Impostura drepturilor sexuale sau legea pedofiliei în serviciul totalitarismului mondial

 

„Aşa-zisele «drepturi sexuale» nu vorbesc nici despre drepturi, nici despre protecție, ci despre plăcerea perversă a celor care au mijloacele necesare ca să permită abuzul celor mai vulnerabili (copiii)” – Ariane Bilheran, psiholog clinician, filozof, doctor în psihopatologie din Franța, absolventă a Şcolii normale superioare, cu studii la Universitatea Paris IV, Paris I Sorbonne, Lyon II şi Universitatea Provence.

Ariane Bilheran s-a specializat în psihologia puterii, scriind despre puterea dreaptă și nedreaptă, autoritate, hărțuire, manipulare, deținerea, dar și creșterea și influența puterii asupra sinelui. A publicat peste douăzeci de cărți în psihologie și a oferit numeroase conferințe în Canada, Elveția, Belgia, Algeria și, bineînțeles, Franța. Bilheran lucrează ca psiholog consultant cu pacienții francofoni din întreaga lume prin intermediul Skype și își împarte timpul între America de Sud, Canada și Franța.

În noul său volum, Impostura drepturilor sexuale, Ariane Bilheran susține că „drepturile sexuale” sunt o nouă ideologie la modă, susținută de diverse organisme internaționale în domeniul sănătății, în special, în domeniul sănătății minorilor. În cartea sa, autoarea ne oferă o analiză a derivelor existente în Franța, pornind de la domeniul „educația sexuală” și o cercetare a mai multor pasaje din Declarația drepturilor sexuale, ce sprijină această ideologie nouă, pe care autoarea o numește direct „pedofilă”, ideologie ce se insinuează „sub masca luptei pentru drepturile homosexualilor, pentru drepturile femeii și pentru drepturile pentru sănătate”.

Filozof și psiholog de formație, Ariane Bilheran demonstrează, în linia muncii sale aprofundate asupra psihologiei puterii, modul în care perversiunea este întotdeauna un adjuvant al paranoiei în ascensiunea totalitarismului. Autoarea decriptează aici mecanismele perverse ce contribuie la punerea în aplicare a acestei „noi ordini mondiale” prin abuzarea sexuală a copiilor și adolescenților.

Când proștii sunt la putere, susține autoarea, ei își impun propriul delir, pe baza unei contagiuni delirante, care este necesar să fie identificată pentru a ne proteja. Ei distrug copiii și persecută oamenii sănătoși.

Prin urmare, oricât de neverosimil ar părea, întreaga Declarație a drepturilor sexuale se bazează pe un sofism manipulator al opiniei publice cu raționament logic distorsionat.

Acest sofism are drept consecință antrenarea perversiunii moravurilor societății și de a încuraja practica sexuală nestingherită a pedofililor. Simplul fapt de a vorbi despre „drepturile sexuale”, adică de „sexualitate” copilului este o încălcare psihică majoră. Aceasta este o infiltrare ideologică majoră a pedofiliei în textele internaționale ce se impun țărilor, instrumentalizând în mod pervers drepturile homosexualilor, drepturile femeilor și drepturile pentru sănătate, în cu totul alte scopuri, mult mai puțin lăudabile. Prin definiție, copilul nu este matur sexual, astfel încât nu există nimic care să-i vorbească despre sexualitate, ceea ce i-ar putea provoca o experiență traumatizantă.

Confruntați cu această nouă față a totalitarismului la nivel mondial, care constă în seducerea copiilor pentru a-i scufunda în indiferență sexuală și confuzie, confruntați cu negarea totală a democrației și a suveranității popoarelor, în numele „drepturilor” (inversiune paranoică prin excelență), confruntați cu violența organizațiilor internaționale ce impun delirul lor tuturor, Ariane Bilheran face apel la rațiune, la mobilizarea globală împotriva aşa-ziselor „drepturi sexuale”. Autoarea face apel la inițiative de conștiință personale și colective, pentru a salva copiii de acest atac asupra lor, asupra umanității. Deși astfel de inițiative sunt mici, chiar infime, ele vor face diferența pentru a salva inocența copilăriei, care este singura noastră pace posibilă în viitor.


Citiţi şi:

Comentariile lui Putin despre satanism și pedofilie în cadrul politicii se dovedesc a fi adevărate 
Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale aristocraților? (I) 

 

yogaesoteric
6 martie 2020


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More