Iluminare – aici şi acum

Ce trebuie, oare, să faci pentru a deveni iluminat? Care sunt, în această stare lăuntrică, semnele succesului? Cum şi în ce sens se schimbă viaţa noastră, pe măsură ce ne iluminăm?


PENTRU A DEVENI  ILUMINAT  NU  ESTE  NECESAR  SĂ  FACI  CEVA  ANUME, DEOARECE  ILUMINAREA  ESTE  O  STARE  LĂUNTRICĂ  CE  SURVINE  SPONTAN, ATUNCI  CÂND  SUNTEM  TOTAL  CONŞTIENŢI.


Toate experienţele există deja, în stare potenţială, în tine. Tu te poţi oricând deschide, faţă de ele, fulgerător. Expansiunea totală se află oricând la îndemâna noastră, dincolo de timp, fiind posibilă atât în tine, cât şi în afara ta. Nimic nu te poate împiedica, cu adevărat, oprindu-te din calea ta. Cu cât urci mai sus, pe nivele din ce în ce mai elevate de vibraţie, cu atât îţi este mai uşor să continui.


Experienţa conştiinţei totale nu înseamnă nicidecum să fii, în permanenţă, simultan conştient de fiecare detaliu al Universului. A avea conştiinţă totală, infinită sau, cu alte cuvinte, a fi SPAŢIU, desemnează starea de A FI ORICÂND PREGĂTIT să devii total conştient de orice lucru, fiinţă sau stare care poate fi concepută. Înseamnă, de asemenea, să nu opunem nici un fel de rezistenţă, să nu negăm nici un concept (căci prin negare respingem, ceea ce are drept efect o instantanee contracţie a conştiinţei).


Prin urmare, pentru a deveni iluminaţi nu trebuie neapărat să dobândim idei sau experienţe absolut noi (pentru că noi avem deja, în universul nostru lăuntric, la nivel potenţial, TOATE experienţele posibile) şi nu trebuie, de asemenea, să acumulăm false virtuţi sau să îndurăm, în mod aberant, suferinţe inutile. Tot ceea ce în ETERNITATE există poate fi experimentat CHIAR ACUM, cu o conştiinţă total expansionată.


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More