În 2006, Bilderberg a hotărât să mărească dobânzile la credite. Toate ţările s-au conformat

 
de Mihai Vasilescu

Jurnalistul independent James Tucker studiază grupul Bilderberg de peste 30 de ani şi este cunoscut pentru numeroasele dezvăluiri făcute de-a lungul timpului despre acţiunile acestuia. El este celebru şi pentru următoarele cuvinte: „Unii pretind că eu susţin teoria conspiraţiei, în timp ce eu doar dezvălui fapte ale conspiraţiei.”

James Tucker a arătat că în cadrul întâlnirii Bilderberg din 2006 (Otawa, Canada), membrii acestui grup au decis creşterea dobânzilor la credite, la nivel mondial. Imediat după aceea, toate băncile lumii au adoptat această măsură. Acesta nu este singurul caz în care o hotărâre luată la întâlnirile secrete ale Bilderberg este impusă la nivel mondial. Adoptarea monedei comune europene (euro) sau alegerea lui Bill Clinton ca preşedinte al SUA au fost decise în acelaşi cadru.

Supunându-se directivei Bilderberg, şi Banca Centrală Europeană a dispus în 2006 creşterea nivelului dobânzii de referinţă cu 0,5%, iar toate băncile din ţările europene au trebuit să se conformeze, inclusiv cele româneşti. Cei mai afectaţi au fost cei care aveau credite imobiliare, care sunt de regulă de valoare mare şi angajate pe termen lung. Spre exemplu, la un credit de 50.000 de euro, cu perioadă de rambursare de 25 de ani, un client a trebuit să plătească o dobândă mai mare cu 6.250 de euro decât cea prevăzută iniţial în contract. Doar pentru că aşa a vrut Bilderberg!

Citiţi şi:
Procesele verbale ale întâlnirii Bilderberg din 1999
Grupul Bilderberg – Guvernul mondial secret

yogaestoeric
8 august 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More