Guvernul scoțian spune că sexul biologic este „o invenție suprematistă”

Într-un curs obligatoriu de „politică transgender” al guvernului scoțian se învață că sexul biologic este „o invenție suprematis”.

Nu poți lua o pauză nici măcar de cinci minute fără a rata cea mai recentă dogmă a religiei oficiale.

Până mai ieri după-amiază, poziția ortodoxă era că noi oamenii de rând nu înțelegeam problema trans pentru că am confundat sexul biologic, care este ceva imuabil, dar nu foarte relevant, cu „genul”, concept inventat de psihiatrul pedofil american John Money, și care are contururi oarecum vagi și evazive. Ni s-a spus că există oameni al căror „gen” nu coincide cu sexul lor și că este necesar să acceptăm totul și pentru toți în conformitate cu primul (genul), și nu ca până acum, în conformitate cu al doilea (sexul).

Dar asta a fost ieri. Astăzi înțelegem brusc că sexul biologic este, de asemenea, o invenție completă. Omenirea a fost înșelată timp de milenii.

Cel puțin, asta este ceea ce guvernul scoțian, cu puterile sale extinse, îi învață în mod obligatoriu pe funcționarii publici. Funcționarii publici scoțieni au fost instruiți că sexul biologic este o „falsitate” inventată de „profesia medicală pentru a consolida supremația albă și opresiunea de gen”. Dacă nu înțelegeți ce legătură are sexul cu supremația albilor, haideți să clarificăm: TOTUL are de-a face cu supremația albă, inclusiv topirea arctică sau violența de gen.

Adevărul este că autoritățile scoțiene au permis ca o rețea internă de personal LGBTI+, un racket oficial finanțat de contribuabili, să impună funcționarilor publici un curs pe această temă în timpul orelor de lucru, după cum a relatat The Telegraph.

Cursul include un „manual de limbaj trans” – esențial în zilele noastre – în care TERF-urile sunt vizate în mod special. Precizare: atunci când teoreticienii genului au început să spună că oricine care, în orice moment și în orice circumstanță, s-a declarat femeie este o femeie de la un capăt la altul, mișcarea feministă s-a împărțit în două.

Cele mai multe grupuri feministe, deoarece trăiesc din mila publică prin intermediul bugetului, au acceptat cu supunere noua definiție, fără a mai pune întrebări. Dar unele feministe istorice și-au dat seama imediat că, dacă cineva era femeie pentru că spunea că este femeie, cuvântul „femeie” înceta să mai aibă un sens precis, la fel ca și expresii precum „lupta femeilor” sau „opresiunea femeilor”. Acestea din urmă sunt TERF, un acronim pentru Trans-Exclusionary Radical Feminists (Feministe Radicale Trans-Exclusive).

Dar conform manualului pe care funcționarii publici scoțieni sunt nevoiți să-l studieze, acestea ar fi mai potrivit să se numească FART (pârț), care vine de la Transphobic Ridiculous Appropriating Feminism (Transfobi ridicoli care își însușesc feminismul).

TERF-urile sunt transfobi vag organizați într-un grup de ură trans” care au o „obsesie pentru persoanele trans din sport”, se arată în manual. „Deși urăsc toate persoanele trans, ele atacă femeile trans în mod deosebit de agresiv, deoarece femeile trans sfidează punctul de vedere al TERF asupra esențialismului biologic în jurul identității și a experienței feminității”, susținând în continuare că TERF-urile au o „fascinație bolnavă față de copiii trans și se străduiesc să le facă viața mizerabilă”.

Pe lângă respingerea sexului biologic ca fiind o „falsitate” inventată pentru „a impune supremația albă”, cursul condamnă termenii „învechiți” de bărbați biologici și femei biologice, și chiar de trupuri masculine și feminine.

Această declarație pare a fi o lovitură directă la adresa autoarei seriei Harry Potter, J.K. Rowling. Rowling a primit multe critici pentru că a spus că ideea că un „individ cu penis” care comite un viol ar trebui să fie considerat „o femeie” este o glumă. Și nu, este mult mai tragic decât o glumă.

* John William Money (8 iulie 1921 – 7 iulie 2006, bolnav de Parkinson) a fost un psiholog neozeelandez specializat în sexologie, care a emigrat în Statele Unite după cel de-al Doilea Război Mondial.

John William Money

Inventator al ideologiei de gen, Money nu s-a opus pedofiliei și a susținut tot felul de practici sexuale aberante. A trecut de la teoria genului pe care a promulgat-o la practică prin intermediul celor doi frați Bruce și Brian Reimer, pe care i-a supus unor experimente pentru a demonstra „realocarea sexuală” – a încercat să demonstreze că identitatea unei persoane nu se bazează pe datele biologice de la naștere, ci pe influențele culturale și ale mediului în care aceasta crește. Bruce, numit mai târziu Brenda, a fost mutilat și s-a încercat să fie „transformat” în fată. Ajunși adulți, ambii frați s-au sinucis după ce au trecut prin multe suferințe.

Cu toate acestea Money a fost primul membru de onoare al Asociației Spaniole a Societăților de Sexologie (AEES) și s-a propus ca premiul de cercetare al Federației Spaniole a Societăților de Sexologie (FESS) să îi poarte numele.

În 1991, Eli Coleman a publicat „John Money, a tribute” în Journal of Psychology and Human Sexuality, volumul 4, numărul 2, cu biografia lui John Money.

În 2002 a primit medalia Magnus Hirschfeld de la Societatea Germană de Cercetări Social-științifice asupra sexualității.

În ianuarie 2004, a fost publicată autobiografia lui Money, intitulată Călătorul gânditor, 1946-2003.

Citiți și:
Așa a inventat John Money ideologia de gen: copilul care i-a fost cobai uman a ajuns să se sinucidă
Despre mărturisire. Ideologiile care distrug lumea. Pe cine mărturisește corectul politic? Noul globalism si corectitudinea politică. Elite malefice și elite harismatice (I)
yogaesoteric
25 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More