Henry Kissinger: Barack Obama, cel mai indicat pentru a implementa Noua Ordine Mondială

de George Preda

Într-un interviu acordat CNBC, Henry Kissinger a afirmat că alegerea lui Obama ca preşedinte al SUA şi conflictele existente în prezent la nivel internaţional creează cadrul ideal pentru implementarea Noii Ordini Mondiale.

Henry Kissinger a ocupat poziţii importante în conducerea SUA, cum ar fi cele de consilier pe probleme de securitate naţională sau secretar de stat în administraţiile Nixon, Ford şi Reagan. A condus acţiunile militare americane şi ale CIA în perioada 1969-1977. S-a implicat în războiul din Vietnam şi în bombardarea Cambodgiei de către SUA. Este membru CFR, Bilderberg, Comisia Trilaterală, Shriner, francmason şi participă la ritualurile satanice de la Bohemian Grove.

Kissinger este celebru şi pentru următoarea declaraţie: „nu poate fi nicio criză săptămâna viitoare, agenda mea este deja plină”. Poate de aceea, Bush l-a numit preşedinte al comisiei care a anchetat evenimentele de la 11 septembrie 2001.

Prezentatorul CNBC, Erin Burnett, l-a întrebat care din conflictele internaţionale din prezent va influenţa definitiv politica externă a administraţiei Obama. Kissinger a răspuns: „Obama nu poate spune că are o singură problemă care este cea mai importantă. Dar poate da un nou impuls politicii externe americane, tocmai pentru că este bine văzut la nivel internaţional. Sarcina sa va fi să dezvolte o strategie americană globală în această perioadă în care o Nouă Ordine poate fi creată într-adevăr. Este vorba de fapt de o mare oportunitate, nu de o criză.”

Aceeaşi Nouă Ordine Mondială de care vorbea şi George Bush senior într-un discurs din 1989 în faţa Congresului: „A început un nou parteneriat între naţiuni. Asistăm astăzi la un moment unic şi extraordinar. În aceste vremuri zbuciumate, va apare o nouă eră, în care naţiunile lumii, Estul şi Vestul, Nordul şi Sudul vor prospera în armonie. Este cel de-al cincilea obiectiv al nostru,  o nouă ordine.” 
 
Fiind implicat în mai toate organizaţiile Noii Ordini Mondiale, Kissinger este un bun cunoscător al planului şi vorbise despre acesta şi în 2008. Atunci afirmase într-un interviu acordat  lui Charlie Rose, de la PBS : „Este nevoie de o Nouă Ordine Mondială. Cred că la încheierea acestei administraţii (n.n. Bush), atât de agitată, şi la începutul celei următoare, vom fi martorii creării unui noi ordini, pentru că oamenii care privesc spre abis, chiar şi cei din lumea islamică, trebuie să accepte că la un anumit moment, tot ceea ce înseamnă ordine trebuie să se schimbe, să se ajungă la un alt sistem.”

Citiţi şi :

Noua Ordine Mondială – Lumea încotro?

Procesele verbale ale întâlnirii Bilderberg din 1999yogaesoteric
13 ianuarie 2009

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More