Dr. Richard Gallagher: «Mulți psihiatri se feresc ca de foc să recunoască faptul că bolile psihice au o componență demonică reală»


Demonii îi posedă cu adevărat pe oamenii – Răul viclean cuprinde omenirea


Un psihiatru educat în Ivy League (liga celor mai prestigioase universități din SUA) este convins că există o epidemie în creștere de posedări demonice în lumea de astăzi și că majoritatea oamenilor obișnuiți recunosc acum realitatea întunecată a acestei situații înfricoșătoare.

 
Dr. Richard Gallagher

Dr. Richard Gallagher, care a absolvit atât la Universitatea Princeton cât și la Universitatea Yale, spune că, în ciuda opiniilor contradictorii din știința medicală actuală, posesia demonică este atât reală cât și agresivă.

Având 25 de ani de experiență ca psihiatru privat, care îi completează cele două poziții de predare atât la Colegiul Medical din New York, cât și la Universitatea Columbia, dr. Gallagher crede că are un punct de vedere unic în ceea ce privește deosebirea dintre comportamentul uman și cel non-uman sau satanic.

El este, de asemenea, un profesionist extrem de căutat în astfel de situații, în cazurile în care se ia o hotărâre cu privire la posibila necesitate a unui exorcism. După evaluarea a sute de cazuri de posibilă posesie demonică până la final, dr. Gallagher este sigur că fenomenul este cât se poate de real și necesită o rezolvare urgentă.

El a afirmat în The Telegraph (Regatul Unit), că demonii știu foarte bine cum să înșele ființele umane, deoarece posedă facultăți cognitive mult mai avansate. Ei utilizează în mod obișnuit aceste „inteligențe” mentale pentru a controla oamenii pe care îi posedă, provocându-i pe mulți dintre ei să comită atrocități și alte rele împotriva altor oameni și altor forme de viață.

Citiți și:

Nu vă lăsaţi păcăliţi! Demonii există

Călugărul şi demonul – un inspirat film ortodox rusesc

Mândria îndepărtează lucrarea harului dumnezeiesc, smerenia îi arde pe demoni

 

yogaesoteric
15 februarie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More