Despăgubiri de milioane de dolari pentru angajații din Sănătate concediați fiindcă au refuzat să se vaccineze anti-covid!

Lucrătorii din domeniul sănătății din Illinois care au fost concediați pentru că au refuzat vaccinarea împotriva covid-19 au obținut o victorie importantă în instanță. Ei vor fi despăgubiți cu 10 milioane de dolari.

Să fie acest caz un avertisment pentru angajatorii care au încălcat Titlul VII”, a declarat Mat Staver, fondatorul și președintele Liberty Counsel, grupul din spatele procesului, pentru Washington Examiner.

Despăgubiri de 10 milioane de dolari

Este deosebit de semnificativ și îmbucurător faptul că acest prim acord privind covid la nivel de clasă îi protejează pe lucrătorii din domeniul sănătății.”

Cazul aparține lucrătorilor de la NorthShore University HealthSystem, care au intentat un proces în octombrie 2021, susținând că angajatorul lor a refuzat în mod ilegal să acorde derogări religioase de la vaccinarea covid-19.

Astfel, 473 de angajați ai sistemului urmează să devină eligibili pentru o compensație de 25.000 de dolari pentru că li s-a refuzat o scutire religioasă de la vaccinare. Cei 13 reclamanți implicați în proces vor fi eligibili pentru o sumă suplimentară de 20.000 de dolari, în timp ce cei care s-au vaccinat pentru a-și păstra locul de muncă, în ciuda obiecțiilor religioase, vor fi eligibili pentru încă 3.000 de dolari, potrivit foxbusiness.com.

Spitalul a încălcat drepturile civile

Judecătorul districtual american John Kness, care a fost numit de fostul președinte Donald Trump, a aprobat decizia și a părut să fie de acord cu afirmația grupului Liberty Counsel conform căreia mandatul a încălcat titlul VII din Legea drepturilor civile.

Oricine este concediat din cauza refuzului de a fi vaccinat va fi, de asemenea, eligibil pentru reangajare în sistem.

Citiți și:
19 pompieri nevaccinați cer despăgubiri de 38 de milioane de dolari de la autoritățile orașului canadian Calgary, pentru că li s-a impus vaccinarea la locul de muncă
Francesca Tuscano a murit după o doză de AstraZeneca. Ce sumă au primit rudele ca despăgubiri
Sentință șoc a instanței din Florența împotriva vaccinurilor covid: „Sunt experimentale și modifică ADN-ul”

 

yogaesoteric
17 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More