Iată că Mengele s-a întors în România cu valiza de vaccinuri la subraţ

Citiţi cu atenţie rândurile următoare şi veţi înţelege că, dacă nu vrem să trăim ca sub un regim fascist, e vremea să ne opunem cu toţii Legii Vaccinării Obligatorii.

În toată vâltoarea aceasta despre vaccinuri mai mult sau mai puţin conforme, de discuţii pro şi contra, şi mai ales în lupta de a demonstra că Big Pharma este pe cale să încalece România, aducem în discuție un lucru foarte important: panica creată în jurul aşa-zisei şi recentei epidemii de pojar (rujeolă) care a fost indusă artificial, folosindu-se ticălos pârghii psihologice de mare fineţe.

Focarul ce „a lovit” nord-vestul ţării era prezentat ca un val ce va acoperi rapid România. Nu numai că nu a acoperit deloc țara, dar, printre cei 22 de morţi care aveau pojar, nici măcar unul nu a decedat din această cauză.

Când vine vorba să comunice aceste pierderi, toată vâlvătaia privind lipsa vaccinurilor şi obligativitatea acestora este brusc estompată şi se anunţă de către oficiali, sec: „Au fost înregistrate 22 decese, astfel: 6 în jud. Timiș, 5 în jud. Arad, 5 în jud. Dolj, 3 în jud. Caraș Severin, 1 în jud. Călărași, 1 în jud. Satu Mare și 1 în București”. Şi gata. Pentru conformitate, iată mai jos cauzele din care au murit aceste persoane.

Repetăm, nici măcar una n-a murit numai de pojar.

– un bebeluș de 11 luni din Biled (Timiș) avea o boală genetică care nu permitea să se formeze anticorpi;

– o fetiță de nouă luni din Curtici a ajuns la spital după ce, cu două zile înainte, bunica sa a refuzat internarea copilului, deși fetița a fost diagnosticată cu bronșită acută, hipotermie și rujeolă;

– o femeie în vârstă de 27 de ani din Arad era seropozitivă, fiind în tratament pentru HIV de mai mulți ani;

– un băiat de 15 ani a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, el suferea de o boală congenitală metabolică – boala Niemann Pick – cu depozitare de structură lizozomală;

– o fetiță de 1 an din Arad a murit la Secția ATI a Spitalului Clinic. Ea avea o serie de alte complicații, printre care insuficiență multiplă de organe și o distrofie musculară ca urmare a malnutriției, la vârsta de un an cântărind doar 6 kilograme;

– o fetiță de 1 an și trei luni din județul Timiș avea malformații congenitale, ea suferind mai multe intervenții chirurgicale;

– un copil de 1 an și două luni din Bocșa (Caraș-Severin) avea boli asociate, printre care și tuberculoză;

– un băiețel în vârstă de trei luni avea rinichi polichistic bilateral, intoleranță alimentară multiplă, diaree intratabilă a sugarului;

– un copil de 1 an și o lună a murit la Spitalul Județean de Urgență Craiova. El suferea de o boală autoimună, practic din cauza acestei afecțiuni sistemul lui imunitar nu mai funcționa;

– un bebeluș de opt luni a murit la Timișoara avea bronhopneumonie, cu insuficiență respiratorie;

– un bebeluș de 10 luni din Caraș Severin – după necropsie s-a aflat cauza morții: o hemoragie cerebrală, care a inundat centrul respirator;

– un copil în vârstă de 1 an din Călărași era polispitalizat, cu afecțiuni multiple respiratorii și digestive, cu malnutriție.

Și aşa mai departe!

Şi atunci cum să nu considerăm că totul a fost regizat de Big Pharma ca să intre populaţia în panică şi sub această presiune să fie votată în Parlament noua aberaţie numită Legea Vaccinării Obligatorii? Lege care ar trebui să umple puşcăriile de părinţi care ar avea curajul să ceară să fie pe deplin informaţi despre ce conţine vaccinul, unde a fost fabricat, dacă este compatibil cu românii şi ce riscuri comportă atât vaccinarea, cât şi nonvaccinarea celor mici.

Manipularea este mai mult decât clară. Big Pharma nu ţine cont decât de interesele ei, şi deloc de sănătatea populaţiei coloniei numită România.

