Iată până unde a ajuns «corectitudinea politică» pro LGBT: Universitatea Harvard a găzduit un workshop despre… sexul anal


Studenții au fost învățați cum să-și pună obiecte în anus!!!


La începutul lunii noiembrie, Universitatea Harvard a găzduit un atelier de lucru despre sexul anal, aceasta după ce cu o lună mai devreme studenţii au cerut anularea unei prelegeri a politologului Charles Murray, un gânditor conservator, scrie breitbart.com.

Ca parte a săptămânii sexuale a Universității Harvard, instituția „Ivy League” a găzduit un atelier despre sexul anal intitulat „What What in the Butt: Anal 101”. Atelierul i-a învățat pe studenți „cum să pună lucruri în anus”, potrivit unei ştiri de pe The College Fix.

La fel ca în majoritatea prezentărilor de la Harvard, atelierele sexuale anale au pus un mare accent pe egalitate. După ce vorbitorul a remarcat că „nu toți bărbații au penisuri și nu toate femeile au vagine”, a susținut că „anusul este marele egalizator sexual. Toți oamenii au așa ceva”.

În continuare, el a susținut că sexul anal este excitant mai ales pentru bărbați, deoarece prostata se află lângă rect. Pentru a ilustra sexul anal, a recurs la jucării sexuale pe care le-a oferit apoi studenților. La sfârșitul atelierului, a existat o cutie cu jucării gratuite și broșuri (finanțate de Planned Parenthood, fundație pro avorturi), pentru ca studenții să le poată lua acasă.

Potrivit The College Fix, aceasta nu este prima dată când Harvard a găzduit un eveniment despre sexul anal. În 2014, universitatea a găzduit un atelier similar.


Citiţi şi:

Care sunt instituțiile financiare, corporațiile și ONG-urile care sprijină propaganda pro homosexualitate din Europa și SUA

Despărţirea dreptului de morală: Cazul revoltător al homosexualităţii

Documentar tulburător: Educația sexuală – Războiul împotriva copilăriei
 

yogaesoteric
7 iulie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More