Idiot mascat își face rău singur

 

Încă o lecție despre prostie și despre răul cauzat de purtarea unei măști faciale. Un șofer din New Jersey a intrat cu mașina într-un stâlp, după ce a leșinat la volan datorită unei măşti N95 pe care a purtat-o timp de câteva ore.

Poliția din Lincoln Park consideră că șoferul, care nu a fost numit, și-a pierdut cunoștința în timp ce se afla la volan, din cauza lipsei de oxigen și a pentru că a respirat excesiv dioxid de carbon, datorită măștii, a scris departamentul pe Facebook.

„LPPD a răspuns că era un singur ocupant într-un autoturism avariat ieri. Se crede că accidentul a fost din cauza șoferului care a purtat o mască N95 timp de câteva ore și ulterior și-a pierdut cunoștința la volan, din cauza aportului insuficient de oxigen / a aportului excesiv de dioxid de carbon”, au scris polițiștii.

„Știm, de asemenea, că la locul accidentului nu s-a descoperit nimic care să sugereze că șoferul era sub influența drogurilor sau alcoolului.

Cu toate că nu știm [cauza] cu o certitudine de 100%, știm că șoferul a purtat o mască N95 în interiorul vehiculului timp de câteva ore și, în cele din urmă, și-a pierdut cunoștința în timp ce conducea vehiculul”, au declarat ei.

Poliția le-a precizat rezidenților că, în timp ce este necesar să urmeze în continuare dispoziția guvernatorului Phil Murphy pentru purtarea măștilor în public, folosirea unei măști N95 în timpul condusului fară „să existe alți ocupanți în maşină nu este necesară”.

Șoferul a fost dus la un spital local, unde a fost tratat pentru răni care nu-i pun viața în pericol, au spus polițiștii.


Citiţi şi:
Și dacă măștile nu doar că nu ajută, dar chiar dăunează? Ce spun unele studii și unii medici despre purtarea măștilor pentru combaterea epidemiei
Prostia se adâncește și devine tehnologică: Mască ‘smart’ care se conectează la telefon
Regizorul Cristi Puiu a refuzat să poarte masca în public la TIFF: «Puterea ne tratează ca pe nişte vite»

 

yogaesoteric
18 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More