GURU-LOGIA – Ştiinţa Bunătăţii Dumnezeieşti şi a vieţii norocoase zi de zi şi noapte de noapte


Apariție editorială de excepție la editura internațională Natha Books, Copenhaga, Danemarca


O colecție unică: 550 aforisme și reflecții spirituale ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru despre înțelepciunea practică milenară a vieții cotidiene și alte subiecte spirituale, printre care enumerăm: aforisme despre conceptele tantrice de Vira și Shakti, despre disciplina tantrică a continenței amoroase sexuale Brahmacharya, despre iubire, despre relația de cuplu, despre prostie și despre adevărata bunăstare spirituală autentică.

Guru-logia este ştiinţa spirituală ce ne ajută să „ne descurcăm” (mai ales după ce „ne-am încurcat”) într-o lume care în permanenţă este plină de taine şi de o mulţime de posibilităţi minunate, ce se află mereu la dispoziţia acelora care ştiu şi pot să se folosească de ele.

Lucrarea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru este o ediție bilingvă română-engleză, ilustrată cu fotografii ale autorului. Editorii au adunat, în această carte, ce reprezintă totodată un modest gest de recunoștință față de Ghidul spiritual, cinci sute cinzeci de aforisme ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru pline de duh, înțelepciune și inspirație. Înțelegând și meditând asupra valențelor multiple ale acestor aforisme care acoperă mai multe niveluri de profunzime, cu toții avem posibilitatea să învățăm mai mult despre noi înșine și despre alte mistere spirituale. Astfel, cu toții ne putem apropia și mai mult de fericirea absolută și necondiționată a Sinelui Suprem, Scânteia din Dumnezeu Tatăl care sălășluiește, într-un mod tainic, în fiecare dintre noi.

Și pentru că mulți dintre cei care urmează calea spirituală yoghină nu au avut ocazia să îl întâlnească niciodată pe autorul acestor aforisme, editorii au adăugat o selecție de fotografii ale dânsului, imagini atât din trecut, cât și mai recente, surprinse pe peliculă chiar de către aspiranți spirituali.

Contemplând aceste poze cu inima deschisă și cu aspirația de a pătrunde realitatea subtilă a clipelor când ele au fost realizate, putem nu doar să ne delectăm cu imaginile, ci și să intrăm în stare de rezonanță ocultă cu profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. În felul acesta, cel receptiv și atent se poate bucura plin de încântare și de energiile subtile ale unor momente excepționale de impulsionare și chiar de revelație.

Această culegere de aforisme este însoțită și de un glosar generos de termeni spirituali, ce constituie în el însuși o comoară inestimabilă, prezentând și explicând noțiuni esențiale ale înțelepciunii milenare.

Astfel, această ediție internațională „Guru-logia” este oferită tuturor celor care au nevoie de un sfat plin de înțelepciune sau sunt cuprinși de un dor misterios de esențe spirituale.

 

yogaesoteric
2 august 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More