Importanța telefoanelor mobile inteligente în semnalizarea obiectivelor pentru rachete și debarcarea trupelor aerotransportate


SUA livrează telefoane mobile Solarin din Israel în cadrul ajutorului umanitar în Venezuela

Camioane cu ajutor umanitar militar, intrând în Venezuela

Telefoanele mobile Solarin cumpărate de Pentagon vor permite civililor și militarilor venezueleni să semnaleze prin satelit – abandonându-le sau purtându-le – punctele exacte pentru a indica țintele pentru rachete și, ulterior, aterizarea trupelor aerotransportate. Utilizarea exclusivă a imaginilor prin satelit s-a dovedit a fi limitată și deficitară, de aici utilizarea semnalizării fizice cu Solarin înainte de invazie.

Militarilor SUA li se interzice să cumpere celulare chinezești

Telefoanele mobile Huawei chinezești ale căror softuri nu pot fi controlate și urmărite în totalitate (cel puțin înainte de 2019, când se pare că au ajuns la un acord după arestarea CEO-ului Huawei în SUA), concurează cu mobilele Solarin ale Sirin labs.

Solarin se pare că va deveni telefonul invaziei în Venezuela. Camioane cu „ajutor umanitar militar”… trec frontiera Venezuelei dinspre Brazilia.

Implicarea Israelului alături de SUA este inerentă pentru a lua în stăpânire Venezuela și Belize.

Sirin Labs este o extensie a fabricii de microcipuri INTEL din Israel, fiind finanțate cu bani americani. Aceste cipuri sunt purtate de toate rachetele de pe piață, mai putin cele chinezești (de aceea le dorea Turcia), și sunt capabile să modifice în zbor ruta și țintele atribuite fiecărei rachete.


Citește și:

Venezuela şi ceea ce mass-media nu-ţi spune 
Maduro: Venezuela – teren de testare pentru arme electromagnetice, noua strategie de război 

 

yogaesoteric
3 iunie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More