I.N.S.H.R.-E.W. cere cenzurarea și arestarea patrioților români

Institutul Național (antiromânesc) pentru Studierea Holocaustului în România „Elie Wiesel” (I.N.S.H.R.-E.W.), finanțat din banii publici ai românilor, publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților.

A fost publicat Raportul anual al Institutului Național (?) pentru Studierea Holocaustului în România „Elie Wiesel” (I.N.S.H.R.-E.W.), care anul acesta pare mai fușerit ca anul trecut, conține 72 de pagini de văicăreală pe banii publici în care români patrioți sunt luați în vizor, imaginea României este terfelită și libertatea de exprimare criticată aspru de urmașii bolșevicilor. Vom trece prin tot conținutul.

Analiza raportului anual al I.N.S.H.R.-E.W

Raportul începe cu un preambul în care menționează plandemia de Cohen-19, campania de vaccinare și semnalarea publică a „pericolului generat de creșterea cazurilor de antisemitism” ca motive principale care au determinat intensificarea „discursului instigator de ură”. Raportul e plin de astfel de expresii și limbaj de lemn.

După ce deplâng faptul că „semnalele de alarmă în privința antisemitismului în România” nu au încetinit „mesajele extremiste” și subliniază adevărul că cei care urmăresc interese politice sau deservesc puteri externe o fac în detrimentul României, impactând țara în mod nefast, Institutul Elie Wiesel încearcă să echivaleze acte de vandalism urban cu elogierea eroilor legionari, menționând și „derapaje” din Parlament, referindu-se cu precădere la Sorin Lavric.

– Începem cu prezentarea unui caz de vandalism din Ploiești, unde câțiva adolescenți și tineri adulți au dărâmat niște pietre de mormânt.

Cei de la Elie Wiesel deplâng faptul că poliția nu a considerat faptele ca fiind antisemite și regretă faptul că polițiștii nu le-a distrus viața tinerilor teribiliști.

– Al doilea exemplu este sinagoga din Orăștie, care, conform spuselor lor, a avut geamurile sparte de niște copii.

Poate că de aceea se chinuie să bage lecții despre holocaust la liceu, întrucât tinerii încep să aibă o aversiune tot mai mare față de triburile iudaice, aversiune care, la vârsta lor, și-o exprimă prin gesturi teribiliste.

– Alexandru Florian, șeful institutului Elie Wiesel, nu va dezvălui niciodată motivul din spatele acestei aversiuni, el va prezenta faptele ca și cum „ura antisemită” apare fără motiv. Vom vedea mai jos cum cei care vor să „combată antisemitismul” sunt principalul generator de antisemitism.

– O altă sinagogă a avut notoria zvastică desenată pe zid, Elie Wiesel pretinde că a fost opera unui minor de 15 ani, dar putem fi siguri că nu a fost unul de-al lor cu scopul de a se victimiza? Evreii se chinuie să adune antisemitism de pe unde pot, legându-se de niște copii practicanți de rugby care și-au făcut poză în fața unui zid pe care era desenată o zvastică. De asemenea, se leagă de lozinca „Jos sataniștii care ne conduc” scrisă pe ziduri. Lângă ea, a apărut cuvântul cu „J”.

Ce urmează? Poze cu zvastici desenate pe băncile unei școli? Lamentarea nevrotică, antiromânească, a institutului „Elie Wiesel” atinge cote din ce în ce mai penibile.

Capitolul vandalizărilor se încheie aici. Au găsit câteva zvastici desenate pe ziduri, o lozincă scrisă tot pe zid, o sinagogă cu geamuri sparte, una stropită cu ceva substanță și pietrele unor morminte dărâmate. Cam puțin antisemitism ca să justifice imensa finanțare din banul public pe care acest institut antiromânesc o primește. Cu toate că ei susțin că antisemitismul este pe creștere, exemplele lor sunt puține, penibile și posibil înscenate.

