Groapa de gunoi a Europei Unite

Un pas înainte și trei înapoi, încât România a ajuns în mâinile te miri cui. În absența unei justiții funcționale, cu instanțe de pe alte planete hotărând arogant și criminal în numele statului român, în spețele încredințate, societatea românească a fost deposedată de minime criterii. Moral, intelectual, religios, cultural, etic românii au fost împinși la periferia periferiei.

Una dintre gropile de gunoi ale Europei se află cu certitudine în România. Toate demonstrațiile publice, toate morile care au măcinat istoria post-comunistă, toate opaițele sărmanilor majoritari, rămase aprinse în furtunile captivității, au fost nimicite nu de Ion Iliescu, simbolul principal al eșecului post-totalitar, ci de Klaus Iohannis. Abandonul României aparține tocmai celui care părea să fie salvatorul și negociatorul european veritabil.

Încotro se va îndrepta administrația și politica românească după mandatele de ghips ale lui Klaus Iohannis?

Regimul Iohannis este într-un eșec total care urmărește să se salveze prin criza sanitară, cu spălatul pe mâini și distanța socială, adăugând, mai nou, laptele și mierea fondurilor europene. În tot slalomul președintelui Iohannis este iluzia măririi și negocierii statutului post-președinție, exact ca în cazul lui Traian Băsescu ajuns la ICCJ sub pseudonim.

PSD urcă în top, cu asistență specializată, probabil prin înțelegerile oculte, acelea care au permis ca un personaj redutabil ca starul guvernamental dna Dăncilă, să se arunce în golul campaniei prezidențiale.

Ce relație are Klaus Iohannis cu viața cotidiană din România? Zero. Un uriaș zero, terifiant. Imaginea unui om izolat în cetatea sa cu ziduri tot mai inexpugnabile, de veritabil impostor civic, fără suflet, fără relaționare, un manechin în vitrina unui magazin abandonat de regulamentele restricțiilor.

Dacă vii dinspre Viena spre București, trecând prin atipica Ungarie, drumurile devin tot mai înguste, încât te întrebi, nu ce caută România în Europa ci, la ce oră, ce minut, ce zi, sirenele, vocile, clopotele țării noastre vor chema românii la îndeplinirea obligațiilor de conștiință. S-a ajuns prea departe!

România a ajuns un veritabil teren de vânătoare a propriilor cetățeni, printr-un mecanism oficializat.

Citiți și:
Românul are un singur mare dușman: Statul Român
Mihai Eminescu, mai actual ca oricând, mai necesar ca oricând

 

yogaesoteric
9 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More