Guvernul se plânge de Apocalipsa Covid, dar refuză să testeze un antiviral românesc care ar putea ameliora sau chiar vindeca această infecție

 

Deși Guvernul Orban și autoritățile medicale vor să arunce vina pe populația României pentru creșterea numărului cazurilor de Covid, în realitate, modul în care statul a administrat pandemia, în toate aceste luni, a fost dezastruos.

Să ne amintim doar de avioanele cu sclavi trimise în Germania, la muncă, și de condițiile în care sunt îngrijiți bolnavii în spitalele românești și ar fi suficient.

În aceste condiții, în care Guvernul Orban se dă de ceasul morții că a venit Apocalipsa Covid, este strigător la Cer faptul că, deși toți membrii guvernului au primit informații despre antiviralul românesc cu potențial de tratare al coronavirusului – Elle Oil’s dvb –, direct de la producător, nimeni nu s-a arătat interesat să îl testeze într-un cadru controlat, pe bolnavii cu coronavirus. Cu atât mai mult cu cât acest antiviral este natural, deci are extrem de puține contraindicații.

Cum este posibil așa ceva, domnu’ Orban? Se supără corporațiile farmaceutice și OMS-ul dacă faceți mai mult pentru români? Aveţi nevoie neapărat de un vaccin creat în laboratoarele Big Pharma?
A, da, se vorbește în târg că vreți să mențineți starea de alertă până la crearea unui vaccin făcut în afara țării…

Cei care nu știu despre ce este vorba, sunt invitați să urmărească emisiunea de mai jos, realizată de jurnalistul Daniel Roxin cu producătorul, un bolnav de Covid și doi contacți (care au folosit preparatul cu succes), în care este prezentat acest antiviral românesc.


Citiţi şi:
Virgiliu Gheorghe: Vitamina C sau despre cum să tratăm coronavirus Covid-19
AQCH. Aşa se numeşte primul medicament derivat din plante care intră în studii clinice pentru Covid 19

 

yogaesoteric
20 octombrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More