Gregorian Bivolaru a suferit nenumărate abuzuri din partea autorităţilor române. Drept la replică solicitat cotidianului Ultima oră

Către Ultima oră
În atenţia redactorului şef Daniel Badea
În urma articolului “Complicitate sau incompetenţă? Lista celor făcuţi uitaţi de „vigilentele” autorităţi române”, publicat de cotidianul Ultima oră în data de 8 august 2007, Biroul de Presă MISA solicită publicarea următorului drept la replică.
 

DREPT LA REPLICĂ
Gregorian Bivolaru a suferit nenumărate abuzuri din partea autorităţilor române, nefiind nicidecum un protejat de acestora

 
În urma articolului “Complicitate sau incompetenţă? Lista celor făcuţi uitaţi de „vigilentele” autorităţi române”, publicat de cotidianul Ultima oră în data de 8 august 2007, Biroul de Presă MISA face unele precizări, pentru corecta informare a cititorilor ziarului Atac.
 
În articol se prezintă o serie de cazuri în care persoane influente, care au adus prejudicii băneşti uriaşe statului român şi care au fugit din ţară pentru a se sustrage pedepselor justiţiei. Plasarea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru în această listă este lipsită de temei, pentru că acesta nu a adus nici un prejudiciu statului român.

Mai, mult, acuzaţiile care i se aduc lui Gregorian Bivolaru sunt fabricate la comandă politică. Pentru că nu poate avea parte de un proces corect în România şi pentru că este persecutat din cauza convingerilor sale spirituale, Suedia i-a acordat de la sfârşitul lui 2005 azilul politic, şi astfel protecţia sa.

Astfel, nu se poate spune despre Gregorian Bivolaru că este protejatul vreunei personalităţi politice, nici că poate fi vorba despre o aşa-zisă complicitate a autorităţilor române în ce priveşte plecarea lui din ţară.
 
Lui Gregorian Bivolaru i s-au adus prejudicii de imagine prin alăturarea cu persoane care au realizat sau sunt judecate pentru infracţuni deosebit de grave cum ar fi Nicolae Popa (scandalul FNI) – condamant la 18 ani de închisoare pentru delapidare şi complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, Necolaiciuc Mihai care a prejudiciat statul român cu suma de 1.700 miliarde de lei sau Omar Hayssam, acuzat de terorism. Prezentarea sa alături de persoane care s-a dovedit că au realizat infracţiuni grave induce cititorilor ideea greşită că acesta ar fi, la rândul său, un infractor.
 
De altfel, nici una dintre acuzaţiile care i s-a adus până acum lui Gregorian Bivolaru nu a fost dovedită, ceea ce înseamnă că profesorul de yoga trebuie să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie.

Pentru corecta dvs. informare privind abuzurile statului român la adresa lui Gregorian Bivolaru, vă sugerăm să accesaţi site-ul oficial MISA, yogaesoteric.net.
 

Biroul de Presă MISA
13 august 2007


 


Replica trimisă cotidianului Ultima oră în data de 13 august a fost publicată pe 15 august integral. Aceasta este o situaţie excepţională, mai ales că celelalte replici trimise de Biroul de Presă MISA nu au fost publicate.

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More