Implementarea Agendei ONU 2030 – vechile planuri ale ‘elitelor’ de a institui Noua Ordine Mondială


Agenda 2030 pregătită de ONU se referă în realitate la o preluare guvernamentală globală a fiecărei națiuni de pe planetă. O agendă fascistă a elitelor bancar-corporatiste.

Identitatea Digitală ID2020 este o înregistrare computerizată a unei persoane, stocată într-un registru. Este utilizată, în acest caz, pentru a urmări cine a primit vaccinarea. Este un program de identificare electronică care utilizează vaccinarea generalizată ca platformă pentru identitatea digitală. Așadar, acum știți.

ID Alliance 2020 va combina vaccinurile și microcipurile de identificare implantabile. Este o alianță între parteneri public-privaţi, inclusiv agențiile ONU și OMS.

Astăzi, dezvoltarea în domeniul tehnologiilor digitale (informații și computer) a avansat până acolo încât pot fi controlate nu numai acțiunile, ci chiar gândurile persoanei.

Planul ID2020 se bazează pe amprente și pe alte forme de identificare biometrică.

Pentru a-şi atinge scopurile, „elitele” satanice care conduc din umbră lumea au pornit, prin intermediul mașinăriei de propagandă – mass-media –, o campanie agresivă care are ca scop spălarea creierelor.

Scopul final este implementarea agendei ID2020 „Soluția Finală”, care în cazul de față va consta în vaccinări forțate.

În plus, dacă vaccinarea forțată va avea loc, atunci Big Pharma va da încă o lovitură de sute de miliarde de dolari.

Programul ID2020 valorifică înregistrările naționale ale nașterilor și operațiunile de vaccinare pentru a oferi nou-născuților o identitate digitală, ce este corelată cu datele biometrice.

GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare) se identifică pe site-ul său web ca fiind un parteneriat global pentru sănătate al organizațiilor din sectorul public și privat, dedicat „imunizării pentru toți”. GAVI este susținută de OMS și, în mod evident, principalii săi parteneri și sponsori sunt din industria farmaceutică şi oligarhia bancară.

Aşadar, ceea ce se urmăreşte este dominaţia întregii lumi, acapararea tuturor resurselor planetei, transformarea tuturor oamenilor în sclavi supuşi unei elite restrânse, instaurarea unui control total asupra persoanei şi a unei diabolice dictaturi.

În același timp se urmăreşte reducerea numărului populației de pe mapamond! Această temă a reducerii numărului populației la aproximativ 500 de milioane nu este de azi, ci din anii ’60-’70, de pe vremea administrației Nixon, Henry Kissinger fiind cel mai vocal în acest sens.

Citiţi şi:
ONU vrea dezarmarea populației pentru implementarea AGENDEI 2030?
Bill Gates le cere liderilor mondiali să investească miliarde de dolari în Big Pharma pentru a opri coronavirusul

yogaesoteric
13 octombrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More