‘Statul Universal’… redivirus!


Magnoliile s-au veștejit, nici n-am apucat să le șoptim emoționați cât sunt de superbe! Ca și moșmonii, ca și piersicii sau merii… Violetele, lalele și narcisele s-au scuturat fără să le admirăm splendoarea. Au urmat liliacul, perii, prunii, gutuii… Și cine știe dacă mai prindem o nouă primăvară, ursitoarele s-au strâmbat dintr-odată. Am rămas baricadați îndărătul ușilor zăvorâte cu zece lacăte și ne-am păzit ca niște neghiobi de un „carcalac” cu care, deunăzi, chefuiam strașnic. Miliarde de oameni tremurânzi, au fost plasați de bunăvoie în arest la domiciliu. Orwell a râs în hohote, iar Stalin și frații lui de dictatură crăpau de invidie.

Viața s-a transformat în necrolog – nesfârșit și năucitor. Zi de zi, contabilizăm decedații de la noi și de aiurea, o planetă de ciocli siliți să se obișnuiască otova cu întunericul vizuinei șobolănești. Odată cu venirea toamnei, numărul infectărilor este fluturat pentru a ne da fiori. […]

Ni se repetă obsedant și în toate limbile Pământului că este necesar să ne spălăm pe mâini și să dereticăm prin maghernițele domestice cu masca pe figură, geaba țipă cineva că „testele care se utilizează în prezent nu sunt nici validate și nici specifice, virologii vor doar să câștige bani cu aceste teste”. Money, money, șlagărul perpetuu al capitalismului canibal… Un bal mascat internațional, cu orchestra interpretând același vals sinistru, o manipulare cum alta n-a fost nicicând.

Nimeni nu cutează să nesocotească poruncile, altminteri se alege cu dosar penal. Haștagiștii au amuțit suspect, dezinteresați de drepturile și libertățile fundamentale abolite deodată. Tembelismul corporatist s-a lăbărțat discreționar peste lumea de cobai multiculturali și multilateral decerebrați. Pe malurile Dâmboviței, turma păstorită de baciul Klaus Werner a salutat nătâng gestul Bruxelles-ului de a ne azvârli un miliard de euro. De unde să știe pacienții contaminați cu lozinci de mahala multinațională că aproape jumătate din sumă reprezintă tocmai banii europeni nefolosiți de România în anul abia scurs și, în consecință, sortiți rambursării… Alte două sute de milioane sunt o datorie, așa încât ne vom mulțumi de-adevăratelea cu vreo trei sute, atât, restul este propagandă ieftină. Viețuim din resturi derizorii, fraților, halal solidaritate comunitară!

În timp ce specialiștii neaoși sau străini ne infestează programatic cu perspectivele terifiante, un medic vestic, Sucharit Bhakdi, cu o reputație incontestabilă în microbiologie, ne trezește la realitate: „Viețile și mijloacele de viață ale concetățenilor noștri sunt expuse riscului pentru a evita un pericol inexistent, Covid-19. Măsurile impuse acum sunt un dezastru pentru întreaga populație. Vor face pagube uriașe, fără a produce vreun bine. Măsurile luate, interzicerea spectacolelor, de exemplu, vor scădea speranța de viață la cei vârstnici. Fiindcă îi distruge psihologic și asta îi bagă în mormânt pe cei cu vârste înaintate. Repet, măsurile astea sunt grotești, absurde și foarte periculoase. Speranța de viață a milioane de oameni este redusă.”

Auzit-ați? Băgați la tărtăcuță! Mai mult, conform aceleiași somități, „consecințele asupra îngrijirii medicale sunt profunde. Deja îngrijirile acordate pacienților au fost reduse, operațiile anulate, personalul medical amețit. Toate acestea vor avea un impact profund asupra întregii societăți. Toate aceste măsuri conduc la autodistrugere și sinucidere colectivă pe baza a nimic altceva decât a unei fantome”. Pfu, ce imagine – omenirea ca un cimitir bântuit de strigoi și ăia cu botnițe și mănuși de protecție!

Un alt medic, inevitabilul Wolfgang Wodarg îi ține isonul și afirmă tranșant că „politicienilor li se face curte de către oamenii de știință. Oameni de știință care vor să fie importanți, care vor să aibă parte de finanțare pentru instituțiile lor, oameni de știință care merg cu curentul și vor să facă parte din el. Ceea ce ne lipsește acum este o modalitate rațională de a privi situaţia. Ar fi necesar să ne punem întrebări de tipul «Cum ne-am dat seama că acest virus este periculos?», «Cum se manifesta înainte?», «Nu cumva am avut aceeași situaţie și anul trecut?»”. Ba bine că nu, și anul trecut, și ălălalt, mereu!