Urmează capitolul „Trivializarea memoriei holocaustului în contextul pandemic”, una dintre preferatele mele secțiuni, întrucât se leagă de oamenii care, în mod prostește, au susținut că nevaccinații sunt ca niște iudei din lagăre, persecutați de naziștii sanitari, cobai ai unor experimente medicale mengelevice (acești oameni nu au priceput că rolurile s-au inversat, evreii sunt acum la putere, ei sunt cei care fac experimente pe noi și tot ei ne etichetează ca fiind fasciști, naziști etc.). Poate că acum, primind din plin ura evreilor, acești oameni se vor trezi la realitate și vor realiza unde se află puterea profundă, cine sunt cei care ne conduc, pe cine nu avem voie să criticăm.

Mi-am bătut condeiul de repetate ori urmărind să le explic oamenilor care postau hexagrame galbene pe Facebook și se identificau cu iudeii din război faptul că actualii autori ai genocidului sunt literalmente evrei, cum este Albert Boula, șeful Pfizer sau dr. Tal Zaks, medicul principal de la Moderna. Demersurile de a compara restricțiile din timpul pandemiei cu politicile naziste de discriminare au fost prezente pe toată durata pandemiei. Au existat ȋnsă momente de protest față de măsurile luate de autorități ȋn care simbolistica și retorica acestora au cunoscut o abundență a conținutului care afectează memoria victimelor Holocaustului.

Acum raportul începe să-i numească pe acei români care deranjează. Se leagă de Andi Grosaru, un parlamentar de la minorități (Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT), care a comparat vaccinarea cu holocaustul. Apoi se leagă de legendarul Radu Moraru, omul care a avut curajul să afirme pe un post de televiziune că evreii conduc România[1]. Oricum, progres enorm pentru discursul public, nu e de mirare că s-au panicat. În raport, ei se plâng de faptul că tot mai mulți Români afirmă faptul că evreii conduc lumea, însă tot ei (institutul) sunt inițiatorii legii 217/2015, așa-zisa lege antilegionară, completare la OUG 31/2002. Deci ei dau legi care ne interzic anumite opinii în spațiul public și tot ei se plâng când spunem că ei conduc țara/lumea?

Victorii și înfrângeri în războiul cultural

În războiul pentru ștergerea istoriei noastre, antiromânii au victorii, dar și înfrângeri.

Una din victoriile lor a avut loc în iulie 2021, când, la presiunile institutului Elie Wiesel, Consiliul Local Constanța a redenumit strada Mareșal Ion Antonescu. O înfrângere, în schimb, are loc an de an la Cluj-Napoca, unde încă nu au reușit să redenumească strada Radu Gyr.

O alta victorie antiromânească a constat în determinarea Primăriei Cluj să nu denumească o stradă după marele savant patriot Nicolae Paulescu. Din nou, se supără când spunem că evreii conduc România, dar își permit să redenumească străzi, să dea jos plăci comemorative, să schimbe numele școlilor etc.

O înfrângere pentru institut a avut loc când nu au reușit să redenumească sala Mircea Vulcănescu din Biblioteca Națională. Sala și-a păstrat numele, în ciuda terorii exercitate de institutul „Elie Wiesel”.

Urmează capitolul „Derapaje și premeditări dăunătoare memoriei victimelor holocaustului”, în care critică parastasul din Vaslui făcut pentru Ion Antonescu, parastas în urmă căruia s-a declanșat o anchetă penală împotriva preoților. În final, rațiunea a învins și dosarul a fost clasat.

Supunerea lui Ioan Aurel Pop și Cortina de Fier din Academia Română, sau cum se laudă institutul Elie Wiesel că au reușit să-l sperie / cumpere pe președintele Academiei Române pentru a-l determina să nu mai cinstească pe savantul Nicolae Paulescu, descoperitor al insulinei, pentru că a scris cărți despre evrei și Francmasonerie. Președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop a cedat la presiunile institutului terorist când nu l-a mai omagiat pe Nicolae Paulescu așa cum se cuvenea, după ce a fost ademenit / intimidat / supus de institut. Mă refer la institutul „Elie Wiesel” ca institut terorist pentru că asta este, asta face: terorizează românii.

Erwin Șimșensohn dorește concedierea patrioților din teatru

Un istoric român și-a exprimat protestul cu privire la finanțarea din bani publici a renovării unei sinagogi, finanțare pe care insul Erwin Șimșensohn, director de teatru din Constanța, a vrut să o obțină. Nu ni se spune în raport cum îl cheamă pe bravul istoric care a protestat, dar se văicăresc (kvetch) și plănuiesc reeducarea istoricului, târându-l pe un circuit turistic holocaustic.

