Imagini de la mitingul de protest din 23 octombrie 2012

de Cătălin Dobrescu

La acest protest yoghinii au marcat 40 de ani de abuzuri și persecuții împotriva mișcării yoga și a lui Gregorian Bivolaru, printr-un program de asana-e având ca mesaj YOGA REZISTĂ! Au împărțit fluturași cu cronologia abuzurilor și persecuțiilor cărora Gregorian Bivolaru și mișcarea yoga le-au rezistat, exemplare ale cărții Reprimarea mişcării yoga în anii ’80 scrisă de Gabriel Andreescu și DVD-uri cu filmul În căutarea adevărului.

Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la prima percheziție efectuată în 1972 de Departamentul securității statului în casa lui Gregorian Bivolaru, moment care a însemnat începutul unui lung șir de abuzuri ce continuă până în ziua de astăzi.
În cadrul procesului, a fost audiat martorul Grigore Ţiplea. Remus Lomoş, martor al apărării, nu a fost acceptat pe motiv că a fost în sală atunci când a fost audiată (de fapt, abuziv) Mădălina Dumitru.

Judecătorii au stabilit următorul termen de judecată pe 22 noiembrie.
 
 

  

yogaesoteric
24 octombrie 2012

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More