tragerii la sorţi posibilitatea de a participa la activităţile spirituale din această tabără.

Organizatorii taberei îşi rezervă dreptul de a verifica corectitudinea declaraţiilor privind situaţia materială dificilă a celor care se vor înscrie.

Atenţie! Persoanele care au beneficiat de gratuitate în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă de la Herculane 2019, în urma tragerii la sorţi, nu vor mai depune cerere, deoarece pentru o persoană se acordă gratuitate doar pentru o tabără în decursul unui an de zile.


yogaesoteric
4 iunie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More