Erwin Șimșensohn

Tot acest raport este un dosar auto-incriminant al activităților subversive comise de institutul finanțat din bani publici, ceea ce reprezintă o amenințare la adresa securității naționale. Un element util este descoperirea unui nume de care eu personal nu știam până am citit raportul, este vorba de Gheorghe Coroi, despre care aflăm că era un haiduc și apropiat al L.A.N.C.-ului lui A.C. Cuza și N. Paulescu. Mulțumesc, Elie Wiesel. Un monument a fost inaugurat în cinstea lui în comuna Dornești, județul Botoșani, fapt care a atras ura lor. Totodată tonul patetic al raportului indică faptul că evreii, cu toți banii lor, cu toate relațiile și influența imensă de care dispun, se luptă cu morile de vânt. În România, Românismul n-a pierit, ci răsare în zeci, sute de locuri, de la comune izolate, la orașe mari, din partea oamenilor simpli, dar și a intelectualilor. O mare renaștere românească este la orizont.

Denigrarea generalului Radu Theodoru

Au menționat și cazul generalului veteran de război, Radu Theodoru, care a fost elogiat de Ministrul de Externe în primă instanță. Vasile Dîncu a fost apoi, ca și Ioan Aurel Pop, intimidat / șantajat să-și schimbe poziția publică și să condamne românismul („antisemitism” în retorica lor) acestui general patriot și înțelept. Mânjindu-l cu acuzații pe generalul Radu Theodoru, Vasile Dîncu și-a micșorat propriul caracter, devenind un pigmeu în ochii patrioților, stârnind nu ură… ci dispreț.

Radu Gyr prigonit și după moarte

Radu Gyr a fost luat în vizor încă din 2017, când I.N.S.H.R.-E.W. a vrut să redenumească strada cu acest nume din Cluj-Napoca. Nu au reușit, Ionuț Țene a înscris atunci o victorie, oprind planul de redenumire. Radu Gyr a fost legionar și a înființat primul teatru evreiesc în România, la București. Halal recunoștință pentru acest gest caritabil – în loc să-i mulțumească, în loc să depună coroane la bustul său, în loc să-i ridice statui și să denumească străzi după numele său, urmașii iudeilor îi întinează memoria și îl hăituiesc până dincolo de mormânt. Un aspect foarte curios este că institutul terorist Elie Wiesel se leagă de un membru USR-PLUS de la Cluj, Adela Deheneș. Și mai surprinzător este faptul că Adela de la USR știe despre ce vorbește, respinge acuzațiile aduse împotriva lui Radu Gyr și îi elogiază memoria.

Felicitări, Adela!

Invocarea tribunalelor poporului pentru a legitima eticheta de „criminal de război” reflectă astăzi natura neschimbată a fiilor bolșevicilor de ieri

Raportul vorbește despre „marele scandal” de la Teatrul Național București, unde ziarul Certitudinea a fost găsit pe scaune. Ziarul Certitudinea este cel mai naționalist ziar tipărit din România, care menține o linie echilibrată, un limbaj decent și o înaltă ținută morală.

Raportul trece apoi la capitolul „Antisemitism în Parlament”, unde se leagă de cel mai curajos politician român în materie de adevăr istoric. Chiar dacă declarațiile lui nu critică legile antiromânești care prevăd pedeapsa cu închisoarea pentru opinii exprimate în spațiul public, totuși Sorin Lavric elogiază eroi legionari, sfinți ai închisorilor și martiri români, de la tribuna Parlamentului, fapt care îi înfurie pe copiii bolșevicilor de ieri.

Evreii menționează și taxează faptul că A.U.R. au declarat că holocaustul reprezintă o temă minoră, nejustificându-se introducerea unei materii obligatorii pentru elevii de liceu. Din cauza acestei curajoase declarații la momentul acela, ulterior A.U.R. și-a schimbat poziția, au dat înapoi, au început să-și ceară scuze, iar George Simion, într-un exces de zel servil anunța un proiect de lege prin care să dea cetățenie pentru 800.000 de iudei[2].

