Hoarde de emigranți au format cca 900 de zone în UE unde accesul localnicilor e «interzis»!

 

Guvernul ungar a dezvăluit pe site-ul său oficial că există circa 900 de arii în capitalele europene în care se află sute de mii de imigranți ilegali.

Site-ul rusesc Sputnik precizează că aceste date importante au fost dezvăluite de guvernul ungar pentru a atrage atenția cetățenilor de pericolele generate de fenomenul de imigrație ilegală. Ungaria a stabilit că la începutul lunii octombrie 2016 va avea loc un referendum în care se va decide dacă țara va accepta sau nu cotele obligatorii de imigranți impuse de Uniunea Europeană.

„Aceste zone nu pot sau pot fi cu greu controlate de autorități”, conform datelor de pe site-ul guvernului. „În orașele europene, precum Paris, Londra, Stockholm și Berlin există peste 900 de zone «interzise».”

Referendumul a fost anunțat încă din luna februarie de către primul ministru Victor Orban care a adăugat că speră ca ungurii să nu țină cont de cotele impuse de UE.

Conform datelor publicate pe site-ul guvernului, la fiecare 12 secunde un imigrant intră în Europa. Cei mai mulți dintre aceștia nu sunt verificați și teroriștii se pot infiltra cu ușurință printre refugiații care sosesc din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.


Citiți și:

Avertismentul mitropoliților greci: Islamizarea Greciei este în plină desfășurare

George Soros: «Pot afirma cu siguranță că ultima generație de copii albi se naște acum»

Imagini video devastatoare cu imigranții. Televiziunile nu vă vor arăta niciodată așa ceva! Filmul marii trădări a Europei!

 

yogaesoteric
16 mai 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More