De-ar fi singurii, dar nu-s, Joel Kettner (profesor de Chirurgie și Sănătate Publică la Universitatea Manitoba din Canada), de pildă, nu se eschivează să declare că „am văzut 30 de pandemii, una în fiecare an. Se numesc gripe! Dar nu am văzut niciodată genul acesta de reacții și urmăresc să înțeleg de ce”; ca și John Ioannidis (profesor de medicină la Universitatea Stanford): „În fapt, astfel de coronavirusuri moderate infectează zeci de milioane de oameni anual și sunt responsabile pentru 3% până la 11% dintre cei spitalizați în fiecare iarnă în SUA cu infecții respiratorii. În cel mai bun caz, s-ar putea să observăm fără prea mare îngrijorare că sezonul gripei de anul acesta este un pic mai rău decât în mod obișnuit. Media nu ar vorbi despre aceasta mai mult decât ar vorbi despre un meci de baschet din NBA între două echipe modeste.”

În fine, Yoram Lass (fost Director General al Ministerului Sănătății din Israel) confirmă că „Italia este recunoscută pentru morbiditatea uriașă rezultată din probleme respiratorii, de trei ori mai mult decât orice altă țară europeană. În SUA mor anual 40.000 de oameni în sezonul gripei obișnuite. În fiecare țară, mor mai mulți oameni din cauza gripei obișnuite decât cei care mor din cauza coronavirusului.”

Cu toate acestea, de la Washington și până la Moscova puterile executive se întrec în măsuri prohibitive în stare să împingă la depresie miliarde de creduli, prostiți de li s-a dus vestea. Păi dacă virusul acesta fară asemănare este într-atât de primejdios, de ce nu s-au interzis toate activitățile? Chiar nu observați că suntem mințiți cu nerușinare?

Oameni buni, raportați numărul deceselor de coronavirus (iar nu cu coronavirus!) la statisticile anilor trecuți și, îndeosebi, la cele șapte miliarde și jumătate de neînsemnați ai globului! Fiți imuni la emisiunile propagandistice derulate pe canalele de imbecilizare televistică și gândiți cu mintea voastră, câtă mai e nepervertită! Este perioada în care feliile de tort pandemic se împart și fiecare mesean (invariabil din anturajul stăpânilor) nădăjduiește să înșface o porție consistentă, nu fiți naivi! Nu uitați că revoluția română a început cu îndemnul „Mircea, fă-te că lucrezi!”, iar mai apoi populimea a crescut cu sloganul cretin „Te uiți și câștigi!” Dumnezeule, nu putem fi într-atât de nerozi!

Profesorul Vasile Astărăstoaie ne deslușește orișicât, dezvăluindu-ne că, iată, „cu câteva luni înainte ca OMS să lanseze pandemia corona, Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins (octombrie 2019) a creat pentru OMS un scenariu pentru o pandemie gripală la nivel mondial. Denumit «Eveniment 201», a fost realizat în colaborare cu doi parteneri puternici: Forumul Economic Mondial (WEF) și Fundația Bill & Melinda Gates. Scenariul prezintă o epidemie de corona, care a ucis 65 de milioane de oameni în întreaga lume. Scenariul este, în mod evident, elaborat pentru ca să ofere un substrat științific pentru privatizarea și restructurarea neoliberală a sistemului de sănătate global. Recomandările vizează cooperarea consolidată între guverne și companii private în parteneriate public-privat. Împreună cu organizațiile internaționale, este necesar să fie promovate cercetările privind vaccinurile. Este nevoie de o cooperare cu companiile media, astfel încât în cazul unei pandemii piața să poată fi inundată rapid cu mesajele și informațiile dorite (care sunt redactate de OMS), iar alte mesaje este nevoie să fie suprimate din punct de vedere tehnic.