Raportul îl critică și pe Călin Georgescu, care a avut printre cele mai curajoase prestații publice la o televiziune. El a afirmat în fața reflectoarelor faptul că întemeietorul Legiunii, Corneliu Zelea Codreanu, a luptat pentru moralitatea poporului român. Curajul său nu i-a atras felicitări și răsplată din partea partidului care îl voia președinte de onoare, ci lepădare. A.U.R. s-a lepădat de Georgescu, pentru a face pe plac presei care îi denigrează și pentru a face pe plac institutului terorist „Elie Wiesel”. O strategie falimentară întrucât presa îi va face extremiști în continuare, mai ales în anul electoral 2024 când, indiferent ce declarații penibile scot pe gură, presa va face din A.U.R. tabloul unor cuiburi neo-legionare, extremiste, xenofobe.

Urmează un capitol mic, intitulat „Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului – Prilej pentru Distorsionarea Holocaustului”.

Declarațiile unui părinte fondator al Israelului, ignorate de institutul „Elie Wiesel”

În acest capitol, cei de la „Elie Wiesel” menționează „un grup de indivizi recunoscuți pentru manifestările lor antisemite și negaționiste”, fără să dea numele românilor Mihai Rapcea și Mihai Tociu (cred că el e al doilea), fără a da exemple care să dovedească afirmația conform căreia sunt „recunoscuți pentru manifestările lor antisemite”. Raportul critică faptul că au depus o coroană la memorialul holocaustului. Aceștia au depus coroana cu scopul conștientizării evreilor asupra faptului că România a salvat 400.000 de iudei în al Doilea Război Mondial. O spune chiar Shimon Peres[3], care mulțumește României pentru salvarea a 400.000 de iudei de la holocaust.

Shimon Peres este unul dintre părinții fondatori ai Israelului, iar acesta a infirmat teoriile conspiraționiste conform cărora România a holocaustat sute de mii de iudei. Shimon Peres a spus că nu va uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel: „Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, în același timp, nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească”[4], spunea acesta în urmă cu un an la București.

Alt subiect despre care raportul nu scrie este cazul lui Wilhelm Filderman, iudeu care mărturisește cum Mareșalul Antonescu a dat zeci de mii de pașapoarte în alb pentru a-i scăpa pe iudei[5]

Ion Antonescu

«Graţie intervenţiei energice a Mareşalului Antonescu, a fost oprită deportarea a mai mult de 20.000 de evrei din Bucovina. El a dat paşapoarte în alb, pentru a salva de teroarea nazistă evreii din Ungaria, a căror viaţă era în pericol. Graţie politicii sale, bunurile evreilor au fost puse sub un regim de administrare tranzitorie, care, făcându-le să pară pierdute, le-a asigurat conservarea în scopul restituirii la momentul oportun. Menţionez acestea pentru a sublinia faptul că Poporul Român, atât cât a avut, chiar în măsură limitată, controlul Ţării, şi-a demonstrat sentimentele de umanitate şi moderaţie politică». Acest text, numit de unii «Testamentul lui Filderman», este ocultat, ascuns, ignorat şi trecut sub tăcere de toţi aşa–zişii «istorici ai holocaustului», care şi-au făcut o profesie din a susţine teza holocaustului din România, impunând-o pe principiul «crede şi nu cerceta!». Dacă institutul Elie Wiesel ar fi avut o brumă de imparțialitate, o urmă de bună credință și conștiința informării corecte a cititorului, ar fi menționat aceste aspecte, fie chiar și cu scopul de a le demonta. Nu o fac pentru că urmăresc un singur scop: defăimarea presei alternative, instigarea la ură împotriva românilor și demonizarea naționalismului” (Prof. univ. dr. Ion Coja).

