Guvernele încep restricționarea consumului de apă potabilă a cetățenilor

 

Statul american California continuă să elimine drepturile omului, iar acum obiectivul vizat este consumul de apă. Administrația Californiei intenționează să limiteze cantitatea de apă pe care cetățenii o utilizează.

Statul susține că astfel de restricții vor fi puse în aplicare pentru a preîntâmpina efectele dezastruoase ce ar putea fi provocate de „secetele viitoare și schimbările climatice”. Cu toate acestea, măsura pare că este doar o altă manevră a clasei conducătoare pentru intensificarea controlului asupra populației.

Legea ce a avut la bază proiectul introdus de dna Laura Friedman (D-Glendale) și guvernatorul Jerry Brown vizează limitarea consumului de apă a cetățenilor din California la 55 de galoane pe zi (aproximativ 208 litri) pentru utilizarea casnică. Aplicarea legii a început în ianuarie anul acesta și limita de 55 de galoane pe zi va fi valabilă până în anul 2025. Apoi această limită scade la 52,5 galoane până în 2030 și la 50 de galoane după aceea.

Friedman a justificat noul sabotaj al drepturilor naturale de bază ale cetățenilor invocând „seceta” și „schimbările climatice”.

„Mulți dintre noi au considerat apa ca fiind un bun disponibil oricui, dar aceasta nu mai este valabil în sudul Californiei”, a declarat Friedman, pentru LA Times. „Este necesar să ne asigurăm că schimbările climatice și seceta nu afectează viața, siguranța și viitorul economic al statului nostru.”

Cei care cred că astfel de măsuri sunt bune și justificate, este important să își reamintească faptul că aceasta înseamnă că guvernul deține în mod oficial și controlează apa. Sigur că au făcut-o și înainte ca o astfel de lege să fie introdusă, dar acum guvernul le spune oamenilor cât de mult din această resursă vitală pot folosi.

De ce este rău? Merită să ne întrebăm care este scopul final aici, până unde se va merge cu raționalizarea apei naturale în viitor și pentru ce categorii de oameni?
Guvernul decide acum cât de multă apă poate fi băută.

Această lege oferă clasei dominante din California o putere completă asupra unei resurse naturale. Ce se va petrece când căderile de zăpadă în Sierra Nevada vor fi reduse câțiva ani la rând? Va fi consumul de apă potabilă supus unor restricții suplimentare?

Californienii își vor da seama, până la urmă, că au pierdut majoritatea drepturilor lor, date de către Dumnezeu. Dar atunci ar putea fi prea târziu.

Citiți și:

Ecologie, control populațional și Noua Ordine Mondială

ONU: Agenda 2030 este dezvăluită – Modelul ascuns pentru înrobirea definitivă a omenirii sub stăpânii corporativi cei vicleni și nemiloși

 

yogaesoteric
15 februarie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More