Iată legile devastatoare după care funcționează cu mare succes la portofel industria farmaceutică

După o anumită vârstă începem să «mâncăm» medicamente!

Pentru orice om normal, principiile de bază care guvernează „afacerea cu boala” a industriei farmaceutice sunt șocante. Nu este în interesul financiar al industriei farmaceutice să prevină bolile comune – menținerea și răspândirea bolilor este o precondiție pentru creșterea financiară a industriei.

1. Industria farmaceutică este o industrie de investiții condusă de profiturile acționarilor săi. Îmbunătățirea sănătății umane nu este forța conducătoare a acestei industrii.

2. Industria farmaceutică de investiții a fost creată în mod artificial și dezvoltată strategic timp de mai mult de un secol de către aceleași grupuri de investiții care controlează industriile chimice și petrochimice globale.

3. Marile profituri ale industriei farmaceutice se bazează pe noile medicamente patentate. Aceste patente permit, în esență, producătorilor de medicamente să definească în mod arbitrar profiturile pentru produsele lor.

4. Piața de desfacere pentru industria farmaceutică este trupul uman – dar numai atâta vreme cât acesta găzduiește boala. De aceea, menținerea și răspândirea bolilor este o precondiție pentru creșterea industriei farmaceutice.

5. O strategie cheie pentru a îndeplini acest scop este dezvoltarea medicamentelor care doar maschează simptomele, evitând vindecarea sau eliminarea bolilor. Aceasta explică de ce cele mai multe medicamente pe bază de rețetă care se comercializează astăzi nu au o eficacitate dovedită și se adresează în special simptomelor.

6. Pentru a-și extinde și mai mult piața farmaceutică, companiile de medicamente caută continuu noi aplicații (indicații) pentru utilizarea medicamentelor pe care deja le comercializează. De exemplu, pastila pentru durere a Bayer, aspirina, este acum ingerată de 50 de milioane de cetățeni sănătoși ai SUA sub iluzia că aceasta va preveni infarcturile.

7. O altă strategie cheie pentru a extinde piețele farmaceutice este cauzarea de noi boli cu ajutorul medicamentelor. În timp ce maschează simptomele pe termen scurt, cele mai multe medicamente pe bază de prescripție luate de milioane de pacienți ai zilelor noastre cauzează o mulțime de noi boli ca rezultat al efectelor lor adverse cunoscute, pe termen lung. De exemplu, se știe că toate medicamentele de scădere a colesterolului disponibile la ora actuală pe piață măresc riscul de dezvoltare a cancerului – dar numai după ce pacientul a luat acel medicament timp de mai mulți ani.

8. Efectele secundare letale cunoscute ale medicamentelor pe bază de prescripție sunt cea de-a patra cauză a mortalității în lumea industrializată și este depășită numai de numărul de decese datorate infarcturilor, cancerului și accidentelor vasculare cerebrale (Journal of the American Medical Association, 15 aprilie 1998). Nici acest aspect nu este o surpriză, deoarece patentele medicamentelor sunt emise în mod primar pentru noi molecule sintetice. Toate moleculele sintetice sunt într-o anumită măsură toxice și este necesar să fie eliminate din trup, ceea ce eșuează adesea și se traduce într-o epidemie de efecte secundare adverse, unele chiar mortale.

9. În timp ce promovarea și răspândirea bolilor măresc piața industriei farmaceutice de investiții – prevenirea și tratarea cauzelor care stau la rădăcina bolilor scad profitabilitatea pe termen lung; de aceea ele sunt evitate sau chiar obstrucționate de către industrie.

10. Eradicarea bolilor este prin natura sa incompatibilă cu și diametral opusă intereselor industriei farmaceutice de investiții. Eradicarea bolilor considerate acum ca potențiale piețe de desfacere pentru medicamente va distruge investiții de miliarde de dolari și în cele din urmă va elimina întreaga industrie.

11. Vitaminele și alte terapii naturale eficiente care optimizează metabolismul celular amenință „afacerea cu boala” a industriei farmaceutice pentru că se adresează cauzelor celulare ale unora dintre cele mai comune boli de astăzi – iar aceste substanțe naturale nu pot fi patentate.

12. În decursul celor peste o sută de ani de existență a industriei farmaceutice, vitaminele și alți nutrienți esențiali cu funcții de cofactori ai metabolismului celular au constituit cea mai acerbă competiție și cea mai mare amenințare a succesului pe termen lung a afacerii farmaceutice de investiții.

13. Vitaminele și alte terapii naturale eficiente care previn efectiv bolile sunt incompatibile cu însăși natura „afacerii cu boala” a industriei farmaceutice.

14. Pentru a proteja dezvoltarea strategică a afacerii sale de investiții împotriva amenințării terapiilor naturale eficiente, naturale și nepatentabile, industria farmaceutică a folosit – de-a lungul unui întreg secol – cele mai lipsite de scrupule metode, cum ar fi:
– Refuzarea informației salvatoare de vieți, pentru milioane de oameni. Este pur și simplu inacceptabil ca în zilele noastre atât de puțini oameni să știe că organismul uman nu poate produce vitamina C și lizină, două molecule cheie pentru stabilitatea țesuturilor conjunctive și prevenirea bolilor.
– Discreditarea terapiilor naturale. Cel mai comun mod de a o face este prin intermediul campaniilor PR globale organizate de cartelul farmaceutic, care răspândesc minciuni despre așa-zisele efecte secundare ale substanțelor naturale – molecule pe care Natura le-a folosit de milenii.
– Interzicerea prin lege a răspândirii informației asupra terapiilor naturale de sănătate. În acest scop, industria farmaceutică a plasat factori de decizie în poziții politice cheie din piețele cheie și în națiunile lider la exportul de medicamente.

15. „Afacerea cu boala” a industriei farmaceutice este cea mai mare înșelătorie și cea mai frauduloasă afacere din istoria umanității. Produsul „sănătate” promis de companiile producătoare de medicamente nu este livrat milioanelor de pacienți. În schimb, „produsele” oferite cel mai adesea sunt exact opusul: noi boli și adesea moarte.

16. Supraviețuirea industriei farmaceutice este dependentă de eliminarea prin orice mijloace a terapiilor naturale eficiente. Aceste terapii naturale nepatentabile au devenit tratamentul ales de milioane de oameni în pofida opoziției economice, politice și media ale celei mai mari industrii de investiții a lumii.

Citiți și:

Industria farmaceutică (II). Un adevărat «exemplu» de marketing eficient

Zece dezvăluiri şocante despre industria farmaceutică americană

Medicina occidentală este medicina lui Rockefeller

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2019


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More