În 2022 se va deschide sediul central al unei religii mondiale

Consiliul interreligios catolic-musulman creat de Papa Francisc a anunțat deschiderea în 2022 a unui complex fastuos care găzduiește o moschee, o biserică și o sinagogă.

Anunțul despre construirea Casei Familiei Abrahamice, pe Insula Saadiyat din Abu Dhabi, a urmat vizitei Papei Francisc în Emiratele Arabe Unite în februarie 2019, prima vizită a unui papă în Peninsula Arabică. În timpul vizitei, papa a semnat o declarație comună cu marele imam al al-Azhar, șeicul Ahmed el-Tayeb, care a făcut apel la toleranță religioasă și dialog. În urma declarației a fost format un consiliu interconfesional pentru a supraveghea proiectele de promovare a toleranței, care a fost numit Comitetul Superior al Fraternității Umane. Casa Familiei Abrahamice este prima sa inițiativă.

În ceea ce privește avansarea cronologiei sfârșitului vremurilor, 2019 a fost un an de referință pentru Papa Francisc și pentru viitoarea Religie Mondială Unică. Papa și liderul musulman sunnit Sheikh Ahmed al-Tayeb au semnat un pact global de pace numit „Documentul privind fraternitatea umană pentru pacea mondială”.

Pentru că ați spus: Am făcut un legământ cu moartea și cu iadul suntem de acord; când va trece flagelul revărsat, nu va veni la noi; căci am făcut din minciună refugiul nostru și ne-am ascuns sub minciună. De aceea, așa spune Domnul Dumnezeu: Iată, așez în Sion pentru temelie o piatră, o piatră încercată, o piatră prețioasă la colț, o temelie sigură; cel ce crede să nu se grăbească.” – Isaia 28: 15,16 (KJV)

Sfârșitul timpurilor se desfășoară sub ochii noștri, iar evenimentele se accelerează foarte repede, încât ai senzația că dacă vei clipi, ai să ratezi ceva. Acest complex interreligios ar putea fi Chrislam, un fundament al viitoarei religii Mondiale Unice despre care Biblia spune că va fi propovăduită în ultimele zile.

În această uniune, Biserica Catolică ar putea să ia deciziile, iar Islamul va furniza mușchii cu ale sale zeci de milioane de războinici jihadiști, iar acum vor fi martiri pentru Chrislam sub comanda unui rege roman.

Dar fie și așa, fără îndoială, temelia lui Dumnezeu este fermă, având această pecete: „Domnul îi cunoaște pe cei ce sunt ai Lui. Și oricine pomenește numele lui Hristos să se îndepărteze de nelegiuire”. 2 Timotei 2:19

O religie mondială

Religia mondială unică presupune fuziunea tuturor religiilor existente. În imaginea de mai sus, Papa Francisc este alături de lideri religioși din întreaga lume, îndemnându-i să construiască un viitor împreună sau altfel nu va mai exista niciun viitor. Mulți creștini premileniali cred că Antihristul va stabili o singură religie mondială, bazată pe satanism și ocultism, asociată cu un singur guvern mondial.

O monedă mondială

Wall Street Journal menționează modul în care băncile centrale se apropie de emiterea propriei monede digitale, ceea ce înseamnă că dolarul s-ar putea confrunta cu concurență ca monedă dominantă la nivel mondial. Băncile centrale, cum ar fi Rezerva Federală, emit deja bani digitali cu băncile comerciale care au conturi cu ei. Cu o monedă digitală, tranzacțiile ar putea avea loc în timp real, iar comisioanele ar fi mai mici sau inexistente.

Mark Carney, guvernatorul Băncii Angliei, a declarat că evoluțiile tehnologice oferă potențialul pentru ca o astfel de lume să apară, dar a subliniat, de asemenea, riscurile actualului sistem dominant în dolari și cât de multe națiuni mari au experimentat explorarea monedei digitale.

Un guvern mondial

Conceptul unui guvern mondial unic constă în faptul că poate exista o autoritate politică comună pentru întreaga omenire. Un astfel de guvern poate avea jurisdicție asupra întregii lumi. Acest tip de guvern poate fi format prin forță, sau pașnic și voluntar. Globaliștii au convingerea că unirea oamenilor din toate națiunile va preveni conflictele și războaiele, creând o utopie pentru omenire. Creștinii conservatori cred că guvernul unic mondial este o răzvrătire împotriva lui Dumnezeu, ceea ce duce la apariția lui Antihrist.

Oricum ar fi, nu toate religiile se închină aceluiași Dumnezeu, așa că forțarea unei „Uniri” spune multe.

Citiţi şi:
Nu este o glumă, este pura realitate a ceea ce ni se pregătește: omul nou, eliberat de „cătușele tradiționalului și ale religiei”
Fratelli tutti sau cum încearcă Papa Francisc să creeze Lumea Nouă
Națiunile există acum doar de formă. Guvernul Mondial este cel care ne decide viitorul…

 

yogaesoteric
11 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More