Iată cât lemn românesc ajunge în curtea austriecilor de la Holzindustrie Schweighofer: 70 de camioane, 420.000 de tone pe an!!!

 

Austriecii de la Holzindustrie Schweighofer au recunoscut că 70 de camioane sosesc pe zi, în medie, la fabricile de cherestea operate de compania care se ocupă cu prelucrarea lemnului. Dorind să arate că au implementat un sistem prin care identifică transporturi neconforme, austriecii au detonat o bombă în propria curte.

Un astfel de camion transportă 20 de tone, ceea ce înseamnă că Schweighofer reușește să taie 1400 de tone pe zi. Într-un an de zile, aceștia reușesc să taie 420.000 de tone de lemn.

Grupul este lider în industria europeană a prelucrării lemnului și are aproximativ 3.500 de angajați. Holzindustrie Schweighofer exportă produsele sale în peste 70 de țări din întreaga lume.

Gerald Schweighofer este omul decorat de Ion Iliescu și cu legături și la actualul președinte Klaus Iohannis.

Citiți și:

România, jefuită: Cum a ajuns Masivul Retezat în proprietatea austriecilor de la Schweighofer, care acum au început defrișările

Austriecii, cei mai mari jefuitori ai României

 

yogaesoteric
16 iulie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More