În legătură cu legea vaccinării care ni se bagă pe gât, mai trebuie spus un lucru foarte important. În cadrul procesului de la Nurenberg, marele proces împotriva naziştilor, s-a adoptat şi Codul de la Nurenberg pentru etică medicală, cu 10 puncte. Ei bine, legea vaccinării în forma actuală încalcă, înainte de alte prevederi mondiale, chiar primul punct al acestui Cod.

Acesta sună aşa: „Required is the voluntary, well-informed, understanding consent of the human subject in a full legal capacity.” („Este necesar consimțământul voluntar, bine informat, bazat pe înțelegere, al unei persoane aflată la vârsta la care își poate da acordul din punct de vedere juridic.”). Dacă nu ni se explică nimic şi nimeni nu poate fi tras ulterior la răspundere pentru aceasta, este limpede că legea vaccinării este de o teapă cu crimele judecate, înfierate şi condamnate la Nurnberg.

În consecință am putea spune că legea vaccinării este, prin inconştienţă, o lege de sorginte naţional-socialistă adaptată la multiculturalismul progresist de tip neobolşevic. Câtă vreme nu ni se oferă un maximum de informaţii, ni se neagă dreptul la a avea toate datele pentru a putea lua cea mai bună decizie, dar se propun măsuri coercitive în cazul refuzului vaccinării, e limpede: Mengele a reînviat şi îşi face de cap în România!

George Alexander: vaccinuri…

Aş spune că însuşi descoperitorul vaccinului, Edward Jenner, care a pus bazele imunologiei în 1786, s-ar răsuci în mormânt dacă ar vedea pe mâinile cui a încăput soarta a milioane de copii din România!

Oricât ne-ar plăcea să politizăm lucrurile sau, dimpotrivă, am privi sceptic, ca pe orice diversiune de duzină, orice schimb de idei, nu putem să facem abstracție de sărăcia în care trăiesc cei mai mulți dintre copiii din România, de drepturile lor călcate în picioare…

Nu ştiu ce rămâne pe obrazul unui copil după ce i s-au uscat lacrimile, ştiu numai că, în intimitate, orice părinte îşi doreşte cu ardoare o transformare în bine în viața sa şi a copiilor săi… Ca un muribund între viață şi moarte, este silit, uneori, să aleagă… Şi nu este uşor!

Îşi doreşte, poate, să nu mai ia drumul străinătății pentru o bucată de pâine, uneori. Îşi doreşte să nu mai vadă niciodată politicieni care se prefac că le pasă…

Nu te preface că-ți pasă, tu, politician de Dâmbovița, de milioanele de copii! Nimeni, din niciun guvern, nu este şi n-a fost vreodată vreo extensie a lui Dumnezeu! Politicianismul care insinuează că exprimă aspirația oamenilor, că ştie mai bine decât oricine ce este mai bine de făcut, aduce mai mult a demență!

În „Legea vaccinurilor obligatorii…” nici nu mai este vorba de vaccinuri, acum. Ci de un amalgam de condiționări, constrângeri, bariere! De un comportament şi o atitudine de milițian! Oricât de sofisticată ar părea, însă, legea aceasta aduce mai curând a invenție cu iz semifeudal!

Este bine, totuşi, că ministrul acesta, care girează legea vaccinării nu a introdus tortura şi caznele pentru părinții care o refuză! Progresul a ajuns, evident, şi la noi!

Fără vreo undă de simpatie, întreb… De unde i-or fi adus pe toți ăştia în guvern?! Ce s-a-ntâmplat?! Aceşti neadaptați la vremuri n-au auzit de libertatea ființei umane. De libertatea de a alege viața pe care ne-o dorim. De libertatea de a nu fi de acord cu ceea ce ni se spune.

Să lăsăm specialiştii să se pronunțe despre vaccinuri! Dar să lăsăm şi uşile deschise pentru părinți! Ei sunt cei care-şi iubesc cel mai mult copiii. Ei sunt cei care ştiu că, la o adică, nici toți banii din lume nu îi pot aduce pe cei dragi înapoi.


Citiți și:

Mafia farmaceutică vicleană și încăpățânată instaurează cu insolență dictatura vaccinurilor

Argumente împotriva vaccinărilor obligatorii. Vaccinare sau criptototalitarism?

 

yogaesoteric
25 mai 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More