Guvernul australian recunoaște că vaccinul anti-covid este otravă! Document

Un document public găsit pe site-ul guvernului australian numește vaccinurile covid, indiferent de producătorul lor, „otravă” (poison).

Documentul este un instrument de autorizare pentru folosința și administrarea unei otrăvuri în scopul combaterii (falsei – n.b.) pandemii de coronavirus.

Veți regăsi înșirate aici toate vaccinurile, de la „am trombi marca Oxford/Astra Zeneca”, la „am miocardită și sunt magnetic Pfizer”, până la „paralizez patriotic Novavax”.

De parcă mai aveam nevoie de astfel de confirmări, dar e totuși ceva ca asemenea admisiuni să apară din surse oficiale străine. Cum mai pot samsarii noștri de seruri letale să le numească „sigure, eficiente și gratuite” acum? Nici măcar gratuite nu sunt otrăvurile astea pe care Cîțu le-a comandat în număr de 120 de milioane de doze, adică 7 pe cap de locuitor, atâția câți am mai rămas pe bune în România?

Atașăm întregul document aici pentru a evita vizite pe site-ul guvernului australian. Nu vrem să intre la idei și să-l îndepărteze. Oferim totuși adresa pentru referință.

Acum că este clar că ăștia ne vor otrăviți, mai suflecă cineva mâneca pentru tulpina Delta?

Citiți și:
Ministerul Sănătății vrea otrăvirea copiilor cu orice preț: Vaccin antigripal gratuit pentru cei cu vârste între 6 luni și 5 ani
Un experiment cum nu s-a mai văzut până acum. Ce NU ne spun autoritățile și producătorul despre noul vaccin anti covid bazat pe tehnica ARNm

 

yogaesoteric
25 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More