Guvernele (cu câteva excepții) au ascultat de OMS și au încercat să limiteze viteza de răspândire a coronavirusului cu măsuri drastice fără precedent (carantină, izolare, distanță socială, interzicerea întrunirilor, închiderea magazinelor etc.). Pentru prima oară de la Decretul lui Constantin cel Mare, creștinii nu pot participa la slujbe religioase. Iacobinii, bolșevicii, ISIS au încercat, dar nu au reușit aceasta (slujbele se țineau în clandestinitate). Viața socială s-a mutat în lumile digitale, aspect deosebit de periculos. Măsurile de combatere a coronavirusului merg mână în mână cu abolirea fără precedent a libertăților democratice – măsuri care sunt aprobate cu entuziasm de majoritatea populației. «Dacă nu ai ști despre ce este vorba, procedura din ultimele zile ar putea fi citită ca scenariul unei preluări populiste de putere», scria istoricul René Schlott pe 16 martie în Süddeutsche Zeitung.”

De asemenea, aflăm tot de la eminentul dascăl ieșean că, pe 18 martie, Frank Ulrich Montgomery, vicepreședintele Asociației Medicale Mondiale, și-a exprimat scepticismul cu privire la măsurile adoptate: „Deoarece este necesar să presupunem că virusul va fi alături de noi mult timp, mă întreb când vom reveni la normal? […] În Italia, măsurile nu au ajutat niciodată, a fost o măsură de disperare politică, deoarece se crede că măsurile coercitive sunt mai eficiente decât cele generate de rațiune.” Este clar, scenariul experimentului nu mă părăsește deloc! De nu mă credeți pe mine, luați aminte la vorbele inițiatului Gordon Brown (nu demult prim-ministrul Angliei), care, întrebat cum poate fi combătut noul asasin (SARS-COV2), a răspuns șăgalnic: „Acesta nu este ceva ce poate fi gestionat de o țară. Este nevoie să existe un răspuns global coordonat. Criza din 2008, pe care eu am gestionat-o, a fost o problemă economică asupra căreia am putut aplica o soluție economică. Aceasta este, în primul rând, o urgență medicală și este necesar să fie luate măsuri comune pentru a face față acestei situaţii. Dar cu cât interveniți mai mult pentru a face față situațiilor de urgență medicală, cu atât puneți economii în pericol.”

Din studioul postului de televiziune Fox News, oligarhul transnațional Bill Gates dezleagă misterul epidemiologic: „Situaţia nu se va întoarce cu adevărat la normal până când nu vom avea un vaccin care să ajungă, practic, la întreaga lume.” Asta da afacere, cu miliardele de vaccinuri, pe care, sigur, bogătanul le pregătește deja… S-au deconspirat! – strig în deșert aidoma unui personaj din zorii decomunizării dâmbovițene.

Așadar, iarăși despre „Statul Universal” … Da, da, deoarece, în opinia englezoiului, „omenirea întreagă are nevoie de un fel de centru de comandă!” Vasăzică, astfel se explică Brexit-ul, ce atâta sporovăială demagogică! Accept cu blazare, însă doresc să știu unde va fi centrul de comandă? Măcar să fim informați, că ne-au vrăjit atâta cu conceptul transparenței…

Parcă îi și văd pe „salvatorii” comunității internaționale frecându-și mâinile satisfăcuți și pipăindu-și cardurile burdușite de la uriașa farsă căreia i-au căzut pradă sute de state… Ciocnesc complice cupele de șampanie și susțin toasturi ipocrite deasupra hărții planetare hașurate cu semne necunoscute nouă. Ialta, Malta… amintiri recente și dureroase. Letalul COVID-19 deschide o altă epocă în istoria tristă a sclavagismului niciodată înmormântat – mai perversă, mai deznădăjduitoare. Fiindcă are suportul maselor și, mâine-poimâine, dacă un dușman al ordinii mondiale proaspăt instaurate va fi executat în piața publică, cererea de bilete va depăși orice închipuire. Iar sărmanul va fi ghilotinat în uralele spectatorilor nu înainte ca galeria stârnită în instinctele-i animalice să fi făcut cu el pozele ce vor zburda pe rețelele de socializare… Of, de și-ar da seama, natantolii, că nu-s decât uneltele „Statului Universal” redivivus… Scuze, redivirus!

Autor: Marian Nazat

Citiţi şi:
Snowden: Ceea ce se construieşte acum în jurul Covid-19 este arhitectura opresiunii
Prof. Astărăstoae contestă cifrele Guvernului: Creșterea numărului de infectări era așteptată. Totuşi, cât putem să ne încredem în datele oficiale?
Dincolo de propaganda oficială: Informații autentice despre Covid-19

yogaesoteric
13 octombrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More