Șase milioane de lacrimi pentru decizia Curții de Apel București. Colonelul Vasile Zărnescu – Adversarul numărul unu al institutului terorist „Elie Wiesel”

Intrăm în pita caldă, urmează capitolul „Negarea holocaustului în fața justiției”, unde ținta este românul Vasile Zărnescu, care i-a turbat pe evrei prin refuzul său de a face compromis și prin tenacitatea lui în mărturisirea adevărului, chiar dacă putea fi întemnițat pentru asta. Institutul „Elie Wiesel” împreună cu „Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului”, condus de Marco Maximilian Katz, au vrut să-i frângă spiritul lui Zărnescu prin stresul, hărțuirea și procesele intentate împotriva lui. Au vrut să-l determine să se dea bătut, să renunțe, să facă un compromis, cât de mic. Dar nu au reușit. Vasile Zărnescu a învins fără să se compromită și e liber să continue lupta. Și voi, care citiți aceste rânduri ați contribuit la libertatea sa cu fiecare articol distribuit, cu informarea dreaptă a semenilor și cu cuvintele de încurajare pe care i le-ați trimis lui Vasile Zărnescu.

Institutul nu l-a numit pe Marius Trancă, persoana care i-a luat interviul, dar s-au legat de inelul lui gravat cu fulgerele „SS”. Bine că la tarabe în unele piețe se vând medalioane cu secera și ciocanul și nimeni nu clipește, dar ferească Dumnezeu să ai fulgere pe un inel.

Decernarea „premiilor” I.N.S.H.R.-„E.W.” pentru „Incorect Politic” și „Ion Coja”

Ajungem la tradiția de vreo trei ani încoace. La capitolul „Antisemitismul în Mediul Online”, site-ul „Incorect Politic” ocupă un loc important în clasamentul din acest an. Premiile I.N.S.H.R.-E.W. pentru românism (ei spun antisemitism oricărei manifestări pro-românești) confirmă că suntem pe drumul cel bun. În introducere, institutul deplânge absența unor mecanisme de cenzură a statului, dar subliniază faptul că s-a impus monitorizarea „mesajelor cu caracter extremist”. E o oarecare satisfacție personală să știu că au angajați forțați să citească fiecare articol. Menționează eforturi care se fac în mod sistematic pentru a combate informația alternativă, descrisă de ei ca „discurs instigator la ură”, dar cu fiecare an ce trece sunt forțați să constate că informația alternativă este în continuă creștere, fără ca ei să o poată opri.

Marea Trezire este în desfășurare.

La capitolul „Website-uri și Bloguri”, institutul (I.N.S.H.R.-E.W.) este foarte deranjat de faptul că administratorii nu-și pun CNP-ul și adresa pentru a putea fi identificați și vizitați de poliția gândirii. Sau de faptul că semnează articole cu „Redacția”. În esență, ei deplâng faptul că a luat naștere o rezistență subterană, clandestină, conștientă de războiul asimetric care nu se duce cu buletinul la tine și care a reușit să „infiltreze” adevărul în multe straturi ale societății.

Culmea, sunt luați în vizor Ion Cristoiu și Cornel Nistorescu, care nu sunt mari antisemiți sau xenofobi sau extremiști, dar mai spun și ei din când în când adevărul, fapt care îi scoate din sărite pe evreii de la institutul „Elie Wiesel”, care ar vrea ca toată presa să fie „Scânteia”.

Rabinul Sterian David Bruckman Shekelsteinberg, membru în „B’nai B’rith” și consilier informal al I.N.S.H.R.-E.W. a declarat pentru un patriot român infiltrat în Ministerul Educației faptul că pe Ion Cristoiu urma să-l prezinte ca nazist într-o imagine editată sau „memă”, cum o numesc tinerii, dar aceasta nu a mai ajuns să fie inclusă în raport. Patriotul nostru infiltrat a făcut rost de ea și a fost de acord să o publicăm:

Din textul raportului reiese că Ion Coja și „Incorect Politic” îi obsedează prin notorietatea pe care aceste site-uri o au și care publică „în mod intensiv” articole extremiste sau care promovează teorii despre conspirații împotriva poporului român. Dincolo de câteva capturi de ecran, ei nu dau exemple concrete de articole extremiste sau teorii despre poporul român. Este nevoie să îi credem pe cuvânt?

