În 1945, serviciul secret rusesc a descoperit în Berlin hărți spre tărâmul legendar din interiorul planetei

 

În ziua de 11 septembrie 1945, agenții ruși din cadrul SMERȘ au intrat în cartierul general al Marinei Naziste. Astfel, serviciul secret rusesc a reușit să pună mâna pe un secret impresionat, hărțile în care sunt indicate porțile spre Agartha, tărâmul legendar din interiorul Pământului.

Această descoperire a fost una senzațională, care a creat mare vâlvă în interiorul serviciului secret rusesc de la vremea respectivă. Hârtiile indicau cu lux de amănunte locurile pe unde se putea intra pentru a ajunge în interiorul planetei.

Şeful serviciilor secrete ruseşti, ofiţerul Abakumov, a raportat descoperirea superiorului său Vsevolod Merkulov. Hărţile au fost preluate şi transportate în mare secret spre Moscova unde urmau a fi cercetate în amănunt.

Probabil că veridicitatea lor s-a confirmat şi atunci s-a trecut la eliminarea cu orice preţ a martorilor, adică a majorității celor care luaseră contact cu aceste hărţi. Primul pe lista neagră a fost Abakumov, care din motive neînţelese a fost arestat, pentru ca în 1951 să fie executat.

Următorul a fost Merkulov, care doi ani mai târziu şi-a găsit sfârşitul în faţa plutonului de execuţie. I s-au adus mai multe acuzaţii şi niciuna nu avea o bază reală. La fel s-a petrecut şi cu specialiştii care au analizat hărţile şi cu mai mulţi soldaţi care au avut diferite contacte cu acest caz fascinant.

Diferite speculaţii s-au născut cu privire la planul marca top secret al naziştilor de a emigra în masă în ţinutul din interiorul planetei, Agartha. Undeva prin anul 1943, Hitler a iniţiat un program de recrutare a unor voluntari, care urmau să fie transportaţi în interiorul planetei. În acel loc urma să se înfiinţeze o colonie nazistă, care se plănuia să se dezvolte în spiritul evoluţiei tehnologice. Pentru că anumite bariere psihologice din rândul recruţilor nu au putut fi depăşite, programul cu pricina nu a mai fost dus la bun sfârşit.

Unele voci susţineau că aceste intrări sunt amplasate prin diverse locuri de pe glob. Naziştii plănuiau să trimită colonialiştii în Agartha prin intrarea de la Polul Sud. Această speculaţie a creat ideea cum că mai mulţi exploratori au pătruns în aceste teritorii vaste sub gheaţa din Antarctica.

În cele din urmă hărţile au ajuns în mâna ruşilor. Povestea lor a fost ţinută secretă pentru mai bine de 50 de ani, perioadă în care serviciile secrete probabil că au trimis exploratori pentru a descoperi Agartha. Ce s-a petrecut în interiorul planetei şi dacă ruşii au trimis o colonie rămâne un mister, care probabil nu va fi niciodată elucidat.


Citiţi şi:

Agartha şi trezirea spirituală a românilor 
Adevărul despre Antarctica – Operațiunea Highjump 

 

yogaesoteric
2 iunie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More