În raportul din acest an, lumina reflectoarelor e pusă mai mult pe jurnaliștii Ion Cristoiu și Cornel Nistorescu, care nu joacă după cum cântă doina holocaustică, în același timp sunt persoane publice, fapt care îi face ținte mai ușoare pentru teroarea institutului. Acești jurnaliști spuneau că nu există vreo dovadă care să confirme afirmațiile conform cărora antisemitismul este în creștere în România. Aceștia nu s-au poziționat direct împotriva idolatriei holocaustice și nu au contestat în mod direct acest vițel de aur, totuși, sunt țintiți. Se încearcă aceeași tactică precum cea aplicată în cazul A.U.R. și Ioan Aurel Pop, se încearcă linșarea mediatică a lui Ion Cristoiu și Cornel Nistorescu, cu scopul de a-i determina să cedeze, să se compromită, să-și ceară scuze și să joace din nou după cum cântă rabinii talmudului. Vor reuși?

Cristoiu și Nistorescu au dreptate când spun că prezența antisemitismului în România este o teorie inventată pentru a stoarce bani din țara noastră. „Antisemitismul”, ca reacție socială firească la antagonismul grupurilor organizate evreiești, este alimentat continuu de activitatea acestui institut și a colaboratorilor lui. Mereu se evită dezbaterea când vine vorba de antisemitism și holocaust, dar se impune o dogmă de necontestat, de nedezbătut. S-a ajuns în așa hal încât inclusiv „pe Dumnezeu îl poți nega, da’ pe holocaust ba!”. Lamentarea se încheie cu critica declarațiilor A.U.R. referitoare la materia obligatorie despre holocaust care urmează a fi introdusă în curricula de liceu pentru 2023, materie impusă politic.

De ce să studieze copiii români istoria evreilor, în loc să învețe mai bine istoria românilor?

De ce noi este nevoie să învățăm despre iudei, dar ei nu învață în școlile din Israel despre români? Raportul reia tema pe care au mai abordat-o mai sus și critică faptul că tot mai mulți oameni își dau seama că ei conduc România, după cum a spus și Radu Moraru. Războiul din Ucraina e alt prilej de victimizare (și profit) pentru „poporul ales”, care are o istorie bogată în Ucraina. Parte din Ucraina aparținea de vechea Khazaria, de unde se trag majoritatea evreilor ashkenazi.

Ne apropiem de final și se cuvine să fie corectat un argument fals, anume că majoritatea mesajelor promovează ura împotriva colectivității (toți evreii) și rareori există ținte individuale. Percepția conform căreia mesajele promovează ura este greșită, mesajele promovează conștientizarea oamenilor cu privire la acest grup distinct (evreii sioniști) care acționează în diferite forme (cu precădere prin finanțe, lobby si mass-media) pentru subminarea culturală, socială si economică a non-evreilor. Nu este vorba de o ură pătimașă, sălbatică, ci este vorba de educație cu privire la comportamentul iudaic, comportament ce rănește popoarele gazdă. Când învățăm la școală despre șarpe și despre scorpion nu o facem urându-i, ci cu dorință de cunoaștere învățăm care ființe sunt periculoase și cum ne putem apăra de ele.

Notorietate

I.N.S.H.R.-E.W. remarcă o diseminare excepțională a articolelor de pe blogul Ion Coja și „Incorect Politic”, articolele au ajuns să fie preluate de alte site-uri, distribuite pe rețelele de comunicare virtuală, fiecare contribuind în felul său la rostogolirea avalanșei Adevărului. Venind din partea institutului Elie Wiesel, recunoașterea notorietății acestor publicații este un înalt compliment și o distincție pe care o prețuim.

Trecem la subcapitolul „Facebook”, despre care raportul scrie că este cea mai populara rețea de comunicare virtuală la români și care, conform raportului, a făcut progrese în identificarea și eliminarea conținutului care „instigă la ură”. Raportul ne arată cum să evitam cenzura pe facebook: Cu construcții narative mai complexe în care „mesajul instigator la ură” este camuflat prin mijloace diverse, prin alăturări care necesită cunoașterea unui context local sau cultural. Cu alte cuvinte, limbajul nostru se adaptează cenzurii în așa fel încât să o penetreze.

Ei își dau seama de un aspect important: cu cât mai mult cenzurezi anumite opinii, cu atât mai înverșunat va deveni cenzuratul în a-și promova acele opinii. Și va găsi unde să le exprime, Internetul e mare. Deci cenzura este o metodă contraproductivă și asta ar fi necesar să le dea de gândit.

Un alt compliment din partea institutului Elie Wiesel adresat persoanelor care promovează mesaje „antisemite” este că acestea emit „judecăți de valoare”, iar după alte câteva pagini de exemple de postări „antisemite”, raportul critică reacția românească la inaugurarea Mega-Sinagogii din Sighet, localitate în care oficial nu sunt nici măcar o sută de iudei, dar care, din ceva motiv, au nevoie de o uriașă sinagogă, fapt care a alimentat suspiciunile că s-ar putea să revină la proiectul lor, Israel în România. Raportul menționează „limbaj mult mai dur decât în alte situații” și dau exemplu o propoziție banală, „Au venit jidanii kazari! Încet, încet, ne vor lua locul și Țara!”. Ce este dur în această propoziție? Cuvântul cu „J”? Raportul continuă cu încă niște pagini în care iau la rând comentarii aleatorii de pe Facebook în care apare cuvântul cu „J” (Jidan).

Concluzie

Concluzia e schizofrenică, întrucât mai înainte spuneau că discursul antisemit este în continuă creștere și asta afectează imaginea României, iar acum spun că felul în care societatea românească gestionează antisemitismul este mult îmbunătățit față de anii ’90 sau începutul anilor 2000. E drept, atunci nu existau legile antiromânești[6].

Concluzia laudă slugile din Guvern, care fac eforturi pentru a știrbi suveranitatea României și libertatea de exprimare a poporului, prin Strategia Guvernamentală de Combatere a Antisemitismului, Discriminării și Discursului Instigator la Ură, precum și organizarea unui comitet interministerial pentru a implementa strategia. Laudă și slugile din Parlament, care au votat pentru impunerea materiei obligatorii despre holocaust în școli. Pe lângă aceste laude, raportul critică faptul că funcționarii, polițiștii și magistrații ar avea o „cunoaștere precară” cu privire la infracțiunile de ură și că autoritățile nu iau măsuri să distrugă viața tinerilor naționaliști.

Raportul Elie Wiesel se încheie aici.

Lupta noastră continuă! Prigonirea propriilor cetățeni este semnul care prevestește prăbușirea

Faptul îmbucurător de reținut după lectura raportului este că românii sunt tot mai conștienți. Adevărul se răspândește în ciuda cenzurii. Lipsa de legitimitate a autorităților centrale care demarează strategii de combatere a românismului va fi accentuată de nemulțumirile populare care urmează să crească din cauza crizelor iminente și a politicilor antinaționale. Ofițerii de informații este necesar să ia asta în calcul și să-i informeze pe politicieni, barca nu va rezista furtunii. Faptul că polițiștii au început să oprească tineri că purtau un anumit tricou indică începutul sfârșitului pentru regimul de la București. Prigonirea propriilor cetățeni este semnul care prevestește prăbușirea. O dezghețare a discursului public este necesară dacă regimul vrea să supraviețuiască.

Pentru cei ca noi și pentru toți patrioții va fi mai dificil o vreme, vor fi presiuni mari, șicane și hărțuire. Chiar o vânătoare de vrăjitoare. Luptând împotriva minciunii, cu condeiul și cuvântul, dar vom răzbi, vom ajungem la lumină, vom obține biruința. Așadar dublați-vă eforturile de informare a semenilor, dați mai departe articolul și contribuiți la Marea Renaștere Românească. Viitorul ne va aparține numai dacă luptăm pentru el!

Autor: Sterie Ciumetti

Note:

[1] https://www.incorectpolitic.com/a-spus-o-in-direct-radu-moraru-romania-este-condusa-de-evrei/ – 13 februarie 2022

[2] https://www.incorectpolitic.com/miron-manega-george-simion-un-tradator/ – 23 februarie 2022.

[3] https://www.activenews.ro/externe/Biografia-lui-Shimon-Peres-omul-care-a-multumit-Romaniei-pentru-salvarea-a-400.000-de-evrei-in-timpul-celui-de-al-doilea-razboi-mondial-136868 – 28 septembrie 2016.

[4] Simon Peres

Citiți și:
De vorbă cu profesorul Corvin Lupu despre antiromânism și evrei (I)
Rabinul Eli Kaufman despre teroriștii de la Institutul „Elie Wiesel”: „În România nu există antisemitism, dar antisemitismul aduce bani”

 

yogaesoteric
17 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More